x

עמוד 13 מתוך 22 ראשוןראשון ... 31112131415 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 130 מתוך 224

נושא: אסטרטגיית פברואר - דיון !

Hybrid View

ציטוט פורסם במקור על ידי oferעפר צפה בהודעה
    גם אני מודה לך על ההשקעה הרבה והתשובה המפורטת.
    כמו שחשבתי - עדיף לכתוב לפני ירידת הסטייה - בוודאי אם מדובר ב P . לגבי כתיבת C יתכן שכדאי להמתין לאחר העליייה = ירידה בסטייה.
    עפר,
    תמיד תעדיף לכתוב בסטיה כמה שיותר גבוהה.
    הסטיה מנפחת את שווי האופ לשני הכיוונים - זו בעצם הווגא החיובית
    THE HOUSE NEVER LOOSE

גם אני מודה לך על ההשקעה הרבה והתשובה המפורטת.
    בשמחה

לגבי כתיבת C יתכן שכדאי להמתין לאחר העליייה = ירידה בסטייה.
    אם הבנתי נכון אתה רוצה לומר שאם נמתין לעלייה כתוצאה מהסקוויז אז תהיה ירידה בסטייה, אז בעצם יש ניגודיות ביניהם.
    1. כאשר יש ניגוד בין פרמטרים, אז בכל אסטרטגיה צריך לראות את היווניות ואת היחס שלהם ולראות מי יותר משמעותי.
    2. נכון שישנו קשר בין עליות לירידה בסטייה אך הוא לא חד ערכי, ישנם מצבים של עליות עם עלייה בסטייה ולהיפך, ירידות עם ירידה בסטייה.
    כי בעיקרון הראשוני העלייה בסטייה נובעת מחוסר וודאות. וירידות בדרך כלל מקושרות עם חוסר ודאות.
    גם אירוע הפקיעה זה בדיוק אירוע של חוסר וודאות בזמן מסויים ולכן הסטייה אמורה לעלות בדקות של רגעי הפקיעה.
    ברגע שהאירוע מסתיים, חוסר הוודאות מסתיימת ולכן הסטייה אמורה לרדת לאחר מכן.

לילה טוב ופקיעה מוצלחת

סגרתי את פברואר במחירי שחקן.

1210 מחיר 2380
    - 1230 תקבול 700.

בנתיים אני בהפסד של כ 1900 ש"ח ליחי'. (שתי יחידות)
    שמתי לב שדייויד, פורמולה, גם סביב ה 2000 ש"ח הפסד ליחידה, אם מישהו היה תופס תמיד מחירי שחקן הוא היה בכ 1700 ש"ח הפסד, זה לא זניח אבל זה פחות או יותר באותה סירה.

ובכן עברנו למרץ. (אני לא פתחתי וכתבתי את צד הפוטים למרץ עדיין)

מתפלל (כמו כולנו) ששחקן יוביל אותנו בעז"ה ליציאה טובה.

pinchasf
    המלצה: אל תבצע מסחר יומי כאשר אתה בעצם רוצה להיות באסטרטגיה. כלומר - כתוב את הפוטים בהקדם.

לשיקולך, בהצלחה.

פקיעה 1214.57

אם היינו נשארים היינו מרוויחים. בדיעבד כמובן

האמת זה פחות מבאס אותי, כי לא יודע איך הייתי עובר את הלילה אם הייתי נשאר.
    מה שקצת מבאס אותי, הבנתי ש P1230 הגיע אתמול לערכים מצחיקים של 40 ש"ח והייתי קונה כמה (כרטיס פיס שזכה ב 1500 ש"ח תוך פחות מחצי שעה), אבל בגלל שהסתכלתי אתמול על הבלאגן בקולים לא שמתי לב.

ברכות למרוויחים.

האמת שזה לקח חשוב לעתיד. לא היה מזיק לקנות כמה פוטים כאלה בגרושים. במיוחד לאור ההודעה של שחקן שהשחקנים נכנסים לפקיעה.
    הסיכון קטן מאוד והפוטנציאל בשמיים.

אלפרד- איך מחושבת הפקיעה? אני תמיד הייתי תחת הרושם שהיא שער הפתיחה של המעוף, אבל מסתבר שאין היא כזו. מה הנוסחה\דרך לחישוב שלה?

איתי אתה צודק, שער הפתיחה הוא שער הפקיעה. איפה ראית שזה לא כך?

ראה פתיחה בביזפורטל:
    http://www.bizportal.co.il/shukhahon...shtml?p_id=198

ראה נתוני פתיחה בגלובס:
    http://www.globes.co.il/news/madad.a...strumentId=979

דרך החישוב, זה נראה אולי יותר שאלה לשחקן.

ממה שאני מבין, זהו רגע אקראי שנבחר ע"י מחשב שבו הוא מסיים את שלב הטרום פתיחה במניות, עושה חישוב לפי העסקאות מה שערי המניות ומחשב את המדד.
    אני מניח ששאלתך נובעת מאיך זה שלא ראינו על המסך 1214, אלא משהו בסביבות 1225, נכון?

להערכתי זה נגרם כתוצאה מניסיון ויסות, מכיוון שרגע הפקיעה הוא אקראי קשה מאוד לווסת את השער הפקיעה לאורך זמן.
    שער הפתיחה של שלב הטרום הפתיחה (זהו שלב שאינו רציף) נקבע לפי השער שנותן את מספר העסקאות המקסימאלי שיתבצעו במניה, לפי הפקודות שהוזרמו בו.
    ממה שאני מבין, המווסתים בעצם נותנים פולסים קצרים מאוד של היצע/ביקוש כל מרווח זמן מסויים בכדי לקלוע למטרה ומולם כנראה יש גופים אחרים שגם נותנים פולסים אבל בכיוון ההפוך.
    אז נראה לי שברגע הפקיעה עצמו נתפס איזה פולס קצר של מווסת ולכן לא ראו זאת.

בכל אופן עדיף תשובה מדוייקת ואולי נכונה יותר משחקן עצמו. אולי כדאי שתעלה זאת כשאלה לשחקן בפורום 'שאלות לשחקן'

יום טוב

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות