x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 14

נושא: יורו טרייד

יורו טרייד

מדוע שער הפתיחה עודכן ל- 42? יש כאן טעות של הבורסה?.

אורח

Re: יורו טרייד

ציטוט פורסם במקור על ידי אורי75
    מדוע שער הפתיחה עודכן ל- 42? יש כאן טעות של הבורסה?.
    זו לא טעות, זה היום הקובע לזכאות לפרעון החלקי של הקרן וקבלת ריבית.

לדעתי זו טעות משום שיצאה הודעה במאיה שהתשלום נדחה.

זה לא טעות של הבורסה - זה כבר "טעות" של המשקיעים, אך גם כך - לדעתי לא מדובר בטעות כלל - שכן דעתי בנושא ידוע ולהערכתי הנייר שווה יותר מערכו הנוכחי (כפי שציינתי בעבר).
    אלון פיאדה

"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"

האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
    המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

יום הX לגבי הריבית היה היום וזו הסיבה לירידה במחיר האג"ח .
    לגבי הדחייה הודגש בקו תחתון כי נעשית רק לגבי קרן האגח לחודש מאי 2011 לאחר סיום ההסדר מול המשקיע החדש .

נראה לי שהטעות פה היא של המשקיעים שלא שמו לב לעדכון במחיר ומעלים את הנייר בשיעור דו ספרתי. כמה חבל שלא לקחתי לפני שבועיים בשער 48 כי חשבתי שירד עוד, עוד עיסקה מעולה מבית היוצר של אלון

אלון . אני מחזיק בנייר . האם אני זכאי היום לריבית ולכן בוצע העדכון של הבורסה לשער 42 שאמור להיות בדיוק גובה הריבית שאני זכאי לה. האם הבנתי נכון?

ציטוט פורסם במקור על ידי אינדיאנה
    נראה לי שהטעות פה היא של המשקיעים שלא שמו לב לעדכון במחיר ומעלים את הנייר בשיעור דו ספרתי. כמה חבל שלא לקחתי לפני שבועיים בשער 48 כי חשבתי שירד עוד, עוד עיסקה מעולה מבית היוצר של אלון
    העלייה במחיר האג"ח איננה טעות , תקבול הריבית לא היה ברור מאליו למשקיעים ולכן לא נכלל בחשבון בערך האג"ח , עם התקדמות המו"מ המחיר ייזחל כלפי מעלה .

ציטוט פורסם במקור על ידי אורי75
    אלון . אני מחזיק בנייר . האם אני זכאי היום לריבית ולכן בוצע העדכון של הבורסה לשער 42 שאמור להיות בדיוק גובה הריבית שאני זכאי לה. האם הבנתי נכון?
    נכון,

התיקון הטכני שבוצע בעקבות מעבר התאריך הקובע הוריד את מחיר הבסיס של הנייר (אך כנגד תשלום - שעוד צריך להתבצע).

מכירה היום ויציאה בעקבות העלייה של מחיר השוק כמובן תגרור רווח, אני בכל מקרה מתכוון להשאר בנייר למסגרת של הסדר שלהערכתי תביא למימוש של פוטנציאל רווח הוני נוסף למשקיע.
    אלון פיאדה

"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"

האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
    המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

ציטוט פורסם במקור על ידי AMIR555
    התיקון הטכני שבוצע בעקבות מעבר התאריך הקובע הוריד את מחיר הבסיס של הנייר (אך כנגד תשלום - שעוד צריך להתבצע).
    לפי הבנתי תשלום זה לא הולך להתבצע עקב ההסדר הצפוי. סביר להניח שיתקבל מעיין תוספת או "בונוס" לאלו שהחזיקו את הנייר ביום ה X, אך אין לצפות לתמורה שתתקרב לגובה הקופון שירד. לכן אותם סוחרים שנכתב פה שעשו "טעות" דווקא לדעתי ניצלו הזדמנות לאסוף את הנייר במחיר מבצע שכנראה לא יחזור.
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות