x
  • הודעות אחרונות בפורומים

    קלוד

    שחקן תודה על הזיהוי של נקודת כניסה בפרטנר. האם...

    שחקן תודה על הזיהוי של נקודת כניסה בפרטנר. האם לדעתך יש עוד חברות תקשורת בארץ שנמצאות בדומה לפרטנר ב'אובר שוטינג' ?

    קלוד אתמול, 23:30 עבור לתגובה האחרונה
    שחקן מעוף

    סקירה לשבוע 8.6.25

    בסקירה האחרונה הערכנו כי בטווח המיידי אנו צפויים לא רק להמשך עליה אלא לסקוויז של ממש בגלל האופציות השבועיות, ואכן קיבלנו תנועה אלימה מעלה בטרם נבלמנו סביבות 2730.

    אין כאן הפתעה, בדיוק כפי שהלונג...

    שחקן מעוף אתמול, 21:00 עבור לתגובה האחרונה
    פטריוט ישראלי

    משבר חוב ארהב

    שלום שחקן
    אומרים שמשבר חוב ארהב יצור משבר חמור ממשבר 2008
    בהנחה שזה נכון
    לא יותר כדאי לנתב את הכספים לשקעה במקום אחר שהוא לא ארהב?
    תודה מראש

    פטריוט ישראלי אתמול, 18:24 עבור לתגובה האחרונה
  • פוסטים אחרונים בבלוג

    אלה

    איך הגיעה יצרנית הבשר ששיחדה כמעט 2,000 פוליטיקאים לוול סטריט?

    JBS הברזילאית, יצרנית הבשר הגדולה בעולם, מעורבת כבר שנים בפרשות שחיתות, ובעליה, האחים בטיסטה, אף ישבו בכלא. בשבועות האחרונים, לאחר שנים של ניסיונות, קיבלה JBS אור ירוק להתחיל להיסחר בוול סטריט....

    אלה אתמול 18:16
  • אנחנו בפייסבוק

  • בפעם השנייה השנה: הבנק של אנגליה הוריד את הריבית ב-0.25%

    לאחר שהאינפלציה השנתית בבריטניה ירדה בספטמבר לראשונה מתחת ליעד של BOE: הבנק המרכזי בראשות אנדרו ביילי הוריד את הריבית מ-5% ל-4.75% - בהתאם לתחזיות בשוק. בחודש אוגוסט כבר ביצע הבנק הורדה בשיעור דומה, לאחר סייקל ממושך של העלאות
    הבנק המרכזי של אנגליה (BOE) בראשות הנגיד אנדרו ביילי הוריד את הריבית ב-25 נקודות בסיס, מ-5% ל-4.75% - בהתאם לתחזיות הכלכלנים.
    ההחלטה התקבלה ברוב של 8 חברי המועצה המוניטארית, כולל הנגיד ביילי, מול מתנגדת אחת - קת'רין מאן (Catherine Mann) בעלת הגישה הניצית העדיפה להותיר את הריבית ללא שינוי, על 5%.
    מאן (בעלת תואר ראשון בכלכלה מהרווארד ודוקטורט בתחום מ-MIT), כיהנה לפני הצטרפותה לבנק האנגלי בתפקידי הכלכלנית הראשית של סיטיגרופ ושל ארגון OECD.
    הבנק האנגלי כבר ביצע הורדת ריבית אחת השנה - ב-1 באוגוסט הוא הוריד את הריבית ב-25 נ"ב מ-5.25% ל-5% (הורדה ראשונה מאז מרץ 2020). זאת לאחר סייקל ממושך של העלאות שנועד להילחם באינפלציה הגבוהה באנגליה.
    האינפלציה השנתית באנגליה עמדה בספטמבר על 1.7% - מול תחזיות של 1.9% ונתון של 2.2% באוגוסט - ולראשונה מזה 3 שנים היתה מתחת ליעד הבנק המרכזי, של 2% אינפלציה.

    אינפלציית הליבה (ללא מזון, אנרגיה ואלכוהול) ירדה בספטמבר ל-3.2% בחישוב שנתי, לעומת 3.6% באוגוסט.
    ומעודד עוד יותר, אינפלציית השירותים (תעסוקה ועוד), שנחשבת לסיכון הגבוה ביותר לדחיפה באינפלציה השנתית הכוללת, ירדה מהותית בספטמבר ל-4.9% בחישוב שנתי, מול 5.6% באוגוסט. מדד מחירי הקמעונאות רשם עלייה אפסית, מול עלייה של 0.3% באוגוסט.
    ההחלטה של הבנק התקבלה אולי בקלות יותר, לנוכח תוכנית הקיצוצים והעלאת המסים הנרחבת (ומרסנת האינפלציה) שהציגה בסוף אוקטובר שרת האוצר החדשה של בריטניה רייצ'ל ריבס. זאת לצד הרחבת גיוסי החוב, במטרה להשקיע בתשתיות. התוכנית צפויה לפי הערכות האוצר הבריטי להגדיל את ההכנסות ב-40 מיליארד פאונד.

    מקור המאמר: כלכליסט

    קישור למאמר המקורי
  • נתוני מסחר

  • מובילי צפיות ומעקב

    משתמש מספר עוקבים מספר צפיות
    תיקי מניות של חברי האתר
  • המניות הפופולאריות באתר

    דירוג שם מנייה מס' מנייה

    אין לך הרשאה

    אין לך הרשאה

  • תגובות אחרונות בתיקי המניות

מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות