x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: מה קרה היום במעוף?

מה קרה היום במעוף?

השאלה שלי מתחלקת ל2

1. כתבת בסקירה שאתם מחכים לרוח גבית מוול סטריט כדי להוריד את המעוף באחוז+, אם כן למה לא עשיתם את זה היום שרובו היה בירידות והיה אפשר לדחוף עוד קצת למטה?

2. מה לעזאזל קרה החל מ15:30? כבר חשבתי שסגירת האסטרטגיה של פברואר בהישג יד.

בתודה מראש

מתוך the marker
    "אולם, מתברר שהסיבה לעליות החדות היא פקודה שגויה ששוגרה לבורסה, על נגזרי מדד ת"א 25. מספר הפעולה השגויה הוא - 80934193. בבורסה מטפלים כעת בפקודה ובודקים את השלכותיה. הודעה מסודרת תצא בעניין."

על פי ביזפורטל:
    עם סיום המסחר נפוצו פרסומים על פקודה שגויה שכביכול הובילה לראלי בשעה האחרונה. מבירור שערך Bizportal עולה כי אכן הייתה פקודה שגויה (5 יחידות על Future למארס) אך היא התרחשה סביב השעה 16:13, כאשר הראלי התוך יומי הסתיים בשעה 16:05, אז המעו"ף כבר נסחר בעליות של 1.3%.

גורם בשוק ההון אמר ל-Bizportal בתגובה למעבר המהיר לעליות כי "בין היתר, יש מס' גופים שסוגרים שורטים ובשוק לא סחיר - התוצאה היא קפיצה במדד".

ציטוט פורסם במקור על ידי og1525 צפה בהודעה
    "בין היתר, יש מס' גופים שסוגרים שורטים ובשוק לא סחיר - התוצאה היא קפיצה במדד".
    מה ההיגיון בסגירת שורטים אגרסיבי, כשיש ירידות?
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

3 מליון במניית לאומי החלו את הגל, כשגם כך היה מומנטום מאוד חיובי - התעודות נאלצו להתכסות,
    שחקני שורט נלחצו מעט וכך הלאה.
    ביחס לטעות - ונניח והיתה טעות בנגזרים, מדוע שתהא לכך השפעה על שוק המניות? להיפך בוודאי
    אבל זה כביש חד-סטרי.
    שחקני מעוף לא יכולים לעמוד אל מול גל שכזה ולכן כל שיכלנו הוא בשלב הנעילה ללחוץ מטה, לרגעים
    אף עד 1240, ולצערנו שבנו בדיוק לאותה הנקודה בה היינו בימים האחרונים.

האם היתה התראה במדד הסקוויז לחברי הפרו?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות