x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

נושא: JP MORGAN ןCITY

תצוגה בשכבות

שלום לכולם,

ראשית עדכון על המדד ה SP500 והפעם מתעודת הסל SPY :

1. המדד אכן שמר על רמת השפל 1820 כתמיכה בטווח הקצר ומשם יצא לתיקון טכני מתבקש כלפי מעלה.
    2. רמות התיקון ע"פ פיבונאצ'י 1940 אכן היוותה אזור התנגדות לתאריכים 21-24/10 אך נפרצה כלפי מעלה ומשם נגמר סטטוס "התיקון" מעלה.
    3. המדד חזר לעליות על פי המצופה ממנו בגרף השבועי - מגמה ראשית עלייה וחזרה לאזור השיא 2020.
    4. כרגע לאחר החזרה מעל ממוצעים נעים : 200,50,20 המדד במעמדת זינוק לקראת שיאים חדשים.
    5. גם עכשיו לאחר עלייה של 10% ברצף מוחלט הסיכוי להמשך עליות קטן יותר - קניות יתר ולכן הייתי "מהמר" על תיקון קצר או דשדוש.
    6. מחזורי המסחר בעליות היו נמוכים יותר מאשר בירידות - עדות לפחד ומימוש "החלפת ידיים" בגזרת הטכני אירוע שלילי.
    7. אירוע שלילי - משום שהרבה הימרו על המשך ירידות בשלב מסוים בעלייה מעלה, פתחו שורטים והפסידו.

אני ברמה האישית העדפתי להתרחק ככול שניתן ממסחר סווינג בחודש האחרון לאור ה - V הבלתי צפוי לחלוטין,
    משום הסיכון הגדול, התנודתיות ובעיקר הפוטנציאל לנזק.
    כן סחרתי תוך יומי, התנודתיות, הדוחות והזינוקים נתנה בשר רב למסחר התוך יומי.

מניות

C - על פי הציפיות, אם השוק ימשיך לתקן מעלה המנייה תעלה לאזור 54-55$ וכך היה.
    לאחר עלייה של 12% והגעה לאזור ההתנגדות ההיסטורי לא הייתי נמצא במנייה כרגע לפחות עד פריצת 55$.

בהצלחה,
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות
    אין לראות בנאמר המלצה לרכישה או למכירה של נייר ערך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות