- לונג, HRL, גיל, אם מגמות יכולים, ואם מיטב יכולים, ואם אורין שפלטר יכולים, ואם המכללה למנהל יכולים, אז למה האתר שלנו לא יכול להרים את הכפפה? ומדוע לא יקימו באתר שלנו את הקורס להכנה לבחינות של הרשות לניירות ערך?
- יש לנו ניסיון עם הקורסים הנפלאים שרצים כאן, ואף אחד לא יכול להגיד עליהם דברים שלילים, כי הם טובים, והם עם טובי המורים והמנחים כאן.
- כאן אני בטוח שנקבל תמורה מצויינת ביחס למחיר, וכאן אני בטוח שיהיה יחס חלוקה טוב בין לימוד לתירגול, וכאן אני בטוח במרצים "ששחקן" בוחר לנו, כי הוא יחפש אותם תכליתיים וממוקדים, כדי שהנרשמים יהיו בעלי סיכוי טוב לעבור את הבחינות, וכאן אני בטוח בניסיון הרב של "שחקן", והוא לא יפול בפח של "מרצה אניברסיטאי", המפליג למודלים ותיאוריות מופשטות, ושוכח את המטרה של הצלחה בבחינות.
- אז בואו ונזרוק את הכפפה "לשחקן", ולמורנו לירן, ובואו ונבקש מהם לפתוח כאן קורס הכנה לבחינות הרשות לניירות ערך, והואיל וזה יהיה קורס חדש באתר, אז אני מניח שלקראת סוף הקורס, הם יבחנו את התלמידים "בבחינות פנימיות" המבוססות על שלושת השנים האחרונות, ואם יהיה צורך(=לפי התוצאות) אז הם יוסיפו שיעורי תגבור ותרגילים נוספים, כדי להבטיח את ההצלחה בבחינה האמיתית, ומה יקרה באויר אחרי הקורס הראשון?
- תלמידי מגמות, תלמידי מיטב, תלמידי אורין שפלטר, תלמידי המכללה למנהל, כולם יערקו, ונראה אותם נרשמים לאתר שלנו, אך ורק כדי להירשם לקורס השני, וזה בגלל אחוז הצלחה גבוה של תלמידי הקורס הראשון, תודה