פיראט יקר,
תשובותייך וסיפוריך ארוכים ומפורטים אך עובדה זו אינה מספיקה להפוך את טיעוניך לנכונים.
הייתי מאמץ את תשובתך לאייל ומפנה אותה אלייך אבל בנושא כה חשוב אני חושש שדברייך עלולים לעשות נזק לחלק מחברי הפורום שלא יעמדו על השגיאות ויגיעו למסקנות שגויות.
על מה בדיוק אתה מדבר? ב-2009 המחירים זינקו, היום המחירים לכל היותר שומרים על ערכם.אם לאמר בפשטות, מה שמשותף לעלייה של 2009 ולעלייה כיום הוא...
אני לא יודע למי סיפקת תשובה ומה היתה השאלה.אז הנה - סיפקתי לך תשובה מה משותף לדעתי בין המקרים.
זכותך. וטוב שהוספת שזו דעתך.אוסיף כי לדעתי הריבית היא כמעט חסרת משמעות
מתמטיקה לעניים? הכשל הלוגי בכל החישוב המפואר שביצעת נמצא במשפט המודגש (במקור). הממשלה תיאלץ להוריד את חלקה. עיקר המחיר של דירה חדשה נמצא בעלות הקרקע שנקבעת במכרז. עם ירידת הביקוש גם מחיר הקרקע יירד וכל הטיעון שלך קורס (התלבטתי אם לכתוב מש"ל).בוא ונוכיח זאת בצורה מתימטית,תחת הנחת בסיס כי הממשלה לא מורידה את חלקה.
שווה להקדיש מחשבה שניה למסקנה זו.מסקנה: לטווח הארוך - אין סיכוי שמחירי הדיור ירדו ללא התערבות הממשלה.
תודה על הסיפור והוא אפילו קשור לנושא רק המסקנה שגויה. למה לדעתך הבנקים דחפו לכל כלב משכנתא? למה זה קרה דווקא בשנים אלו?אספר מעט על עצמי ואקשר זאת לנושא
התשובה - כסף זול.