x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: שאלה על אוכף

שאלה על אוכף

שלום,
    לפני שבוע קניתי P860 ו- C1100 שניהם לאוקטובר (אסטרטגיית אוכף). מאז, שניהם רק יורדים. הייתי מצפה מהקול לעלות כשיש עליה ומהפוט לעלות ביום של ירידות. אך למעשה שניהם יורדים ולא משנה מה המגמה. משהוא מוכן להסביר לי למה. אולי כל הבורסה קשרו קשר קנוניה כדי לשדוד אותי מה 600 ש"ח המסכנים שהשקעתי?
    תודה וחג שמח לכולם,
    יריב

Re: שאלה על אוכף

התשובה היא זהה הכוונה אותו כוון מחק את המיותר ו/או יש צורך להוסיף לא בדקתי בדיוק

viewtopic.php?f=52&t=2535&p=8275&hilit=%D7%93%D7%9 C%D7%AA%D7%90#p8275

האופציות שלך נשחקות .
    תביט בנתוני ה דלתא ווגה טטה.
    כמו כן האופציות שלך רחוקות מהכסף.
    תפתח חשבון (חינם) ב ZEROSUM ותעשה סימולציות , כך תבין את השפעת היווניות
    על האופציות ולאחר שתרגיש שהבנת ,ורק אז, תתחיל לסחור בקטן, אופציה אחת או שתיים בכל פעם.
    מקווה שעזרתי.
    A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]

אני אנסח טיפה אחרת - בגלל שהאופציות שקנית כל כך רחוקות מהשער, הן פחות מושפעות מהתזוזות בשער ויותר מהשחיקה - כלומר כל יום שעובר מקטין את הסיכוי שהן יהיו בתוך הכסף.

אם כבר רחוק, נרה לי שעדיף לכתוב - לפחות אתה מקבל את הכסף ומישהו אחר תוהה למה האופציות שלו שוות פחות ...
    תמיד נזכור את ספטמבר השחור

ציטוט פורסם במקור על ידי dragon74
    אני אנסח טיפה אחרת - בגלל שהאופציות שקנית כל כך רחוקות מהשער, הן פחות מושפעות מהתזוזות בשער ויותר מהשחיקה - כלומר כל יום שעובר מקטין את הסיכוי שהן יהיו בתוך הכסף.
    הסבר פשוט וטוב בלי להיכנס ליווניות.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות