x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: זרקור: חנן מור אגח ג

זרקור: חנן מור אגח ג

פיראט כתב זרקור על חנן מור ד לפני זמן מה.

לא בדקתי לעומק אבל נראה לי שרוב הפרטים על החברה נכונים עדיין.

אני כאן לספר על אגח פחות "אטרקטיבי" שהתחשק לי לבדוק. אני לא טוען שהוא השקעה טובה. אני לא טוען שהוא השקעה ראויה. אני לא טוען כלום. אני רק רוצה לספר מה שגילתי. (נראה אם כל זה יעזור בתגובות)

חנן מור אגח ג 8.3% בריבית משתנה בשער
    104.69
    מחמ 1.4 פדיון 2.6
    חברת נדלן נחשבת מצליחה ואמינה. גם בעלי השלטיה נחשבים אמינים ותמכו בחברה במשבר ה"קודם" עד כמה שזה אומר משהו לימנו.

בטחונות:

הגדרה: עודפים=רווחים+הון עצמי מפרויקט עיר ימים בנתניה. ראו תשקיף (רציתי לצרף אבל זה די מבאס שאפשר לעלות קבצים רק עד 100K).
    פרויקט של 130 דירות. צפוי רווח כ- 27מ שח (דוח רבעון עמ' 34) שעבוד על חשבון עודפים
    הפרויקט מחולק לשני שלבים: הראשון בבניה וממנו נמכרו 40/65 דירות נכון לאוגוסט (דוח רבעוני עמוד 3). השני עוד לא בבניה, ונמכרו בכל זאת 13/65
    אחוז דירות מכורות 53/130=40%
    הון עצמי בפרויקט 25% (דוח שנתי עמ 28 ) מתוך כ250מ' (גם כן עמ' 34 בדוח רבעון) עכשיו אולי נראה לי שצריך לחשב מהוצאות שזה 220מ' זה יהי יותר זהיר לעשות כך. אז הון עצמי שווה 55מ

סהכ שעבוד 55+27=82מ
    ניקח בחשבון ירידה של %20 במחירי הדירות אם מפעילים את זה על החלק שלא נמכר עדיין זה יוצא ירידה בהכנסות של 20%*60%*250מ =30מ. וזה אומר שהחברה יוצא בהפסד של 3מ' = בטחונות 52מ.

חוב: 40מ

תכלס זה נראה די סולידי. בפירוש המסורתי של המילה.

הסדרה קטנה (38מ ניירות) לא מדורגת וגם שקלית ולכן הגופים הגדולים מדירים את רגליהם הגסות מכאן, או כך נראה לי. הסחירות טובה יחסית (הרבה יותר מב.יאיר)
    לצערי, התחלתי את זה לפני כמה ימים אבל לא הספקתי לפרסם. יש איזה מתראין קיקיוני (מכלל נראה לי) בביזפורל שהמליץ גם על האגח. מה שהעלה את המחיר קצת. מצד שני היום הוא ירד קצת...

ג.נ. מחזיק אגח ג'+ד' - לא ממליץ על כלום!

בהצלחה לכולם

א.
    נערך לאחרונה על ידי elade, 08.11.2012 בשעה 22:44 סיבה: גילוי נאות

תודה. השכלתי.
    בשיקול הפיזור הייתי מתיחחס לאחזקה של ג+ד כאחזקה אחת, למרות השוני בינהן.

ציטוט פורסם במקור על ידי oferעפר צפה בהודעה
    תודה. השכלתי.
    בשיקול הפיזור הייתי מתיחחס לאחזקה של ג+ד כאחזקה אחת, למרות השוני בינהן.
    בהחלט, אני חושב עליהם יחד כאחזקה וחצי

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות