x

עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 39

נושא: אינספייר ב

Re: אינספייר ב

חישוב תשואה רגיל למשך זמן של 4 שנים... בגלל שמקרה זה קל באופן יחסי (אין תשלום ריבית ומבוצע בתשלום בודד לא צריך לעשות לוח סילויקן מלא ולהוון את המחירים העתידיים... שפוט מחלצים את התשואה מהנוסחה:

113.5/45=4^(i + 1)

כאשר i הינה הריבית.

באותה מידה ניתן לקבוע את הריבית הרצויה (החלק השני) ולחלץ "מחיר נוכחי" ומשם לחשב פוטנציאל רווח - כפי שמופיע בטבלה למעלה...
    אלון פיאדה

"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"

האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
    המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

בוקר טוב.

רציתי להביע דיעה, שלמרות שלחברה מסתמן שיהיה בעייתי לכסות את חובותיה, אני מאמין בוורטהיים שיעמוד מאחורי התחייבויותיה.

אם אני צודק יש כאן פוטנציאל לרווח מרשים.
    ואם אני טועה, פוטנציאל ההפסד חלקי בלבד (ביחס למחיר נוכחי, גם הסדר לא אמור להוביל להפסד משמעותי).

כך או כך, אני התחלתי לאסוף היום (שליש כמות). מחכה לראות אם המשך ירידות יוביל למחירים אטרקטיביים יותר (וייתכן וכבר היום אשים פקודת קניה נוספת).

זו דיעה בלבד.
    בהצלחה.

שיהיה בהצלחה
    אלון פיאדה

היום נכנסתי עם שליש שני.

מחכה עם השליש השלישי ב32 אם יגיע לשם 8-) .

למישהו יש מושג מה קורה שם היום? יורדת כבר 17%

יש סיבה מיוחדת?

חיכיתי לראות עד לאן יוכל לרדת, שמתי עכשיו את הפקודת קניה האחרונה על 26.5.

מישהו מעוניין למכור?

בסוף נרכש שליש אחרון ב28.

סה"כ ממוצע קניה לאג"ח, 34 אגורות.

נראה מה יעשה הלאה.

בלי לזרוע מלח על הפצעים, בדיוק בגלל זה לא נכנסים לנייר בתהליך ירידה - זה לקח שאני למדתי גם כמה פעמים - גם כשנייר נראה פתאום זול מאוד, פוטנציאל הירידה עדיין קיים!

ציטוט פורסם במקור על ידי אלון פיאדה
    ירדה היום עוד 2.2%, ירדה החודש (פלוס קצת) מאיזור ה- 60 ל- 45... שווי או לא שווי - הירידות עדיין לא נגמרו ולא ראינו שינוי מגמה בנייר ולכן לא הייתי נכנס להשקעה בו עדיין.
    כן סביר להניח כי אפילו במחיר הגבוה הכסף יצא בסופו של דבר, אולי אפילו עם רווח, אך עד אז לא חבל?!?

אז מה קרה היום?

שום דבר ממשי, כן ייתכן כי בעוד יום יומיים נגלה כי להפתעת כולם יוצאת הודעה שלילית... אך בנתיים דממה - שום דבר מהותי לא השתנה...

כעקרון ניתן להסביר את הדבר בתגובת שרשרת, כדור שלג. הנייר פתח בירידה וידיים חלשות משכו ידיים חלשות נוספות - המשקיעים הזרימו פקודות מכירה והקונים חיכו לסחורה בתוך הירידה.

אך כל זה לא משנה את הנקודה הסופית - אין הסבר כלכלי לירידות היום שכן ההודעה המקורית כבר היתה צריכה להתגלם במחיר הנוכחי (למעשה מהחישוב שביצעתי לפני מספר ימים ניתן לראות כי אכן ההצעה מתומחרת פנים בצורה די טובה).

האם יש כאן פוטנציאל רווח?

כנראה שכן, למרות שלמשקיעים אין נכסים ממשיים מאחרוי החוב - ברור שהנייר יילך להסדר בסופו של דבר, וכטיב הסדרים - הם מגלמים פוטנציאל רווח על מול מחיר שוק באותה העת.

אך עדיין - מי שלא מעוניין בסיכונים מיותרים מומלץ לו שימתין להודעה חיובית, או לפחות להתחלת עליות (הסכין הנופלת) ולא קודם לכן...
    אלון פיאדה

הצטרפתי לקונים.
    מקווה שאכן הנייר הינו אטרקטיבי במיוחד. לא מצאתי הודעות שגרמו היום לAvalanche.
    שאלה: האם במחיר 27 אג לא שווה לבעל החברה לאסוף את חובותיו? הרי זה כמעט רבע מהמחיר שאמור להיות משולם. :o
    בהצלחה לאלה שקנו.
    ביי

יצאה היום הודעה במאיה לגבי החברה. מישהו מבין מה בדיוק ההסדר המתגבש?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות