x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: שבת שלום-הנחיות

שבת שלום-הנחיות

כפי שאתם רואים הפורום הראשי מחולק לפי נושאים

שאלות לשחקן-להפנות לפורום הזה בלבד, שאלות שחקן מעוף
    שאלות לגבי נדלן -להפנות לפורום נדלן, למורנו.
    שאלות לגבי מטח וסחורות- לפורום מטח וסחורות, סטס
    מאמרים ופרשנויות, לפורום ששייך לזה.
    ע"י הפניית השאלה שלכם למקום המתאים לה, תשובתכם
    תענה במהירות.
    סקירות של שחקן בפורום: סקירות מאמרים ופרשנויות
    סקירות על נגזרים: בפורום : אופציות

כמו כן אין להמליץ על אתרים בתשלום מעל גב האתר שלנו.

בהצלחה לכולם!!!!

Re: שבת שלום-הנחיות

שחקן מעוף יקר,
    אודה לך מקרב לב על עיצה טובה ומועילה-כאמור בהודעותי הקודמות הפסדתי יותר מ- 20% מהתיק שלי במשך כ-10 ימים-מרבית השקעתי במניה איטיג'יאי שם מופסד כ-30% האם עלי למכור בהפסד ולרכוש במקום אופציות 3 שמועד פרעונן 18 חודש אך הן ממש מחוץ לכסף שער המרה 126 בעוד ששער המניה 50 או להמתין בסבלנות להודעה חיובית שתקפיץ את המניה ?
    אני מושקע לצערי גם באפריקה ישראל (רכשתי ב-88 ) ,אלביט הדמיה, אלביט מערכות,קמאדע וביונדווקס -אודה על עצותיך כיצד לחזור למסלול הרווחים שבו הייתי עד לפני שבועיים ?!

ציטוט פורסם במקור על ידי adv10
    שחקן מעוף יקר,
    אודה לך מקרב לב על עיצה טובה ומועילה-כאמור בהודעותי הקודמות הפסדתי יותר מ- 20% מהתיק שלי במשך כ-10 ימים-מרבית השקעתי במניה איטיג'יאי שם מופסד כ-30% האם עלי למכור בהפסד ולרכוש במקום אופציות 3 שמועד פרעונן 18 חודש אך הן ממש מחוץ לכסף שער המרה 126 בעוד ששער המניה 50 או להמתין בסבלנות להודעה חיובית שתקפיץ את המניה ?
    אני מושקע לצערי גם באפריקה ישראל (רכשתי ב-88 ) ,אלביט הדמיה, אלביט מערכות,קמאדע וביונדווקס -אודה על עצותיך כיצד לחזור למסלול הרווחים שבו הייתי עד לפני שבועיים ?!
    ראשית כמו שנאמר כאן תכתוב שאלות במקום רלוונטי בפעם הבא.
    ולגבי כתבי אופציות : בחיים לא נכנסים עם כסף "גדול" לכתבי אופציה.טעות הכי גדולה זה אם התכוונת לקנות מניה ב 30 אש"ח לדוגמא לקנות בסכום זה כתבי אופציות. כתבי אופציות נועדו לכך שבאמצעות שימוש במינוף שלהם תוכל להשקיע סכום קטן ולא את "כל הכסף"(נניח 5 אש"ח).הדבר נכון תמיד ולא רק במקרה של מניה הנ"ל.

ראשית תודה על תשובתך....לצערי לא הבנת אותי או שהייתי לא מובן -לא רכשתי אופציות כלל אלא שאלתי באם עלי למכור את המניות בהפסד ניכר ולרכוש בסכום קטן בהרבה כ-15% מהסכום אופציות שמצויות ממש מחוץ לכסף שער המניה 45 ושער ההמרה לאופציות (18 חודשים) 126 ?
    וזאת כדי להקטין כביכול את ההפסד הפוטנציאלי שבינתיים גדל מיום ליום כי שער המניה נשחק בכ-35% בשבועיים או שמא עלי לעשות משהו אחר עם איטיגיאי ? מה דעתך על ביונדווקס,קמאדע ,אפריקה ?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות