x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: צניחה חופשית בלא מדורגות

Hybrid View

צניחה חופשית בלא מדורגות

שלום לכולם

האם זורקים סחורה לשוק במטרה לאסוף במחירי רצפה עוד מעט?י
    משהוא יכול להסביר את הצניחות המטורפות בשבוע האחרון לעתים ללא כל הצדקה!
    אשמח לקבל חוות דעת

הי edna,

אין לי באמת תשובה. האמת, אין לי זמן לעקוב בתקופה האחרונה (אך מאמין לדברייך).
    מה לגבי החופשה ההיא?

בכל מקרה, על שאלה כזו, אוכל פשוט להפנות אותך ל ..http://www.s-maof.com/Forum/threads/...מדורגות. לכך בדיוק התכוון המשורר - תעברי ותבדקי את הנחות הבסיס בכל איגרת (שיש ברשותך / שאת רוצה לקנות) ותחליטי לגבי כל אחת אם זה זמן לחתוך הפסדים או שזו פאניקה של השוק ...

ולא, אינני ציני. זו בדיוק השאלה המרכזית עליה משקיע באגח לא מדורגות צריך לענות ...

באמת עם כוונות טובות ...
    בברכה,

היי פיראט
    תודה על ההתיחסות,קראתי את הפוסט שלך לגבי המדורגות ואני מסכימה
    ופועלת בזהירות
    השוק רותח במובן חוסר הבטחון לגבי ההשקעות ככלל בהתייחס לטייקונים,למיתון, לאווירה ,למצב חברות האחזקה ולמקרו בעולם כולו ועוד
    השוק ירגע והעורבים יהנו כרגיל
    אגב מה הייתה הסיבה לעלייה יוצאת דופן ב-ביקום לפני כיומיים כמדומני,יצאה הודעה כלשהיא?
    החופש נדחה לאחר החגים,אני עדיין פה
    בברכה

זאת תוכנית הפטישים, כל יום אגח אחר מקבל פטיש בראש

יותר ברצינות, השוק מבין שהסדר חוב לא מילה גסה אלא התנהלות עסקית סטנדרטית בעתיד הקרוב.

הי edna,

ראשית - אני מחשיב את עצמי ל"אחד העורבים". אינני יודע אם "עורב" מוצלח או לא (התוצאות לא רעות - אך ייתכן שיש טובים ממני) ובכל מקרה גם העורבים מקבלים מדי פעם מכות כואבות בכנף.

אני זוכר בפעם הראשונה שהתכתבנו - זה היה על שחרית ה (כמדומני זו היתה הפעם הראשונה). שם נאמר:
    ציטוט פורסם במקור על ידי pirate צפה בהודעה
    במילים אחרות, השוק היום מיועד לטורפים הגדולים וגם הם יכולים די בקלות להיפגע בו. לדעתי, השוק היום בהחלט אינו מיועד ל-casual investor.
    ב
    לדעתי - עונה על הכל ...

באשר לבי-קום, אין לי תשובה רצינית, למעט העובדה שלפי הניתוח שלי, התמחור של מניית בי-קום ואגח אינטרנט זהב ג הם לחלוטין חסרי הגיון, גם בהשוואה לשוק המטורף היום. הפנייה לניתוח: http://www.s-maof.com/Forum/threads/...A8%D7%A0%D7%98
    והמסקנה ממנו:

אינטרנט זהב
    ג, שער 45.62, תשואה 27.6%+מדד, פארי 107, מח"ם 3.92.

סיכום: אגח בסיכון גבוה, בתשואה גבוהה ולדעתי משוואת סיכוי-סיכון טובה - לשיקולכם.

הערה: מהניתוח עולה כי פוטנציאל הרווח במניית בי-קום הוא פנומינלי והסיכון רק מעט יותר גבוה מאשר אינטרנט זהב אגח ג. ייתכן שמניית בי-קום היא הנייר הנכון בפירמידה הנידונה.
    ובאשר לפעולותי האישיות: http://www.s-maof.com/Forum/threads/...-כמו-אלו
    שם ציינתי לאילו ניירות נכנסתי ובאילו מחירים (מסודר בכמות מהגדול לקטן):

מה עשיתי עם הכסף? בעיקרון פיזרתי אותו היטב בין ניירות שונים, הבולטים שבהם (לפי גודל הפוזיצייה שפתחתי), שלדעתי כיום נסחרים באופן מובהק מתחת לשוק (שוב, למיטב זכרוני) לפי הקריטריונים שלי הם:
    1. אינטרנט זהב אגח ג (הגדלת אחזקה לפני הריבית) [38-44] / בי-קום מנייה [1030-1200].
    2. פטרוכימיים אגח ה (אחרי הפידיון) [60-63].
    3. דיסקונט השקעות אגח ט (הגדלת אחזקה משמעותית) [64-66].
    4. אאורה אג 1 (ממשיך להגדיל אחזקות - אחוז גבוה מהמסחר זה אני, אך אין הרבה מסחר בכל מקרה)
    5. סקיילקס אגח ז [32-34].
    6. אמפל אגח ב [15-16].
    7. קרדן אגח ד [94-96].
    8. לוי אגח ו (לפני הריבית) [41-42] (לתדהמתי, תפסתי אותו שם, לאחר מספר הודעות חיוביות)
    9. אלביט הד ו [73-74]
    למעשה כ-32% מהסכום שהכנסתי לבורסה, נכנס לאינטרנט זהב ג (14%) ומניית בי-קום (18%).

לסיכום (ודעתי האישית בלבד), לבעלי עצבי ברזל וסבלנות - הבורסה היום היא מכרה זהב. ניתוח מושכל של הסיכונים והסיכויים + פיזור נאות ייתן לדעתי תשואות של מעל 300% בשנתיים-שלוש.

בברכה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות