או-קיי עדכון חברים.......קודם כל על כל התקדמות במאבק (ואני יכול לומר שבכל אחד מ-7 השבועות מתחילת המאבק ישנה התקדמות עצומה) אמשיך לעדכן מעתה בבלוג האישי שלי כאן באתר,ששוב,תבינו היכן אתם נמצאים,כאן החל המאבק האיכותי והקשה לניהול להפחתת המס על ריווחי הון.מאבק מיוחד,שמבינים אותו בעיקר כאלו בעלי השכלה פיננסית גבוהה,מאבק שהוא לא רק למעננו הסוחרים והמשקיעים הקטנים,אלא בשביל כל ציבור החוסכים לפנסיה,וכל עם ישראל.שנית,הוחלט כרגע על השעייה זמנית של המשך החתימות בעצומה להתפטרותה של הגברת לבנון,כצעד של מחווה,של רצון טוב ובונה אמון בינינו לבין הנהלת הבורסה,לאחר שייתכן והחלו לעזור לנו במאבקנו הצודק.....כמובן שהאינטרס הוא משותף לשני הצדדים,שהרי הבורסה מתפרנסת בעיקר מפרומילי עמלות שכל אחד ואחד מאיתנו משלם על כל פעולה לחברי הבורסה.אני שוב רוצה להבהיר שאין לנו שום דבר אישי כנגד הגברת לבנון,והעצומה נפתחה לאחר שחשנו כי היא איננה מתייחסת אלינו ברצינות,ומנסה "לנפנף אותנו".לא עוד.ניתן כמובן לגברת לבנון את ההזדמנות לפעול למעננו,וננסה לגרום לשיתוף פעולה פורה ומועיל בין שני הצדדים.תיתכן מאד פגישה השבוע בינינו לבין הגברת לבנון,בה נשטח בפניה טענותינו,נסביר לה שכוונתנו טובה,ונבדוק כיצד היא תוכל להירתם לעזרתנו.שתבינו,במשך חודש ניסה שותפי למאבק אלי שני ליצור קשר עם שר האוצר,ע"י 2 טלפונים ביום למזכירה האישית שלו(אין מזכירה של כל הגורמים הרלוונטיים שאינה עייפה מלשמוע את השמות "שגיא טובי " ו"אלי שני"),וכשגברת לבנון מנסה ליצור עמו קשר,אני מאמין שתקבל תשובה מהירה יותר.בשבוע שעבר הצלחנו לרתום את הנגיד לעזרתנו,ונקווה שהשבוע את גברת לבנון.אמשיך לעדכן.תודה לכולם.