x

עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 32

נושא: אסטרטגיית יולי - דיון !

אני בינתיים ביצעתי במדד 1084 דבר אחד קניתי פוט 1090 וכתבתי פוט 1070
    החשבון הוא אם יפרוץ 1084 אני אבצע שני השלבים הבאים במדד יותר גבוה ובאם המעוף לא תצליח לפרוץ את 1084 ויתחיל בירידות אוכל כבר לסגור היום או מחר ברווח.
    האם זה חישוב נכון או אני טועה במשהו
    תודה

ציטוט פורסם במקור על ידי amitayb צפה בהודעה
    עבור סט של 1 יח ביצוע יש לך בטחונות של 2K שח ליח ביצוע (בדיוק עפ ההוראות של שחקן - סט של 6 אופציות).
    מזה יש להוריד את התקבול.
    דומני שאתה טועה
    הביטחונות ליחידה בערך 1720 ש"ח ישנו תקבול של כ-270 ש"ח
    יוצא סה"כ בטחונות 1450 ש"ח ליחידה
    היעד - 25% מ-1450 = 356 ש"ח
    היות ושחקן כבר הודיע שאם יוצא שהיעד נמוך, היעד יהיה 400 ש"ח לפחות (אולי אמר 500 איני זוכר בדיוק).
    אני לוקח בחשבון 450 ומקווה שנגיע ליותר.

הגרף נראה כמו שוקת רגילה. אם אכן עושים שוקת של קולים 1070 והגנות ב 1110 ופוטים 1020 עם הגנות ב 990, מקבלים את אותו הגרף בדיוק וגם יוניות דומות מאוד.
    אשמח לקבל הסבר ממי שמבין, מה ההבדל? מה היתרון של האסטרטגיה המוצעת?

ציטוט פורסם במקור על ידי ronenb צפה בהודעה
    הגרף נראה כמו שוקת רגילה. אם אכן עושים שוקת של קולים 1070 והגנות ב 1110 ופוטים 1020 עם הגנות ב 990, מקבלים את אותו הגרף בדיוק וגם יוניות דומות מאוד.
    באמת מה שביצענו זה משלים קופסה לכתיבה של C1070 ומבחינת יווניות זה בול אותו דבר, משתמשים בזה כאשר אני לא רוצה להתעסק עם אופציה "עמוק בכסף" יקרה מאוד
    א.מכיוון שהפרשי BID ASK רחבים ובריחה בשוק יכולה לטלטל חזק את מחיר האופציה.
    (קאריה לדוגמא ניסו לשכנע אותו לא להתאבד מול המכונות עם אופציות עמוק בכסף, אבל הוא ממשיך להתעקש)
    ב. עקב חוסר המסחר, המחיר לא תמיד נכון ולכן מקשה על חישוב רווח/הפסד.

אני מניח ששחקן כנראה לא רצה להתעסק עם C1070 מכיוון שהיתה סביב 3000 ש"ח. אשמח לשמוע משחקן עצמו או אם יש למישהו עוד חוות דעת.

וואלה רונן, כל הכבוד, בדיוק אותה אסטרטגיה...מעניין...בד"כ שחקן מעדיף כמה שיותר פשוט...
    מעניין למה בחר דווקא באסטרטגיה הנ"ל למול השוקת שציינת...אולי נותן לו מרווח פעולה רחב יותר...
    מעניין לשמוע את התיחסותו לפוסט שלך

ציטוט פורסם במקור על ידי ronenb צפה בהודעה
    *** יום שעובר - לא חוזר ***

שחקן .....מצטרף לשאלה של רונן
    האם ניתן היה לבנות את האסטרטגיה בצורה הבא ?
    כתיבת C1070
    קניית C1100
    כתיבת P1020
    קנית P990

http://www.zerosum.co.il/Users/2845/...ons/Show/26432

האם תוכל לפרט מה ההבדלים ....יתרונות .... חסרונות .....?

חבל שלא צויין בפתיחת האסטרט' כמות הבטחונות הנדרשת.
    ואסביר למה.

בחשבון שלי יש כ 18000 ש"ח.
    חודש שעבר עשיתי יחי' אחת.

החודש גם, אם הייתי יודע שזה פחות מ2000 ש"ח בטחונות. נניח אם יהיה תיקונים, זה יהי' עוד 2000, הייתי עושה 2 או 3 יחי'.

לדעתי כדאי ששחקן (שבסך הכל לא חייב לנו מאומה) יציין באסטר' כמות בטחונות נדרשת.

I'm sorry מה כל כך קשה להכניס ב 2 דקות לסימולטור לבדוק כמה בטחונות דרושים, וככלל אגלה לך סוד קטן לרוב הבטחונות הדרושים הם סביבות 3K כמובן שזה לא חוק אבל מדובר באחוז גבוה של האסטרטגיות
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

ציטוט פורסם במקור על ידי pinchasf צפה בהודעה
    חבל שלא צויין בפתיחת האסטרט' כמות הבטחונות הנדרשת.
    ואסביר למה.
    אם תשים לב, בדרך כלל המגיבים הראשונים מצרפים את גרף האסטרטגיה שפתחו ב"זירוסאם" ושם ניתן לראות את גובה הבטחונות הדרושים.

גם אני כמוך, פותח מס' יחידות בהתאם לבטחונות ולכן דבר ראשון שאני עושה לפני שאני פותח אסטרטגיה, אני מכניס אותה ל"זירוסאם" רואה מה בכלל שחקן בנה לנו ומה הוא מצפה ,מה היווניות ומה הבטחונות.
    בהתאם לכך אני מחליט אם אני בעסק או לא וכמה יחידות. מה שכן צריך לקחת בחשבון ספייר נרחב של בטחונות, ראיתי כבר שבתיקון הם קפצו פי 3-4 ממה שנפתח.

יום טוב ובהצלחה

דודZ היקר

מה שאתה מציע זה שוקת די צרה שבמקרה של התגלשות לאחד הצדדים אי אפשר כמעט ולתקן וההפסד המקסימלי הוא 3000 פחות התקבול הראשוני מהשוקת.

האסטרטגיה של שחקן זה צילינדר עם נטייה לירידות ומרווח פוטים כתובים שנותנת הרבה מרווח תמרון (מיקסומים, התמזערויות)לכל צרה שלא תבוא,הבטחונות יותר קטנים ובמקרה של הסתבכות ההפסד המקסימלי במקרה של גליץ למטה הוא 730 ולמעלה 1730.

מקווה שעזרתי

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות