x
  • הודעות אחרונות בפורומים

    קלוד

    שחקן תודה על הזיהוי של נקודת כניסה בפרטנר. האם...

    שחקן תודה על הזיהוי של נקודת כניסה בפרטנר. האם לדעתך יש עוד חברות תקשורת בארץ שנמצאות בדומה לפרטנר ב'אובר שוטינג' ?

    קלוד אתמול, 23:30 עבור לתגובה האחרונה
    שחקן מעוף

    סקירה לשבוע 8.6.25

    בסקירה האחרונה הערכנו כי בטווח המיידי אנו צפויים לא רק להמשך עליה אלא לסקוויז של ממש בגלל האופציות השבועיות, ואכן קיבלנו תנועה אלימה מעלה בטרם נבלמנו סביבות 2730.

    אין כאן הפתעה, בדיוק כפי שהלונג...

    שחקן מעוף אתמול, 21:00 עבור לתגובה האחרונה
    פטריוט ישראלי

    משבר חוב ארהב

    שלום שחקן
    אומרים שמשבר חוב ארהב יצור משבר חמור ממשבר 2008
    בהנחה שזה נכון
    לא יותר כדאי לנתב את הכספים לשקעה במקום אחר שהוא לא ארהב?
    תודה מראש

    פטריוט ישראלי אתמול, 18:24 עבור לתגובה האחרונה
  • פוסטים אחרונים בבלוג

    אלה

    איך הגיעה יצרנית הבשר ששיחדה כמעט 2,000 פוליטיקאים לוול סטריט?

    JBS הברזילאית, יצרנית הבשר הגדולה בעולם, מעורבת כבר שנים בפרשות שחיתות, ובעליה, האחים בטיסטה, אף ישבו בכלא. בשבועות האחרונים, לאחר שנים של ניסיונות, קיבלה JBS אור ירוק להתחיל להיסחר בוול סטריט....

    אלה אתמול 18:16
  • אנחנו בפייסבוק

  • קיר סטארמר, ראש הממשלה הבא של בריטניה ומשנתו הכלכלית

    קיר סטארמר ראש מפלגת הלייבור יהיה ראש הממשלה הבא של בריטניה. מפלגת הלייבור רשמה ניצחון בנוק אאוט על מפלגת השמרנים בהובלת רישי סונאק, שמאבדת את השלטון לאחר 14 שנים ברציפות.

    סטארמר מגדיר את עצמו כתומך ישראל והוא נשוי ליהודיה. מהזווית הכלכלית והחשובה סטארמר שם דגש על מדיניות כלכלית שמטרתה לתקן את אי השוויון החברתי ולשפר את השירותים הציבוריים. הוא תומך גדול באנרגיה נקייה והוא עלול להכביד עוד יתר על האנרגיה הפוסילית דרך הגדלת המיסוי. איתקה של דלק שפועלת ונסחרת בבריטניה עלולה לסבול מכך, אם כי חלק גדול מהחששות כבר מתומחרים במחיר המניה ובשערים של התחום בכלל שנסחר במכפילי רווח חד ספרתיים (ראו הרחבה בהמשך).

    אנרגיה ירוקה IN - אנרגיה פוסילית OUT
    סטארמר מתכנן להאיץ את ההשקעה באנרגיה ירוקה כדי להגיע ל-100% אנרגיה נקייה עד 2050. הוא עשוי לעודד השקעות משמעותיות באנרגיות מתחדשות כמו רוח, שמש ואנרגיה הידרואלקטרית. הוא מציע תמריצים כלכליים לתעשיות שמפחיתות את פליטת הפחמן שלהן. "יש לנו חובה מוסרית לפתור את משבר האקלים, התוכנית לכלכלה ירוקה תייצר משרות ותבטיח עתיד בטוח".
    תמונת ראי של התמיכה באנרגיה ירוקה היא מיסוי פעילות אנרגיה פוסילית: סטארמר מציע להטיל מיסים גבוהים יותר על חברות אנרגיה המשתמשות בדלקים פוסיליים כמו גז ונפט. המיסוי ישמש למימון תוכניות למעבר לאנרגיות מתחדשות ולהשקעות בשירותים ציבוריים. "מזהמים גדולים צריכים לשלם את חלקם ההוגן. נשתמש בהכנסות כדי לממן את המעבר לעתיד של אנרגיה נקייה"


    קיר סטארמר - אני מאמין כלכלי
    סטארמר מציע להגדיל את ההשקעות במערכת החינוך, לשפר את תנאי ההוראה ולהפחית את גודל הכיתות. בתחום הבריאות הוא תומך בהגדלת המימון למערכת הבריאות הציבורית (NHS) ובהגדלת מספר המשרות בתחום.
    מדיניות מס - סטארמר תומך במערכת מס פרוגרסיבית באופן שעשירים וחברות גדולות ישלמו חלק גדול יותר מהמס. סטארמר מציע להחזיר את המס על הרווחים הגבוהים של חברות גדולות ולהשקיע את ההכנסות בשירותים הציבוריים.


    סטארמר והבורסה של לונדון
    בחודשים האחרונים כבר היה די ברור שקיר סטארמר הוא ראש הממשלה הבא וזה השפיע על הבורסה שהיתה תנודתית. החשש וההשפעה הגדולים היו במניות האנרגיה הפוסילית.
    FTSE 100, המדד המוביל של בורסת לונדון עלה בכ-5% מתחילת השנה.

    מקור המאמר: ביזפורטל

    קישור למאמר המקורי
  • נתוני מסחר

  • מובילי צפיות ומעקב

    משתמש מספר עוקבים מספר צפיות
    תיקי מניות של חברי האתר
  • המניות הפופולאריות באתר

    דירוג שם מנייה מס' מנייה

    אין לך הרשאה

    אין לך הרשאה

  • תגובות אחרונות בתיקי המניות

מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות