ציטוט פורסם במקור על ידי mosheb
לדעתי אדי לא מוכן לחלק בחינם את הידע שלו.
אדי מבין טוב באופציות,לדעתי הוא צודק שאינו מוכן לחלק את הידע שלו בחינם.
זה המקצוע שלו והוא מתפרנס מזה.{עצה חינם שווה חינם}.
באתר הזה יורקים לאנשים בפרצוף כאשר מנסים לעזור בחינם,אישית אני מצדיק אותו.
מי שרוצה לדעת איך משפצים שישלם,זה יותר מתוק.וזה צודק.
משה,

כשאתה בעבר ניהלת אסטרטגיה עם שיפוצים, והסברת את כל המהלכים שלך, אנשים עקבו בדריכות, אנשים ביצעו, וגם השלימו עם זה שהפסידו כסף בסוף החודש. הנהלת האתר אפילו השקיעה ופיתחה את שרות ה SMS המשופר. ואני יודע שזה היה כי אנשים רצו לעקוב אחרי שירשורים מהסוג שלך.

כשהיום אתה סתם זורק איזה לינק לזרוסאם, בלי להסביר מי ומה (בסיגנון "תבינו לבד"), זה מעצבן חלק מהאנשים שרואים בזה זילזול. הדרך היחידה להבדיל בין מקצוען אמיתי לבין סתם ילד, זה בהסברים ותשובות לשאלות. אני אישית לא טורח יותר להכנס לשירשורים שלך בסיגנון "אסטרטגיה לפקיעה בשני שיפוצים". פשוט כי אם אין הסברים, זה לא מעניין. ובטח אני לא אשים על זה כסף.

כנ"ל לגבי אדי. הוא לא חייב לאף אחד שום דבר. אבל אם אתה חושב שהסבר של אסטרטגיה אחת תיפגע לו בפרנסה, אז אתה רואה את המעו"ף בצורה רומנטית מאד. וברור שאם חברים רואים מישהו זורק משהו ולא מסביר, אז זה מעורר חשדנות. ובצדק.

אף אחד לא מכריח אף אחד לכתוב. התחלת? עוררת סקרנות? תכבד את האנשים ותסיים.

ציטוט פורסם במקור על ידי harel4u
ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
אדרבא. תאיר את עיני. הרי זה מה שאני מנסה להבין מהבוקר.
אגב, השוקת שציינתי היא בכפולה אחת בלבד. ולכן היא לא יותר מסוכנת מהאסטרטגיה האמורה.
קצת מאוחר לי בשעה הזו, אבל לדעתי זה באמת נושא חשוב... אז אני אשקיע :-)
לשוקת רחבה יש חסרון אחד גדול.................
.............................
לילה טוב
הראל
הוויכוח כאן הוא בכלל לא על שוקת, כן או לא. טחנו את העניין הזה עד דק בעבר. אין טעם להתחיל הכל שוב. ובגלל זה גם הקריאה שלך "להתעורר" לא לעניין. אם תחזור לעמוד הראשון תראה שכל העניין הוא בניתוח האסטרטגיה שאדי נתן. שנראית לדעתי על פי גרף הפקיעה כנוסחא האולטימטיבית להרוויח קסם, ואני טענתי שזו בסופו של דבר שוקת.