התרחיש שלי זה שאחזקות אחרי הדו''ח האחרון היתה בנקודת הפיק שלה אבל מלמטה, ובמצב הזה יש אפשרות להיכנס בזול עם אפשרות לא רעה להרוויח בעתיד, וכל איש עסקים יודע את זה, האם זה ישתלם לו? אנחנו נדע בעוד שנה שנתיים. מה עוד, שאנחנו לא יודעים מה יש לגנדן בתור חברה פרטית, מי שזוכר, דנקנר קנה בעצמו את אידיבי בשפל של 2003, וזה לא מנע ממנו לשלם מליארד וחצי שקל תמורת השליטה ולקצור מיליארדי דיבידנדים מ2007 עד 2010
אבל לבוא בנקודת השפל של הקבוצה, שמחזיקה נכסים איכותיים, שרק לפני חודש היו בשפל ולצעוק אידיבי שווה 0 פיתוח שווה 0, יאללה מפרקים- זה לא רציני ומתאים יותר לפופוליסטים, כבר היום קרדיט סוויס כבר מעל 21 פרנק, סלקום ושופרסל מתאוששות, יש עוד קידוח בשרה, והכל יכול להשתנות, אגב, גם לחזור בחזרה לנק' שפל, זה גם ברור לי
ההסטוריה מלאה באנשי עסקים שקנו חברות מפסידות ושינו אותם מקצה לקצה, וגם כאלה שנפלו עם ההשקעה, מה שאני אומר שוב, שגם לחברה מפסידה יהיו קונים
ולכן כל מי שעלה על הרכבת בפחות מ20 אג' הסיכון שלו מאוד נמוך לדעתי לעומת הסיכוי להרוויח ובגדול
אגב, אני גם קניתי את ה' הקצרה בפחות מ25 אג' בשבוע שעבר, כי יש סיכוי לא רע שיהיה תשלום ביוני, וגם אם לא, שוב, תעשו את החשבון של מחיר הקניה