x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: קנייה.מכירה בשלב הבטרום פתיחה??

קנייה.מכירה בשלב הבטרום פתיחה??

אהלן,
    אני די חדש בתחום ומאוד רוצה כבר להתחיל.
    אני רוצה להתחיל לסחור דרך תוכנה שנקראת P500.. אלא אם כן אתם ממליצים אחרת..

השאלה שלי היא האם ניתן לבצע פעולת קנייה\מכירה (שורט קול פוט מה שתרצו) כשהמסחר עדיין סגור כדי שאוכל להרוויח גם את אחוזי הטרום פתיחה?
    ואם כן,דרך איזו תוכנה? או שזה בכלל ניתן רק דרך הבנק?? בקיצור,אני די מבולבל,אשמח לתשובה

Re: קנייה.מכירה בשלב הבטרום פתיחה??

ערב טוב. אני מקווה שהבנתי שאלה ותשובתי תיהיה רלוונטית.אין מסחר בשלב טרום פתיחה בארץ בשונה מחו"ל . עד השעה 9.45-9.50 או 10.15 אין אפשרות לבצע עסקאות בבורסה ולא משנה דרך מי סוחרים (בנק או חבר בורסה אחר).כמובן שהדבר נכון לגבי שוק המניות.באופציות (בשונה ממניות ואג"ח) כלל אין שלב טרום פתיחה: המסחר מתחיל ב 9.30 ולא לפני.אם יש שאלות נוספות ישמח לענות.

תודה על התשובה המהירה
    אני אתן לך דוגמא.. לפני שבועיים בערך נחתם החוזה המדובר עם סילבינט וההודים בנוגע לאשלג. ההודעה על חתימת החוזה יצאה ביום שישי במהלך המסחר בבורסה בארה"ב ובעולם. הדבר הראשון שחשבתי עליו זה שורט על כי"ל(דרך התוכנה) ביום ראשון בפתיחת המסחר. אבל ברגע שנפתח המסחר המנייה ירדה ב8% ! ולא הייתה לי ההזדמנות להרוויח מהירידה הזאת. למה זה קורה? ואיך המנייה הספיקה לרדת כל כך הרבה אם לא הייתה אפשרות לאף סוחר לסחור בה אלא רק בשעת הפתיחה? (שזאת השעה שאני השקעתי).
    הרווחתי רק חצי אחוז מכל הסיפור..
    אשמח לתשובה

כי מניה נסחרת על ידי היצע וביקוש,
    מה שאתה ראית ראו גם אחרים ותימחרו את המניה בהתאם.

ברגע שהודעה התפרסמה היא לא שווה כלום מכיוון שמידע הפך נגיש לכולם.מכיוון שרוב הפעילים בשוק זה גופים ולא אנשיםפרטים הרי שהם נתנו פקודות בטרום בירידה ולכן שער פתיחה נקבע ככל הנראה בירידה של 8 אחוז.בפועל (בהנחה שכך היה הדבר) אף אחת לא הרוויח אותם 8 אחוזים פרט לאלה שמכרו בחסר כיל ביום חמישי לקראת הסוף

אוסיף למה שנאמר כאן שמלכתחילה בהודעות מהותיות יש הפסקת מסחר כך
    שגם במקרה כזה השוק כולו יתמחר יחד את המחיר הנכון.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות