x

עמוד 16 מתוך 22 ראשוןראשון ... 61415161718 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 160 מתוך 224

נושא: אסטרטגיית פברואר - דיון !

Hybrid View

יש עוד המון זמן
    המתינו בסבלנות!!!
    אני לא הייתי משנה כלום כרגע.

מה קורה עם אסטרטגיה זו? האם לא הגיע הזמן לקדם את צד הפוטים שכבר נשחקו מעל 50%?

אפשר לקדם פוטים אבל התקבול מהקידום הוא קטן ולא בהכרח שווה את הסיכון
    צריך להמתין לירידה קלה ואז לקדם ל1180 או 90

ציטוט פורסם במקור על ידי SHAISHAI77 צפה בהודעה
    אפשר לקדם פוטים אבל התקבול מהקידום הוא קטן ולא בהכרח שווה את הסיכון
    צריך להמתין לירידה קלה ואז לקדם ל1180 או 90
    לא הספקת להגיד וכבר הגיע תיקון. התקבול 70-80 שח ליחידה אכן לא שווה את הסיכון ואני ממתין איתו.

בוצע התיקון למעבר ל-1180

הערה: ה-SMS נשלח ב-15:10 משעה 15:00 התבצעה רק עסקה אחת של 4 יחידות במחיר P1180 של 310 ש"ח
    כל שאר העסקאות ב-290-300 ש"ח
    העסקה הבודדת שנעשתה ב-15:10 בסביבותיה כל העסקאות ב-P1170 למעט אחת נדמה לי של 2 יחידות נעשו במחיר של 230 ש"ח.
    כך שהמחירים הם לא לביצוע- כרגע זה יחידה אחת אבל כאשר זה 3 יחידות ויש ומדוברים במחירים שהדילוגים של 20 ש"ח יכול להיות הפרש של 120 ש"ח ליחידה - כך שיוצא עיוות ממשי.

רק לתשומת לב

אני ביצעתי בהפרש של 10 ש"ח לרעתי.
    P1180 במחיר 300 ש"ח
    P1170 במחיר 220 ש"ח

ציטוט פורסם במקור על ידי david15 צפה בהודעה
    בוצע התיקון למעבר ל-1180

הערה: ה-SMS נשלח ב-15:10 משעה 15:00 התבצעה רק עסקה אחת של 4 יחידות במחיר P1180 של 310 ש"ח
    כל שאר העסקאות ב-290-300 ש"ח
    העסקה הבודדת שנעשתה ב-15:10 בסביבותיה כל העסקאות ב-P1170 למעט אחת נדמה לי של 2 יחידות נעשו במחיר של 230 ש"ח.
    כך שהמחירים הם לא לביצוע- כרגע זה יחידה אחת אבל כאשר זה 3 יחידות ויש ומדוברים במחירים שהדילוגים של 20 ש"ח יכול להיות הפרש של 120 ש"ח ליחידה - כך שיוצא עיוות ממשי.

רק לתשומת לב

אני ביצעתי בהפרש של 10 ש"ח לרעתי.
    P1180 במחיר 300 ש"ח
    P1170 במחיר 220 ש"ח
    בוצע בדיוק באותם מחירים.
    גם אני שמתי לב שציטוט מחירי שחקן לא תמיד מחיר לביצוע.
    THE HOUSE NEVER LOOSE

היי.
    לוקחים מחיר אחרון כפי שמופיע יכול להיות השפעה קטנה ובכל מקרה נוריד מהחישוב 10 שקלים כמו שציינתם.

ציטוט פורסם במקור על ידי מנהל טכני צפה בהודעה
    היי.
    לוקחים מחיר אחרון כפי שמופיע יכול להיות השפעה קטנה ובכל מקרה נוריד מהחישוב 10 שקלים כמו שציינתם.

מחיר אחרון זה נחמד אבל זה כמעט לעולם אינו מחיר ביצוע.. לרוב זה לפחות 10 שקלים הפרד לכל אופציה, בטח למי שרוצה לבצע בכמות אופציות ולא ב 3 יחידות אסטרטגיה....

ככה שהייתי מוריד לפחות 40 ש"ח מכל ביצוע כדי לקבל מחירים קרובים למציאות.

ציטוט פורסם במקור על ידי max.shifrin צפה בהודעה
    מחיר אחרון זה נחמד אבל זה כמעט לעולם אינו מחיר ביצוע.. לרוב זה לפחות 10 שקלים הפרד לכל אופציה, בטח למי שרוצה לבצע בכמות אופציות ולא ב 3 יחידות אסטרטגיה....

ככה שהייתי מוריד לפחות 40 ש"ח מכל ביצוע כדי לקבל מחירים קרובים למציאות.
    או שמחיר אחרון נמוך/גבוה לטובת המבצע ממחיר בפועל... זה די מתאזן כי הסבירות היא לכאן או לכאן אבל באמת שזה זניח ואם תרצו נוריד בסוף עפ"י הממוצע שהחברים ירשמו.

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף צפה בהודעה
    או שמחיר אחרון נמוך/גבוה לטובת המבצע ממחיר בפועל... זה די מתאזן כי הסבירות היא לכאן או לכאן אבל באמת שזה זניח ואם תרצו נוריד בסוף עפ"י הממוצע שהחברים ירשמו.

לא נכון... בהנחה שהמחירים בהם אתם רשמתם לא נבעו מתוך עיוות של המחירים ברגע נתון, המחירים שמישהו רואה הם תמיד יהיו לפי BID-ASK.
    אם השוק זז למעלה אז מחירי הקולים יזוז בהתאם והפוטים בהתאם אבל עדיין אי אפשר לקנות לפי אחרון אלא לפי BID-ASK.... אלא אם מוכנים להמתין למחיר ואז להסתכן שהוא יברח. הדבר נכון שבעתיים אם רוצים לבצע כמות של אופציות. בשוק לא שכיר כמו שלנו כמות זה גם 20 יחידות של האסטרטגיה שאתם מציעים לעיתים.

לדעתי צריך לתקנן את המחירים לפי BID-ASK ברגע הפרסום ולא לפי המחיר האחרון.... אין משמעות לתקנון לפי מחירי ביצוע של אנשים כי כל אחד מבצע בזמנים שונים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות