x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: כמה שאלות

כמה שאלות

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון
    נתחיל מהשאלה החשובה לי ביותר, אני מחזיק במנית ביוסל אתמול המניה עלתה 453 בכל האתרים אצלי בחשבון 452. התקשרתי ואמרו לי שזה לא משמעותי ושהחישוב לא מדויק בבורסה ושהחישוב המדויק הוא אצלי בחשבון. מישהו יכול להסביר לי את זה זה נראה לכם הגיוני מה אני לא מבין ? איך אני עושה את החישוב הזה לבד ?

2 רציתי לשאול לגבי הטרום פתיחה וטרום נעילה מישהו יכול קצת להסביר לי מה הולך שם, למי זה טוב וכיצד אני יכול לנסות להשתמש בזה.

3 לגבי דוידינד איפה אני רואה איזו חברה מחלקת ומתי ואת גודל ההטבה ובנוסף אם ניקח לדוגמא את חלוקת הדיוידנד של בזק האם קו המחשבה שלי נכון שמי שנכנס ויצא ביומים האלה הרוויח כ 6 אחוז או שיש משהו שלא הבנתי פה.

תודה וגמר חתימה טובה לכל בית ישראל

Re: כמה שאלות

ציטוט פורסם במקור על ידי RAND
    אני לא בטוח שזה הפורום הנכון
    נתחיל מהשאלה החשובה לי ביותר, אני מחזיק במנית ביוסל אתמול המניה עלתה 453 בכל האתרים אצלי בחשבון 452. התקשרתי ואמרו לי שזה לא משמעותי ושהחישוב לא מדויק בבורסה ושהחישוב המדויק הוא אצלי בחשבון. מישהו יכול להסביר לי את זה זה נראה לכם הגיוני מה אני לא מבין ? איך אני עושה את החישוב הזה לבד ?

2 רציתי לשאול לגבי הטרום פתיחה וטרום נעילה מישהו יכול קצת להסביר לי מה הולך שם, למי זה טוב וכיצד אני יכול לנסות להשתמש בזה.

3 לגבי דוידינד איפה אני רואה איזו חברה מחלקת ומתי ואת גודל ההטבה ובנוסף אם ניקח לדוגמא את חלוקת הדיוידנד של בזק האם קו המחשבה שלי נכון שמי שנכנס ויצא ביומים האלה הרוויח כ 6 אחוז או שיש משהו שלא הבנתי פה.

תודה וגמר חתימה טובה לכל בית ישראל
    1.תבדוק באתר בורסה שער של מניה..במידה ובתיק שלך זה אחרת יתכן יש בעיה בעדכון נתונים אצל חבר בורסה שלך.דרום הסברים מהם.
    2.תחדד שאלה. מה זה להשתמש? זה שלבי מסחר תיאורטים שנותנים אינדיקציה.מה אתה רוצה לדעת בדיוק?
    3.קיימים 2 מושגים: יום קום - קובע ויום אקס. מי שקנה נייר ביום אקס כבר לא זכאי לדיביבנד ולכן בין יום הקום לאקס יש תיאום שער כך שחלוקת דיבידנד לא צריכה להשפיע.

תשמע מבחינת השער של ביוסל 6,675 זה גם מה שיש לי הבעיה שבעוד באתר הבורסה ובכל המקומות רשום שהיא עלתה 453 אצלי רשום 452 ואני פשוט לא מבין את זה אני עובד דרך הבינלאומי האם זה ניסיון מתוכם של הבנק לעשות צחוק בעבודה ?

יש מישהו שמחזיק את הניר ויכול לאשר לי שאצלו בתיק הוא עלה 453?

זה ממש הרס לי את מצב הרוח

מה שחשוב זה השער שלה ולא אם רשום לך שהיא עלתה כך או אחרת.
    בלאומי טרייד היא עלתה 4.53% ושער הסגירה שלה הוא 6675 .
    A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]

שער הסגירה אצלי הוא אותו שער אבל 452 בחיים לא קרא לי דבר כזה אין לי מושג אפילו איך לדרוש הסברים מול הבנק למישהו יש עצה איך לגשת לזה ?

ציטוט פורסם במקור על ידי RAND
    שער הסגירה אצלי הוא אותו שער אבל 452 בחיים לא קרא לי דבר כזה אין לי מושג אפילו איך לדרוש הסברים מול הבנק למישהו יש עצה איך לגשת לזה ?
    ומה לגבי שער קניה ? הוא מעודכן נכון ? אם כן אזיש לבנק תמיכה טכנית של אתר ויש לפנות אליהם אם זה באמת חשוב לך. או שתמתין ליום מסחר נוסף לראות אם זה מסתדר

אצלי אני לא יכול לראות שער קניה

אני יודע שזה נשמע שטות אבל מרגיז אותי רצח אנסה לברר ואעדכן את מי שזה מענין אותו
    תודה לעוזרים

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות