x

עמוד 6 מתוך 11 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 51 עד 60 מתוך 109

נושא: אסטרטגיית יוני - דיון

היי דוד.
    לפני שאני עונה, לא הבנתי את הסיבה לעריכה משולשת. העלת הודעה (מעבר לcall 1130), התיחסתי אליה - המדד ירד היא
    נמחקה וחוזר חלילה.
    מגיב בשנית, עפ"י סדר השאלות:
    תרחיש ירידות אינו רלונטי וציינתי לשלב זה . בודאי שלא אקדם פוטים ל 1050 במדד 1080 וגם לא במדד 1090. נכון לאותו הזמן
    לא היתה זו הפעולה הנכונה, ודי לבחון את ההערות ביחס לנעילה בוולסטריט בחמישי ועד כמה הדבר היה נראה נכון לאותו שלב.
    עליות - ההגנה אינה עד 1110 בשום פנים ואופן. אם כתבנו 1110 הרי שיש לנו תקבול נוסף וההגנה גבוהה יותר, ומכיוון שהכנסנו
    כבר מעל 2000 ש"ח, ביחס לשתי יחידות call, הרי שהגבול הוא הרחק מעל 1120.
    מכיוון שכך, איני רואה במצב הנוכחי בחירת כיוון מובהקת. אין ספק כי אנו מעדיפים ירידה במדד אך גם עליה של 3% (נכון להבוקר)
    לאחר ראלי של 4% אינה דבר של מה בכך.
    התיקון שהצעת הוא אפשרות אך נותרו כ 20 יום לפקיעה ! הדבר האחרון שאני רוצה בשלב זה הוא לזעזע את הספינה ואז לקדם
    פוטים באגרסיביות (1050-1060?) ולגלות גאפ בבוקר המחרת של 3%- . לא נראה סביר כעת אך איני יודע מה עתיד לבוא, בטח
    לאור הבחירות ביוון. חודש לא פשוט בשל אורכו המצריך בעיקר סבלנות.

שלום שחקן

בקשר לשאלה הראשונה:
    א. העליתי בבקר עם התיקון - אפשר לראות את שעת התיקון בזירוסם,
    התחרטתי, כי חששתי שאני מתנצח, וזו לא הייתה כוונתי. ניסיתי למחוק את כל ההודעה ולא הצלחתי
    ב. נכנסתי שוב, מחקתי את המלל עשיתי מס' נקודות, כי אי אפשר אחרת לשלוח הודעה.
    ג. בסוף יום כאשר ראיתי שכל הפורום רדום, ותמוה היה בעיניי עד מאוד הדבר, שאנשים שמפסידים כל כך הרבה לא מגיבים ולא מתדיינים, העליתי שוב את התיקון באופן יותר עדין, מבלי להתייחס לתיקונים של שחקן.
    ד. אני מקווה שאינך רומז על מהימנות התיקונים- שהרי בפרטי הזהרתי מראש על הסכנה אליה נכנסת האיסט'. רשמתי לך מראש את התיקון שאני רואה לנכון.

בקשר לאסט':
    ממש לא מבין כיצד אסט' עם דלתא של מינוס 62 ליחידה לא מניחה ירידות?

מקווה בשביל כולם שיהיו ירידות מחר.

אין קשר למהימנות וציינתי לך זאת בפרטי - ברגע שמגיבים עם ציטוט, כפי שעשיתי, ונמחקה ההודעה הרי
    שנמחקת גם ההודעה שלי וחבל היה לי על הטירחה.
    אני חושב שאתה מקדים את המאוחר מבחינת לחץ, ולכן בינתיים הדברים בשקט יחסי. בנוגע לדלתא,
    מינוס 62 לעומת איזו תטא. ובכל מקרה - אסטרטגיה שמשאירה מרווח עליה של 3% לאחר ראלי של 5%
    אינה מניחה ירידות אלא מעדיפה ירידות, וזה הבדל קריטי. מדגיש שוב - אם היינו קרובים לפקיעה, הייתי
    מבין את הדאגה אך בשלב זה נראה לי מעט מוקדם (גם בתרחיש עליות מחר) לשינויים דרמטיים.

שלום שחקן

לא מחקתי הודעה שלי עם ציטוט שלך (ההודעה שלך מופיעה בדף 5).

מהאמירה החוזרת שלך על כך שהאסט' לא מניחה ירידות
    אשקול זאת שוב.
    אני רואה שיש כאן משהו שאני לא מבין.
    אגב התטא היא 51 והיא יומית, כך שהיא לא משפיע הרבה על תנודות חזקות.
    גם הירידה בסטייה יכולה לעזור אבל גם באופו מינורי.

אני באמת לא רוצה להלאות, כי אני יודע שזמנך יקר.
    וברור שאני כאן הוא שלא מבין משהו.
    אך מדוע להיכנס ל-1500 ש"ח מינוס ליחידה?
    גם אם האסט' מוגנת עד 1127 בשביל מה אני צריך הגנה עד 1000 מלמטה?
    כמו שאני רואה זאת, בחרנו כיוון וזה היה נכון לטעמי,
    אך ברגע שהסתובב המעוף, ועבר את ה-1043,
    אולי היה צריך לחשוש שזה היה הימור לא נכון הפעם,
    ואז לתקן לפחות לאיזון.
    ההתעקשות לעבוד עם אפשרות להפסד כה גבוהה במקרה של עליות,
    גם אם הוא זמני, נראה לי כשגוי.

למשל אני מכרתי היום P1060, אם מחר אראה שיורדים מ-1080 מיד אאזן את האסט' ,
    ירד מ-1070 אקח כיוון יותר ברור של ירידות.
    למה להתעקש לעבוד עם דלתא כל כך גבוהה?

תודה על הסבלנות שלך למתלמדים.

אין קשר למהימנות וציינתי לך זאת בפרטי - ברגע שמגיבים עם ציטוט, כפי שעשיתי, ונמחקה ההודעה הרי
    שנמחקת גם ההודעה שלי וחבל היה לי על הטירחה.
    אני חושב שאתה מקדים את המאוחר מבחינת לחץ, ולכן בינתיים הדברים בשקט יחסי. בנוגע לדלתא,
    מינוס 62 לעומת איזו תטא. ובכל מקרה - אסטרטגיה שמשאירה מרווח עליה של 3% לאחר ראלי של 5%
    אינה מניחה ירידות אלא מעדיפה ירידות, וזה הבדל קריטי. מדגיש שוב - אם היינו קרובים לפקיעה, הייתי
    מבין את הדאגה אך בשלב זה נראה לי מעט מוקדם (גם בתרחיש עליות מחר) לשינויים דרמטיים.

תותח ,גם מרגיע וגם הגיוני

אסטרטגית יולי אולי צריך להגיב?
    אם המדד חוזר חזרה לחודש שעבר דהיינו 1150 אזי צריך לתת לשוק קול כתוב 1110פחות קול קנוי 1150
    דהיינו 4000 שח כפול 2 יחדות לאסטרטגיה אני מחזיק ב 10 יחידות דהינו 80,000 מפחיד לישון בלילה עם המחשבה הזאת
    זאת פעם ראשונה שאני מנסה אסטרטגיה אולי האחרונה ?
    שקט נפשי עדיף

נקווה שהשוק יעצר מהעליות קראתי את מה כקאריה רשם ואני רגוע יותר על כל מקרה החלטתי לסגור חלק ולהגן על השאר ואני מבין מלמעלה שמוגנים עד 1127 שעדיין לא הגיע
    שהיה בהצלחה לכולם

אני לא מצליח להבין את האמירה של מרווח עלייה של 3 אחוז. אני רואה שהאסטרטגיה מפסידה מעל 1110 שזה אחוז וקצת.
    אשמח להסבר על האמירה שמוגנת עד 1127.
    תודה

אתם שוכחים 2 דברים:

1. המון זמן עד הפקיעה יכולים להיות עד אז עוד מספר היפוכים בכיוון

2. האסטרטגיה מוגנת. ובמקרה הצורך ניתן לקדם פוטים עד 1100 ולהרוויח בסיום
    הפוטים יקודמו בהדרגה בהתאם להתקדמות בחודש

כבר ראיתי מספר פעמים ששחקן מצליח גם באסטרגיות שדורשות תיקונים.
    סבלנות !!!!!!!

ציטוט פורסם במקור על ידי רוניא צפה בהודעה
    נקווה שהשוק יעצר מהעליות קראתי את מה כקאריה רשם ואני רגוע יותר על כל מקרה החלטתי לסגור חלק ולהגן על השאר ואני מבין מלמעלה שמוגנים עד 1127 שעדיין לא הגיע
    שהיה בהצלחה לכולם

האויר מתחיל להיות דליל בלמעלה

איך אומרים בערבית

נישט גידאייגען אידען

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות