x

עמוד 12 מתוך 23 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 111 עד 120 מתוך 224

נושא: אסטרטגיית פברואר - דיון !

למה אתה מניח שהאסטרטגיה תגמר ברווח? בגלל שעד היום רוב האסטרטגיות הסתיימו ברווח?! זה לא אומר כלום לגבי העתיד!
    בתרחיש של עליות אחוז למעלה אתה תפסיד הרבה כסף. וכרגע זה תרחיש הגיוני ביותר. נכון, שחקן מניח תיקון כלפי מעלה, שזה גם תרחיש סביר ביותר, אבל יכול להיות גם הפוך.
    כרגע השוק די שורי, כך שלהצטרף עכשיו לאסטרטגיה זה לפעול נגד המגמה.
    בקיצור, עשה כהבנתך, אבל תיקח בחשבון שאין בנגזרים שום אסטרטגיה שאין בה סיכון. במקרה הזה לדעתי היחס סיכון/סיכוי לא מובהק לטובת הסיכוי...
    אני רוצה לסייג את דברי ולומר שבסך הכל משרעת הרווח באסטרטגיית מרץ די רחבה, וגם היחס בין הרווח המקסימלי להפסד מקסימלי הוא חיובי. כך שהסיכוי לרווח מהאסטרטגיה הוא גדול.
    נערך לאחרונה על ידי גדליה, 20.02.2013 בשעה 12:40

אצלי הסגירה של פברואר במינוס 1360 ליחידה (עשר יחידות)
    הכפלתי כמות למרץ (עשרים יחידות)
    נתפלל חזק ששחקן יוביך אותנו בדרך הנכונה..................

לשואלים על מקדם רמת הסקוויז.

זהו נתון הקיים למנויי ה PRO בלבד וערכו נע בין 0 (אין סבירות לסקוויז) ולעד ל 5 (סקוויז מתבצע). נרשם כבר מקודם ש 4 מייצג סבירות לסקוויז תוך שעתיים/שלוש. להלן הסבר מהמערכת:
    מקדם סקוויז בזמן אמת – מציג בזמן אמת את הסבירות לסקוויז במהלך חודש נוכחי, עפ"י פעילות שחקני המעוף וגופי הנוסטרו. מקדים במספר שעות קיומו של סקוויז כשרמה 5 נחשבת למה אבסולוטית שחצייתה שוות ערך לסקוויז ודאי. עם הגעה לרמה קריטית נשלחת הודעה אוטואמטית.

ציטוט פורסם במקור על ידי גדליה צפה בהודעה
    בתרחיש של עליות אחוז למעלה אתה תפסיד הרבה כסף. וכרגע זה תרחיש הגיוני ביותר. נכון, שחקן מניח תיקון כלפי מעלה, שזה גם תרחיש סביר ביותר, אבל יכול להיות גם הפוך.
    כרגע השוק די שורי, כך שלהצטרף עכשיו לאסטרטגיה זה לפעול נגד המגמה.
    אתה נוגע בדיוק במה שלא ברור לי. כתבת "בתרחיש של עליות אחוז למעלה אתה תפסיד הרבה כסף. וכרגע זה תרחיש הגיוני ביותר"
    וגם "נכון, שחקן מניח תיקון כלפי מעלה"
    אם אכן תיקון כלפי מעלה יגרום להפסד גדול כפי שכתבת, ואם אכן שחקן מניח תיקון כלפי מעלה כפי שכתבת, משהו פה לא ברור לי.
    אני מקווה שהמנוסים ממני יבהירו את התמונה.

בוצע התיקון והמעבר למרץ
    תודה לשחקן על התיקון

ביצוע במחיר של 100 ש"ח פחות טוב משחקן
    יש לשים לב לכך שכאשר מתעסקים באופציות כבדות- 20 ש"ח זה פעימה אחת- המחיר ששחקן נתן לא היה בשטח(ניתן לראות ביצועים)
    היות ומבצעים 2 יחידות ו-4 פעולות יוצא הפרש של 160 ש"ח אפשרי באיבוד פעימה אחת

מחירים:
    C1210F- מחיר - 2400 (20 ש"ח פחות משחקן- *2=40)
    C1230F - מחיר 690 (10 ש"ח פחות משחקן- *2=20 )
    המעבר
    C1220M- מחיר -1780 (מחיר שחקן)
    C1240M- מחיר -2960(20 ש"ח פחות משחקן- *2=40)

אתמול בפוטים קבלתי מחירי שחקן בערך

נשארתי עם הפוטים ב-1210 עם סטופלוס לקניה ב-100 ש"ח

גדליה שלום,

ההנחה היא שרצף העליות הזה כמעט ללא תיקון לא יכול להימשך ללא תיקון כלשהוא.
    קטונתי מלהבין את העליות הרצופות בחו"ל, אבל קח בחשבון שיש עוד מעט שוב דיונים על הצוק הפיסקאלי, אם לא יאושרו תיקונים למנוע אותו (משהו שכנראה השוק לא מאמין שיקרה) אז הצפי הוא למטה ואולי אפילו בחוזקה.
    אם יאושרו התיקונים למנוע את הצוק, אז החוב יגדל וכזכור לי חברות הדירוג אמרו שיורידו את הדירוג של ארה"ב. מה זה יגרום לא יודע, אבל דבר חיובי זה בטוח לא ובפעם שעברה שזה קרה היו נפילות חזקות.

לגבי כניסה עכשיו לאסטרטגיה, מי שלא בפנים ולא חייב לגלגל, אני חושב שכדאי לו להמתין למחר לאחר הפקיעה (אין לראות בזה המלצה לפעולה), מכיוון:
    1. הסכנה מסקוויז עודנה קיימת, אז אם יקרה סקוויז, עדיף להיכנס אחריו.
    2. לך תדע מה האינטרסים של הגופים הגדולים בפקיעה ובשילוב של סקוויז, אז זה גם נראה מעלה סבירות לבאלגן מחר.
    3. כזכור לי בדרך כלל מייד לאחר הפקיעה, סטיית התקן יורדת (עוד מישהו יכול לאשר לי את זה?) ולכן מרוויחים גם ירידה סטייה.

כמובן, כל אחד אחראי לעצמו ואין כאן שום המלצה מצדי.

בהצלחה לכולם

ציטוט פורסם במקור על ידי alfredn צפה בהודעה
    גדליה שלום,

1. הסכנה מסקוויז עודנה קיימת, אז אם יקרה סקוויז, עדיף להיכנס אחריו.

3. כזכור לי בדרך כלל מייד לאחר הפקיעה, סטיית התקן יורדת (עוד מישהו יכול לאשר לי את זה?) ולכן מרוויחים גם ירידה סטייה.
    זה ברור לגמרי שכל אחד אחראי על מעשיו. אנו מסים כאן להחליף דעות, לשמוע, ללמוד.
    לא ברור לי מה ההשפעה של סקוויז ולמה כדאי להכנס אחריו. אולי הסיבה היא כי השפעתו לא ברורה ?
    לגבי ירידת הסטייה אחרי הפקיעה: זה לא פועל לרעתנו ככותבים ?

סגרתי את פברואר במחירי שחקן.

1210 מחיר 2380
    - 1230 תקבול 700.

בנתיים אני בהפסד של כ 1900 ש"ח ליחי'. (שתי יחידות)
    שמתי לב שדייויד, פורמולה, גם סביב ה 2000 ש"ח הפסד ליחידה, אם מישהו היה תופס תמיד מחירי שחקן הוא היה בכ 1700 ש"ח הפסד, זה לא זניח אבל זה פחות או יותר באותה סירה.

ובכן עברנו למרץ. (אני לא פתחתי וכתבתי את צד הפוטים למרץ עדיין)

מתפלל (כמו כולנו) ששחקן יוביל אותנו בעז"ה ליציאה טובה.

ציטוט פורסם במקור על ידי oferעפר צפה בהודעה
    זה ברור לגמרי שכל אחד אחראי על מעשיו. אנו מסים כאן להחליף דעות, לשמוע, ללמוד.
    אני מפרסם את דעתי בדיוק מהסיבות שציינת וזה מה שאני אוהב בחברי אתר הזה ובמיוחד במיוחד במקים האתר הזה, שכל פעם מחדש מדהים אותי מחדש בנתינה הבלתי מוגבלת שלו ועוד ב-ח-י-נ-ם.
    אם ניקח את המצב הנוכחי, אני בטוח שמסביבו גועש, הוא נמצא בסיטואציה לא פשוטה וחושב מה הוא הולך לעשות עכשיו ובמקביל באים אליו אנשים באתר (שהוא לא חייב להם כלום) בבקשות שונות של מידע (זה עוד בגלוי, לך תדע מה קורה אצלו בתיבה הפרטית) והוא למרות הכל נענה לבקשות האלו. הוא פשוט מדהים, ושוב מודה לו על כך.

ואם נחזור אליי, אני רושם שאין אחריות כי בכל זאת נתתי דיעה/עיצה ואין לי מושג מה יקרה, תצליח או לא, ולא הייתי רוצה שמישהו יבוא אליי ויגיד לי תראה אמרת ככה וככה ובגללך הפסדתי כך וכך, לכן הודעת ההסתייגות שלי.

לא ברור לי מה ההשפעה של סקוויז ולמה כדאי להכנס אחריו. אולי הסיבה היא כי השפעתו לא ברורה ?
    סקוויז אם יקרה יכול לגרום למדד לעוף ללא קשר למציאות. אם למדת מערכות בקרה זה כמו מערכת עם הזנה חיובית, יש שיתארו זאת ככדור שלג או כמעגל קסמים. הנה תיאור שמצאתי ברשת לסקוויז ואהבתי:
    אשר ערך המניה עולה (בניגוד לתחזיותיו של מי שביצע מכירה בחסר), נכנסת הפוזיציה להפסד. ככל שהעלייה ממשיכה, עלול להגיע רגע בו הביטחונות שהופקדו לא מספיקים. במקרה כזה יקבל המשקיע פניה מהברוקר להוסיף ביטחונות או לסגור את הפוזיציה בהפסד. סגירת הפוזיציה כרוכה בקניה של הנכס שהושאל והחזרתו למשאיל. כמובן שעל מנת לבצע קניה, יש להזרים ביקוש למניה. הדבר יכול לגרום למעגל קסמים, אשר יקפיץ את מחירי המניה באופן חד מאד וצורה פיתאומית. תהליך זה נקרא שורט סקוויז (short squeeze) והוא מתרחש באופן הבא:

1. כמות מסוימת של משקיעים בחסר, נאלצים לסגור את הפוזיציה, וכתוצאה מכך מזרימים ביקושים.
    2. הביקושים מתחילים להעלות את מחיר המניה
    3. כתוצאה מהעלייה, נכנסים משקיעים נוספים למצב של חוסר ביטחונות, ונאלצים גם הם לסגור את הפוזיציה, על ידי הזרמת ביקושים נוספים.
    4. התהליך מזין את עצמו כאשר בכל פעם נכנסים משקיעים נוספים, וכמות הביקושים הולכת ועולה.
    5. בשלב מסוים, לאחר קפיצה משמעותית ופיתאומית מאד, מתחילים להופיע מוכרים והתהליך מאט ונעצר. לאחר הסקוויז, יכולה להיות גם ירידה כאשר מוכרים הרוצים לנצל את רמת המחירים הגבוהה, מזרימים הצעים.

לכן אם זה יקרה, אתה לא יודע עד לאן המדד יכול לעלות ואז זה נזק לאסטרטגיה (באסטרטגיה שלנו הדלתה שלילית) ועדיף להיכנס אחריו, כי קיבלת תקבול יותר גדול ובדרך כלל מתבצע תיקון נגדי.

מה שכן, שחקן לא הודיע על הרמת ידיים וגלגול (הרגע הודיעו שהם נכנסים לפקיעה) ולכן הם יעמדו כך שלא יהיה סקוויז.

לגבי ירידת הסטייה אחרי הפקיעה: זה לא פועל לרעתנו ככותבים ?
    1. גם כאן סייגתי שאני לא בטוח שזה נכון, אך כך אני זוכר. אבקש התייחסות של מי שיכול לאמת את הנכונות של זה.
    2. באסטרטגיה הזו ירידה בסטייה מביאה לרווח (כעת זה בערך 30 ש"ח לכל 1%), לכן מרגע שפתחת אותה הירידה בסטייה היא לטובתנו , לכן במידה וזה נכון, מיד לאחר הפקיעה לבצע פתיחה של אסטרטגיה ואז נרוויח את הירידה בסטייה.

בהצלחה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות