x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: בנק לאומי

בנק לאומי

שלום שחקן,
    לאחר הירידות החדות בתקופה האחרונה ולמרות ההודעות השכם וערב הקשורות למגזר הבנקים, רציתי לדעת אם זו העת לרכוש ממניות הבנקים (לאומי), דעתי ( הלא יותר מדי מלומדת) היא שלאחר הירידות האחרונות נוצרו הזדמנויות (לטווח הארוך).
    התחושה שלי שאם לא ארכוש כעת, אפסס את את הראלי שעוד יגיע באחד מהימים ואז...יהיה מאוחר כבר.

מה דעתך???

תודה רבה

Re: בנק לאומי

לא שחקן............

אם אתה מדבר על טווח ארוך לדעתי הקלושה והרטושה שאתה לא מפספס שום ראלי ושום בטיח עוד תוכל לקנות את זה במחירים הרבה יותר זולים
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

אז הנה, לאומי עלתה היום קרוב ל-8%, בהחלט הרגשת פיספוס אחרי ההודעה שפירסמתי אתמול.
    מה דעתכם?

לא נותר לי ברירה ואחזור על מה שכתבתי אתמול

אם אתה מדבר על טווח ארוך (ואני מדגיש טווח ארוך ואצלי הפירוש טווח ארוך הוא כהגדרת שחקן 3 שנים ויותר) לדעתי הקלושה והרטושה שאתה לא מפספס שום ראלי ושום בטיח עוד תוכל לקנות את זה במחירים הרבה יותר זולים ואסתכן ואומר שעוד תצטער שקנית כל כך יקר
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

ציטוט פורסם במקור על ידי השועל
    אז הנה, לאומי עלתה היום קרוב ל-8%, בהחלט הרגשת פיספוס אחרי ההודעה שפירסמתי אתמול.
    מה דעתכם?
    פיספוס.

אבל כאשר השוק מתפרק ומניה יורדת חזק, אין זמן לשאול את שחקן, מה דעתך להמתין שבוע ואז לפעול.

כי הקפיץ נמתח וכאשר הוא משתחרר הוא עף למעלה, מהר מאוד.

אגב, זה לא סותר את התגובה למעלה של קודמי, שיש סיכוי לא קטן שתפגוש את המניה במחיר נמוך יותר בעתיד.

אף אחד לא יודע מתי יגמרו ירידות. מחירים נוכחים הם טובים אבל כמובן יכולים להיות טובים יותר (2008 ?!)
    דרך פשוטה ביותר זה לקנות במנות.

מניית בנק לאומי נסחרת במכפיל על ההון של 0.7, שהיסטורית הוא נמוך ובהחלט מהווה הזדמנות מסויימת. כמובן שסביר שעד שהפיתרון באירופה לא יגיע, נמשיך לצפות בתנודתיות מטורפת (יום אחד עליה של 8 אחוז ויומיים לפני כן ירידה של 7 אחוז). בכל אופן קניה במנות של תעודת סל על הבנקים תהיה חכמה יותר, גם בגלל שהיא משלבת את בנק פועלים. לאומי ופועלים זה בערך 75% מתעודת סל על הבנקים, ויש את 25% על הבנקים הקטנים ייותר שגם ירדו חדות.

את תעודת הסל אפשר לקנות במנות בהתאם ליכולת הפיננסית.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות