x

עמוד 20 מתוך 23 ראשוןראשון ... 101819202122 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 191 עד 200 מתוך 224

נושא: אסטרטגיית פברואר - דיון !

לא מובן לי למה לא מגלגלים את הקולים /מכפילים את ה1220 עם עם ה 1240
    או לפחות לבצע פרפר X2 על הקול 1230
    ולהשאר 4 1230 מול 4 1240
    עם אפשרות לסגור ב 200 שח ליחידה לכשיבוא מימוש ל 1230

עושה רושם שהחודש הזה אכלנו אותה ויקטור

Ggg20- אנו באותו המצב כמו חודש שעבר. לא פחות טוב ובטח לא יותר טוב ביחס למועד הגלגול למרץ, ולכן במידת הצורך נגלגל לאפריל.

קאריה – גלגול עוד יגיע אבל להכפיל כמויות זו אפשרות ריאלית רק למי שהותיר בטחונות. איני בטוח שזה המצב אצל כולם ולכן גם אם נעלה במעט את הבטחונות לא נבצע הכפלה.

הגלגול לחודש הנוכחי בוצע במדד 1240. מאז ועד היום דבר לא השתנה להוציא פרמטר אחד הוא קידום פוזיציית ה PUT שהכניסה מעט כסף. ההגנה ב 1240 מאפשרת להעתיק את המרווח באותם המחירים לחודש העוקב ובמקביל להעלותו בסטרייק עד שניים. זאת נבצע במידת הצורך אך האסטרטגיה תגולגל בשלבים ולא תועתק באחת בכדי להותיר עוד מרווח לירידה במדד.

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף צפה בהודעה
    Ggg20- אנו באותו המצב כמו חודש שעבר. לא פחות טוב ובטח לא יותר טוב ביחס למועד הגלגול למרץ, ולכן במידת הצורך נגלגל לאפריל.

קאריה – גלגול עוד יגיע אבל להכפיל כמויות זו אפשרות ריאלית רק למי שהותיר בטחונות. איני בטוח שזה המצב אצל כולם ולכן גם אם נעלה במעט את הבטחונות לא נבצע הכפלה.

הגלגול לחודש הנוכחי בוצע במדד 1240. מאז ועד היום דבר לא השתנה להוציא פרמטר אחד הוא קידום פוזיציית ה PUT שהכניסה מעט כסף. ההגנה ב 1240 מאפשרת להעתיק את המרווח באותם המחירים לחודש העוקב ובמקביל להעלותו בסטרייק עד שניים. זאת נבצע במידת הצורך אך האסטרטגיה תגולגל בשלבים ולא תועתק באחת בכדי להותיר עוד מרווח לירידה במדד.
    שחקן בוקר טוב, לפי השינוי במפה אתמול, זה נראה שמתכוננים ״לטיסות״ סגרו קולים ופתחו פוטים בכסף בכמויות.

יש לכם תחמושת?

לא תעצימו את המגמה למעלה?

יש לקחת בחשבון שאם השחקנים יצטרכו לסגירה מוקדמת,
    נחווה כאן סקוויז כמו בחודש שעבר,
    ומי יעז לקחת סיכון לפקיעה כמו חודש שעבר למטה?

פוטים קוראים לגנב ..וגנב כשקוראים לו בא!
    אם יבוא גנב ויתחילו לסגור פוטים שגם ככה לא שילמו כלום כשנפתחו נחזה פה בריקוד צרקסיה כפולה ומדד שצונח .
    אל תהיו סגורים רק לכיוון אחד .

הרעיון של הכפלת כמויות -כאשר החשש לסקוויז עדיין לא הוסר סופית
    הוא קטלני מאוד
    כי אם מגיעה עוד עליה אחרי הכפלת הכמויות
    אפשרויות התיקוון כבר לא קיימות
    ולכן אפשרות הכפלה לטעמי צריכה להיות קרוב ככל האפשר לפקיעה

קרוב לפקיעה עוד יותר מסוכן להכפיל
    אני מציע להמתין ליום ראשון
    האסט' לא יכולה להפסיד יותר מ-400 נוספים במקסימום - שיא ההפסד
    בכל מקרה גם המקום שאליו נגלגל שגם הוא יחכה לירידות יהיה בהפסד במקרה של עליות,
    אבל אם תהיינה ירידות אז נרוויח אם נישאר.

אני הכפלתי כמויות במהלך הגלגול הקודם ואחרי מספר ימים ניצלתי הירידות וסגרתי את ההכפלה כך שכרגע אני במצב של כ 1200 ש"ח הפסד ליחידה אל מול כ 2200 ליחידה אצל שחקן.
    במידה ויהיה גלגול נוסף אני מתכוון להכפיל כמות שוב. לא בטוח שגם הפעם זה יעבוד אבל נחזיק אצבעות........
    רווחים של שנה שלמה נמחקו בשבוע ו 80% מהקרן הלך

אני קניתי P1210 ב 130 ש"ח.
    לא רוצה להיות מופתע ביום ראשון אם יהיו ירידות חזקות בוולסטריט

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות