x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: אלביט הדמיה אג"ח ג'

אלביט הדמיה אג"ח ג'

שלום רב,
    מחר (20.8.12) יום האקס באלביט הדמיה ג.
    ניסיתי להצליב נתונים עם המידע מהמאיה והמידע מהאתרים הכלכליים (ביזפורטל וגלובס) ויצאתי יותר מידי מבולבל בנוגע לחלק היחסי של פדיון הקרן ולמועד התשלום שלו.
    רכשתי את האג"ח במחיר ממוצע של 70 אג' (שער הנעילה ביום המסחר האחרון היה 65.9).
    הייתי שמח אם מישהו יכול לעזור לי בחישוב של מה היא נקודת האיזון מבחינתי שבו אם אמכור את האג"ח עדיין אצא ללא הפסד. כמו כן מתי ואיך אמורה להתבטא הירידה של החלק היחסי של הקרן.
    תודה מראש

הי shuki,

אתה שואל שאלות שונות. אנסה לענות:
    - החלק היחסי של הפידיון הוא 1/7 מהקרן לפי פארי 116 לערך (כפול את כמות הע.נ. הנפדית ב-1.16 לקבלת הסכום בשקלים).
    - מועד התשלום שלו הוא 02/09 (בחצות יופיע בחשבון הבנק שלך).
    - הירידה של החלק היחסי של הקרן, מתבטאת כירידה מכמות הע.נ. שברשותך. אם לדוגמא, אתה מחזיק 7000 ע.נ. לפני ה-X, אזי לאחר הפידיון תשאר עם 6000 ע.נ.
    - זמן הירידה הוא יום ה-X, עם זאת העידכון של העניין תלוי בבנק/בית השקעות בו אתה פעיל. יש כאלו המורידים את הכמות לאחר יום ה-X ויש כאלו שרק לאחר הפדיון. בכל מקרה, אם אתה רוצה להשתכנע שהפדיון בוצע, לחץ על כפתור "מכירה" וסמן את "כל הכמות". מה שלא תהייה כמות הע.נ. הרשומה לזכותך, אתה תראה שהבנק/בית השקעות מאפשר לך למכור אך ורק את החלק שלא עבר פדיון.

- בנוגע לנקודת האיזון, ראה thread בנושא: http://www.s-maof.com/Forum/threads/...ון-חלקי עם post שלי מתאריך 08.06.2012 בו קיימת נוסחה המחשבת את אשר ביקשת (אני מאמין שנכונה - לא בדקתי בנוגע לטעויות חישוב), רק שעבורך הנתון s0 (ב-post הנידון) הוא מחיר הקנייה שלך. במקרה שלך, הפרמטרים הרלוונטיים לנוסחה הם:
    s0=70
    R=2.65
    P=1/7
    PE=119
    וע"פ הנוסחה שער האיזון עבורך הוא s1=59.18.

בברכה,
    נערך לאחרונה על ידי pirate, 20.08.2012 בשעה 04:02 סיבה: סס

מי שרכש ב 70 אג' נק' האיזון שלו לפי החישוב שלי 58.67 אג'

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות