x

עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
מציג תוצאות 31 עד 37 מתוך 37

נושא: אידיבי אג"ח ד'

שלום חברים
    אני חייב להגיד שאני לא ממש מבין על מה הויכוח. נראה לי ששני הצדדים מסכימים שכלכלית המצב רע כשהאופטימים מאמינים שנוחי יעשה יש מאין והפסימים לא מאמינים. שתי הדעות לגיטימיות.

שלום אורי
    אין שום בעיה בלבצע טרייד על בסיס המלצה של שחקן, אך עם כל הערכה שיש לי לשחקן גם הטובים ביותר לפעמים טועים (לאו דווקא במקרה הספציפי הזה), ותמיד צריך להיות עם יד על הדופק.
    אני חייב לציין שבזמנו שאלתי את שחקן למה 50% וקיבלתי תשובה לא רצינית (לדעתי), על שאלת ההמשך כבר לא קיבלתי תשובה.
    לגבי הרלוונטיות של החקירה נגד נוחי זה תלוי האם אתה משקיע או סוחר באגח. לסוחר מדובר בחדשות רעות כשלמשקיע זה פחות רלוונטי (לפחות כרגע).

קישור לשאלה לשחקן
    http://www.s-maof.com/Forum/threads/...D7%9E%D7%94-50
    נערך לאחרונה על ידי gimani, 02.12.2012 בשעה 19:41
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

תכלס ראוי היה שאתעלם. אבל כמה זבל יכל לשפוך אדם אחד בפורום אחד ברחבי האינטרנט, למה לא לדגול קצת בפיזור.
    הנה אני אומר קבל עם ושחקן שההשקעה של שחקן, או מכל מקום לפחות ההמלצה להשקעה באגח ד' של אידיבי היא הימור די פרוע. כל זאת לדעתי כמובן. אני בטוח שהוא לא יסלק אותי מהפרום או ינקוט כלפי בשום צעד (לפחות לא בגלל המשפט הזה, עוד המקלדת נטויה).

אז אורי, מספיק עם רגשי הנחיתות. אז אתה חושב שלא אוהבים אותך כאן ולא מעריכים אותך ואת הבנת השוק שלך. וכולם מפחדים משחקן ורק משפילים אותך. יללאה אתה אמרת הגיע הזמן להתבגר. זה לא תחרות כאן מי תרם יותר לפורום ומי פחות.

אבל גם אם אתה צודק וכולם כאן טיפשים ועיוורים (אם זה מה שאתה חושב לדעתי אתה לא היחיד שחושב כך אבל אולי מסיבות אחרות) זה לא יעזור את תתוכח בתוקפנות כלפי כל העולם ואשתו.

מה לעשות
    שרוב החברים כאן לא נהנים מפוסטים שהתוכן היחיד שלהם הוא אני קניתי/מכרתי נייר X
    לפעמים תוך הוספת שיעור הרווח.

הנה נסיים בנימה חיובית:
    הפורום הוא מערכת יחסים. אתה לא יכל לחייב את הצד השני להיות לפי רצונך. לחברים רבים יש דרישות וסגנונות שונים, חבל להיות מאלו שמנסים לכפות את סגנונם על השאר. מעבר לזה שזה מעצבן חלק מהאנשים זה גם לא עובד. אתה אמור לרצות לכתוב בפורום כדי לחלוק ולקבל מידע שמענין אותך. אם את חושב שאין כאן אנשים שהמידע שלך מענין אותם ומה שהם כותבים לא מענין אותך, טוב אז התשובה פשוטה לא? אם אתה רוצה לשמוע רק אנשים שמשקיעים (עם או בלי מרכאות) כמוך בדיוק בדיוק אז אתה תהיה כאן ממש לבד. אני מניח שהמטרה שלך היא כן שאנשים יקשיבו לדעותך וישוחחו עמך. בלי להגיד לך מה לעשות, באמת, אולי כדי שתחשוב על זה.

אני מניח שהיתי צריך להתעלם.

אה כן אני לא אלדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

סליחה שאני מתערב, אבל קוראים לו אלעד

hey u
    how r u

מסתמן: תידחה העברת 65 מיליון שקל לבעלי אג"ח ד' של אי.די.בי

על פי ההסכמות בין הצדדים, מחזיקי איגרות החוב ידחו את התשלום לבעלי סדרה ד' עד סוף מארס ■ בתמורה, תעביר אי.די.בי 120 מיליון שקל לקופת החברה מעסקת אלשטיין.

מסתמן שאי.דיב.בי אחזקות בשליטת נוחי דנקנר, ובעלי האג"ח הצליחו להגיע להסכם ראשון. ביומיים האחרונים נערכו שיחות מרתוניות בין רלי לשם עו"ד, מטעם נציגות האג"ח; נועם עד סוף מארס. בתמורה אי.די.בי תתחייב כי היה ותיסגר עסקת אלשטיין - לפיה הוא יזרים 75 מיליון דולר לבעלת השליטה גנדן - דנקנר יזרים 120 מיליון שקל לקופת החברה.

יש לציין כי בפני המחזיקים עומדת האפשרות להצביע על העמדה אידרות החוב לפירעון מיידי או הסמכת הנציגות לפעול בכל צעד משפטי אחר בהליך. טרם הובהר האם המחזיקים יקבלו ריבית עבור התקופה או שבמסגרת ההסכמות בין הצדדים הם יוותרו על הריבית.
    אתמול נשמעו קולות מעורבים מטעם מחזיקים פרטיים בסדרה ד אשר דרשו ראשית לקבל את התשלום של 65 מיליון שקל ורק לאחר לפתוח בהסדר חוב. כאשר נציגים מטעם המוסדיים טענו כי אפשרות זאת רעה למחזיקים מכיוון שהבנקים מחכים בפינה לקבל תשלום של 70 מיליון שקל בעוד מספר חודשים (שחלקו היחסי לסך החובות גבוהה ממה שהם יקבלו בהסדר).שרון עו"ד מטעם נאמני מחזיקי האג"ח של אי.די.בי אחזקות מול רם כספי עו"ד מטעמו של נוחי דנקנר.

על פי ההסכמות בין הצדדים, נאמני מחזיקי איגרות החוב יוסיפו לכתב ההצבעה אופציה נוספת לפיה מחזיקי איגרות החוב ידחו את תשלום 65 מיליון השקל לסדרה ד',

אשמח לשמוע דעתכם,
    יום נעים
    R
    אומנם לא כלם מחזיקים מדירוג אבל חדלון פרעון?????????נסו להביע דעתכם תודה
    נערך לאחרונה על ידי rema1, 03.12.2012 בשעה 14:51

להערכתי, זה מרעה את המצב, ההערכה הקודמת דיברה על תשלום קופון 6אג כשמחיר האגרת היה ~ 25אג.

כעת, המחיר לא השתנה מהותית אבל איו קופון, מכספי הזרמה העתידית של אלשטיין יוזרמו רק כ- 120M ש"ח לתוך החזקות ואנחנו מדברים על הזרמה שלא ברורה לשחקנים האחרים מה אלשטיין מוצא בגנדן ואילו חובות מהעבר קיימים בין השניים.

להערכתי, מחיר האג"ח כרגע לא אטרקטיבי להשקעה בהתבסס על הנתונים הקיימים במחירו הנוכחי.

זו דעתי.

אגב, לפני כמה דקות דירוג האשראי של IDB הורד לחדלות פרעון

http://maya.tase.co.il/bursa/report....port_cd=779875

לידיעתכם.

הסאגה מסתעפת ונהיית הזויה יותר. אני מת להבין מי זה בדיוק האלשטיין הזה. לא מספיק שהוא משקיע במה שלכאורה נראה כמו גוויה כלכלית, אלא יושב לו בישראל נציג של נוחי ומבטיח לאנשים הזרמת כסף בתמורה לדחיה בפירעון, אבל מה, הוא מבטיח להם כסף של אדם אחר שעוד לא הסכים להזרים אותו!

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות