מה שכן,שמתי לב שמספר חברים לא הכי מעורים בכל ההתפתחויות במאבק,מפני שלא הייתי פה זמן מסוים,כיוון שהייתי כל כולי מרוכז במאבק......אז בקצרה להלן סדר ההשתלשלויות.....כולכם זוכרים ודאי את שביתת הסוחרים ואסיפת המחאה שאירגנתי אל מול בניין הבורסה באחד העם.....(5.2.2012)......המאבק החל כאן באתר (26.1.2012).... ועבר אליי לקבוצה בפייסבוק מפני ששם היה יותר קל ונוח לנהל אותו.....סה"כ השביתה ואסיפת המחאה לא ממש הצליחו,אך גם לא ממש נכשלו....הגיעו 14 סוחרים,שלט אחד והמחזור היה 771 מיליון ש"ח (מתוכם שתי עסקאות חריגות,בקסם ובכי"ל שכנראה,או כמעט בטוח,נועדו כדי לפגוע בנו,עסקאות של 120 מיליון ש"ח סה"כ ,וגם היו עליות חדות בארה"ב יום לפני כן,כך שנלחמנו בכוחות חזקים,אך סה"כ 80% מהסוחרים בארץ שבתו)......הכתבה שיצאה בדה מארקר ובה הפחדות ואיומים לא תרמה אף היא להגעת סוחרים שהבטיחו לי להגיע פיזית,עוד מספר סוחרים לא הגיעו מסיבות שונות,אך סה"כ המהלך הביא את העניין לתודעה,וזהו ההישג.....לאחר מכן פנינו לכל הגורמים שאנו חושבים שיש להם קשר לעניין......כפי שציינתי בתשובתי לדים...וכרגע העניין עומד בכך שסטנלי פישר בסה"כ מסכים איתנו,ואף אמר זאת (בניגוד למספר פרשנים כלכליים)........פרופ' יוגין קנדל מינה עוזר שלו שיבדוק את הנושא לעומק (לאחר חומר רב ששלחנו לו)......וכמובן העניין עם הגברת לבנון,שנהיה יותר חכמים לגביו בשבוע הבא.......אה,וגם שוחחנו עם ד"ר אבי שמחון ממשרד האוצר והייתה לנו שיחה מעט מוזרה איתו,אך הוא אמר שהוא יבדוק את הנושא ושיחזור אלינו בשבוע הבא......אנו ממשיכים בכל הכח,ואם העניינים לא יסתדרו,לא יהיה מנוס משביתה נוספת,והפעם מאורגנת ממש,בפעם הקודמת אירגנתי אותה בחופזה,הפעם זה יהיה שונה,אך אני מאמין שלא נגיע לזה,אני מאמין שאנו מתחילים לראות את האור בקצה המנהרה,והמס אכן יופחת.....השאלה לכמה.....על כל התפתחות משמעותית במאבק אעדכן כאן בפוסט הזה בהמשך.תודה רבה לכולם על התמיכה,היא חשובה לי מאד.