שלום שחקן,מה שלומך?
לפי התגובה הארוכה נראה ש"עסקים כרגיל" יפה.....be well
ולעצם התגובה הארוכה, ארוכה ארשה לעצמי להעיר ולהאיר:
1. אתה בעל האתר ואקסופיציו רשאי לעשות בו כרצונך. אינך חייב לאיש התנצלות על טעויות או נפילות.
2. אתה בעל אתר וכותב אסטרטגיות וכו' והחברים נדרשים לבדוק ולא לקחת כמו שציינת "כתורה מסיני".
3. לעיתים אני נתקלת בתגובות של חברים כי הפסידו "בגללך" מה זה כאן? אתה אינך חייב לאיש מאומה. החברים נדרשים להודות לך על האתר והשימוש בו ועוד נתוחים והמלצות. מידי פעם באים אנשים כאלון - לנושא אגחים שרק אני ועוד כמה בנושא זה. ושוב אלו המלצות שצריך לבדוק לעומק.
4. ברצוני לציין כי רוב האנשים באתר אינם בודקים, או מנתחים ואח"כ בוכים. וכאשר אני מעירה כמובן לא מקשיבים ומנסים לריב איתי אבל זוהי האמת.....וכן "אני לא טלית שכלה תכלת" - אבל בניגוד לאחרים מבינה את העניינים.
5. שחקן מעוף יש טעויות גם אצל גאונים קורה. מה שחשוב זה ללמוד מהן ולהפנים שרווחים זה נהדר אבל - מימושים עוד יותר...חיים רק פעם אחת....
6. ברצוני לנצל את ההזדמנות ולהתריע כי רמת התנהלות האתר יורדת בגלל כמה חברים שפשוט מתנהלים בחוסר נימוס ואגרסיביות וכרגע לא אכנס לפרטים אבל אם הנושא יחמיר, העיר תשומת ליבך.
7. שמעון אמסלם עושה מלאכתו נאמנה אבל ....ישנם כמה חברים שפשוט לא מקשיבים וחבל. האתר היה יותר מקצועי נדרשת תשומת לב רבה יותר. שמעון עסוק בחדר המעו"ף ולא יכול להיות "גננת" כל היום.....מתיש ומעייף.
8. ואחרון אני מאוד מודה על השידרוגים וכל הממתקים אבל ......כאשר אני כותבת כמה פעמים לאפי ולאמיר נדרשת התייחסות ולא התעלמות מוחלטת גם מניסיונותי ב chat לדבר איתם ולהתעניין בשלומו של מישהו. ורצון לשלוח לו משהו - מה קורה כאן ....הרי אפי וחבריו משמשים דוגמא למשתמשים באתר והם עסוקים? לא תמיד. אני רואה את אפי מתעניין לפעמים בשוק ההון ומדבר עם האנשים אבל תשובה לי nada que bueno - ממש לא נימוסי ואני איני רגילה et punto.
9. למרות ועל אף שחקן מעוף happy new year לך ולכל האדמינים אפי ואמיר וגם ולרי כמובן ו....לך המון רווחים
ותעשה חיים