x

עמוד 12 מתוך 23 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 111 עד 120 מתוך 225

נושא: זרקור: אידיבי פיתוח י / אידיבי אחזקות ד

התרחיש שלי זה שאחזקות אחרי הדו''ח האחרון היתה בנקודת הפיק שלה אבל מלמטה, ובמצב הזה יש אפשרות להיכנס בזול עם אפשרות לא רעה להרוויח בעתיד, וכל איש עסקים יודע את זה, האם זה ישתלם לו? אנחנו נדע בעוד שנה שנתיים. מה עוד, שאנחנו לא יודעים מה יש לגנדן בתור חברה פרטית, מי שזוכר, דנקנר קנה בעצמו את אידיבי בשפל של 2003, וזה לא מנע ממנו לשלם מליארד וחצי שקל תמורת השליטה ולקצור מיליארדי דיבידנדים מ2007 עד 2010
    אבל לבוא בנקודת השפל של הקבוצה, שמחזיקה נכסים איכותיים, שרק לפני חודש היו בשפל ולצעוק אידיבי שווה 0 פיתוח שווה 0, יאללה מפרקים- זה לא רציני ומתאים יותר לפופוליסטים, כבר היום קרדיט סוויס כבר מעל 21 פרנק, סלקום ושופרסל מתאוששות, יש עוד קידוח בשרה, והכל יכול להשתנות, אגב, גם לחזור בחזרה לנק' שפל, זה גם ברור לי
    ההסטוריה מלאה באנשי עסקים שקנו חברות מפסידות ושינו אותם מקצה לקצה, וגם כאלה שנפלו עם ההשקעה, מה שאני אומר שוב, שגם לחברה מפסידה יהיו קונים
    ולכן כל מי שעלה על הרכבת בפחות מ20 אג' הסיכון שלו מאוד נמוך לדעתי לעומת הסיכוי להרוויח ובגדול
    אגב, אני גם קניתי את ה' הקצרה בפחות מ25 אג' בשבוע שעבר, כי יש סיכוי לא רע שיהיה תשלום ביוני, וגם אם לא, שוב, תעשו את החשבון של מחיר הקניה

rinmat,

מה ש-jsphs מנסה לאמר לך - אין כל הגיון כלכלי במעשה. יש ניסים (כמו הזרמת ההון האחרונה ל-IDB אחזקות) וכל הזרמה ל-IDB אחזקות היא נס. אתה רוצה להסתמך על ניסים - בבקשה.

מעבר לכך -
    1. לא ראיתי השקעה, כשתהייה נדבר.
    2. ההשקעה הזו לא עוזרת לאגח ד בגרוש (פשוט קונה לדנקנר זמן לחפש עוד פראיירים).
    3. תשלום ריבית לאגח ד (כ-70M ש"ח - כן בטח, בעלי אגח ג,ה יישבו בצד וימחאו כפיים) חותך את הקופה בחצי ולכן אם יקרה, יוסיף לך בפירוק אולי 4 אגורות (על ה-9).
    4. 30M ש"ח ו-300M ש"ח זה מספרים אחרים לחלוטין. ישלם ביוני 2012??? ישלם ביוני 2013 (אנחנו כבר מדברים על 800M ש"ח)???? - טוב, אשרי המאמין.

שיהייה הרבה הצלחה
    בברכה,

לפי דעתי, אין שום סיכוי לשלם את הסכומים שהחברה צריכה לעמוד בהם ללא הזרמה של 500 מיליון שקל בשנה (אולי שנתיים) הקרובות.
    איך יעשו את זה? אין לי שמץ

משום מה יש לי תחושה (חסרת כל ביסוס כמובן) שאיכשהו הוא יצליח... מה שבטוח יהיה מעניין

הי kelazar,

אני לא חושב שהוא יצליח. אבל האמת - מבחינתי זה חסר משמעות.
    כשאני לא מבין משהו, אני פשוט לא נוגע בו. אם זה איזי אנרגייה, טאגור, דלק נדלן (קניתי בכמות גדולה רק לאחר שאושר ההסדר) או IDB אחזקות. כולן (למעט IDB לבינתיים), נתנו תשואה פנטסטית על הסדר/פידיון שאני לא הצלחתי להבין כלכלית.

בעיקרון - כשאני לא מבין, אני בחוץ. לא סומך על אף אחד ולא מאמין באף אחד. אם יש הגיון כלכלי - אני בפנים, אם אין - אני בחוץ.

בברכה,

לגבי הריבית בדצמבר לד', התכוונתי שזה יגיע מאותה הזרמה של 100M ולא מהקופה העכשווית
    לגבי יוני 2013 מספיק שיצליח לגייס עוד 200M בנוסף למה שהוא סיכם עכשיו וכבר לא מעניין אותי החצי השני, תעשה את החשבון לבד
    אגב, מה שיש לנו זה רק להעריך ול"ספקלץ" מה יקרה, ומה שנראה לי שדנקנר מתכנן, על ידי גיוס עוד משקיעים שיזרימו לגנדן 500M, ובכסף הזה, נוחי הולך להנפיק את פיתוח בבורסה ולקנות לגנדן בערך 20% מפיתוח, הכסף הזה ייתן לו כמעט שנתיים שקט בשביל לנכסים להתייצב או למכור בשווי הוגן את אחת האחזקות העיקריות שלו, וברגע שיעלה דיבידנדים מפיתוח לאחזקות, גנדן כבר תרוויח מזה, אבל תסכים איתי שכמו שזה נראה, כבר גם לך לא נראה שאחזקות תפורק בשנה הקרובה

אני דווקא רוצה להתייחס בפירמידה המדוברת לדסק"ש. האמת שפספסתי את ההמראה של החודש האחרון לצערי.

האם כעת כאשר S&P הורידה דירוג לדסק"ש ל- BBB יש סיכוי טוב שנראה זריקה של סחורה על ידי מוסדיים (אני מקווה לנק' כניסה נוחה לנייר)?

הי kelazar,

בדקתי - נראה שכן :-).

בכל מקרה, לצורך תשובה יותר רצינית - ראה גם http://www.s-maof.com/Forum/threads/...1183#post91183.

בברכה,

הי,

כדאי לקרוא (ולא את הכותרת - מה אומרים על העיסקה):
    http://www.calcalist.co.il/markets/a...583256,00.html

בברכה,

עכשיו זה סופי ורשמי, נחתם ההסכם בין דנקנר לאלשטיין
    http://www.calcalist.co.il/markets/a...583388,00.html
    אידיבי תבצע הנפקת זכויות של 35M לתשלום האג''ח הקרוב
    עכשיו, שכל ה"אנליסטים" שקבעו כבר בהחלטיות שאין סיכוי שזה יקרה בגלל שזה לא כלכלי ושאר ירקות יצטרכו לאכול את הכובע
    ברור לי שכרגע זה טיפה בים, ויש עוד דרך לעבור, אבל הכיוון החיובי הוא ברור
    דנקנר יבצע הנפקת זכויות בכל מייל סטון חשוב וידלל את שאר השותפים...

השאלה המעניינת היא מה דעתם של מנור ולבנת השותפים הנוספים (ובעלי כיסים עמוקים יותר מדנקנר לדעתי) האם יזרימו כסף? האם יתמכו בחברה? הרי הם גם נהנו מהדיבידנדים? משום מה קולם לא נשמע..

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות