x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: המלצת הבתולין שלי

המלצת הבתולין שלי

הי חברים,

עבורי זופעם ראשונה שנאי ממליץ על מניה, כך שאם זה לא עומד בסטנדרטים, אשמח אם יהיו כאלו שיוסיפו מידע כדי שההמלצה לא תימחק.
    כפי שכתבתי בעבר אני בסיום הדוקטוראט בבכיוכימיה ומשתמש בידע שלי בעיקר במניות הביוטק.

המניה עליה אני רוצה להמליץ היא אפוסנס.
    לאפוסנס יש טכנטלוגיה של מולקולת סמן, המוצרים שלהם מכוונים בעיקר לתחום הגילוי והאנליזה, יש להם את היכולת לזהות תאים שעוברים תהליכי תמותה בגוף.

למה זה חשוב?
    תארו לכם שיש למישהו שבץ, ורוצים לאתר את מיקומו...זו בדיוק המולקולה שתעשה את העבודה.

מקרה נוסף הוא טיפול בסרטן, נגיד בטיפולים כימוטרפיים רוצים לראות אם מצליחים ליצור תמותה באזור הגידולים הסרטניים, זו בדיוק המולקולה להשתמש בה.

היתרון הוא שגם ניתן להשתמש בתרופות מאושרות ולהצמיד להן את המולקולה הזו ובאמת לראות את יעילות התרופות ממש בטיפול בחולה. היתרון הוא שלא צריכים להמתין לתפוגת הפטנט מאחר וכאשר מחברים את המולקולה הזו לתרופה, למעשה עפ"י ה- FDA מדובר בתרופה שונה לגמרי, לכן יש כאן יתרון לעומת ענף הגנריקה.

עוד משהו קטן הוא שהמתחרה היחידה של אפוסנס בתחום נקנתה בשבוע שעבר בכ 800 מיליון דולר, ויש להם רק מוצר ייעודי אחד למחלת האלצהיימר, בעוד והמולקולה של אפוסנס טובה לכל מיני מחלות ז"א שלל מוצרים.

בימים האחרונים המניה ירדה קצת עקב השפעת הירידות בארה"ב אני מאמין...אבל יש כאן פוטנציאל טוב לרווחיות.
    כנסו למאיה וקיראו עליה, אני ממליץ.

בהצלחה,

משקיע בב"ש
    אין הביישן למד...

ניסיון זה מה שאתה מקבל, כשאינך מקבל את מה שאתה רוצה.

Re: המלצת הבתולין שלי

זו מנייה עם מחזור מסחר של 2 שקיות במבה , נראית גם די רע

אני מניח שימים יגידו, לא?

משקיע בב"ש
    אין הביישן למד...

ניסיון זה מה שאתה מקבל, כשאינך מקבל את מה שאתה רוצה.

למעוניינים להשקיע הייתי אומר לבדוק את כתבי אופציה של חברה שנותנים מענה סביר למעניינים להשקיע אך לא רוצים להסתכן במיוחד.
    למען הסר ספק:מעולם לא החזקתי באף נייר של חברה,אינני מתכוון לעשות כך ואף לא מכיר תחום עיסוק של חברה מעבר שנרשם על ידי החברי פורום

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות