x
  • הודעות אחרונות בפורומים

    מנחם

    ג'ק ניקולסון

    ג'ק ניקולסון הודיע ​​לצוות של "קן הקוקייה"
    מיד בהתחלה שהוא לא יעבוד בימי ראשון.
    לא למקרי חירום. לא לצילומים חוזרים.
    אפילו לא תחת לחץ של עונת הפרסים.

    הבמאי מילוש פורמן לא התווכח.
    הגבול של...

    מנחם היום, 12:21 עבור לתגובה האחרונה
    מנחם

    מי השודדים האמתיים

    במהלך שוד בגואנגג'ואו, סין, צעק
    שודד הבנק לכל מי שהיה בבנק:
    "אל תזוזו. הכסף שייך למדינה,
    אבל חייכם שייכים לכם."

    כל מי שהיה בבנק שכב בשקט.
    זה נקרא "שינוי תפיסה".
    זה משנה את דרך החשיבה...

    מנחם אתמול, 18:50 עבור לתגובה האחרונה
    3cf

    טריידים ליולי

    הלכתי בינתיים על מרווח פוטים מחוזק בקול קנוי
    ארהב הפגישה היום בנתון

    https://bestoptionsimulator.com/simulator/strategy822389

    3cf 03.07.2025, 16:11 עבור לתגובה האחרונה
  • אנחנו בפייסבוק

  • המניות בתמחור טוב, אבל האם זה העיתוי הנכון?

    סיכום ביניים - הדוחות הכספיים טובים. השפעות המלחמה ברוב המקרים ניתנות לעיכול. החברות החזקות והמובילות מדברות על השפעה קטנה יחסית ברבעון הרביעי. ההנהלות מסתייגות שאם המלחמה תימשך זמן רב ובעיקר אם היא תתעצם בזירה הצפונית אז ההשפעה עלולה להיות גדולה וקשה לכימות. אבל, הנגיד, ובעצם כל הצמרת הכלכלית גם כלכלני השוק הפרטי מספקים סיכוי נמוך להעצמת חזית בצפון. לא בטוח שהם צודקים. ה-7 באוקטובר לימד אותנו שצריך ואפילו חייבים לחשוב מחוץ לקופסא. אבל בהינתן שזה התרחיש שלהם, אזי הכלכלה ברבעון הרביעי לא תיפול. תיפגע - כן. תיפול - לא.

    המשמעות למניות היא שיש חברות שגם אם תהיה להן פגיעה בתוצאות היא לא תהיה כואבת מדי. ובשעה ששוק המניות כאן היה חלש מתחילת השנה, השאלה אם התמחור סביר? נזכיר שמתחילת המלחמה הבורסה לא ירדה בשיעור גבוה. היא טולטלה ובהתחלה נפלה, אבל תיקנה את רוב הירידה. ועדיין - ביחס למה שקורה בעולם - הבורסה בתמחור חסר וברמת מכפילים נמוכה יחסית.

    המשקיעים צריכים להפנים שפרמיית הסיכון של השקעה בישראל ושל מניות ישראליות עלתה. היחס בין מכפילי הרווח בשוק המקומי למכפילי הרווח בשווקים האחרים גדל כי השוק שלנו מסוכן יותר. ה-S&P נסחר במכפיל רווח עתידי של 18, אצלנו מדובר על 14-15 (רווחים כלכליים מנוטרלי חד פעמי) כשמנטרלים את הבנקים, עם הבנקים זה באזור 11-12. לא יקר, גם גם מאוד זול בהינתן הסיכון.


    דווקא בשורה השנייה יש מכפילים נמוכים יותר, גם מכיוון ששם היו ירידות חדות הרבה יותר. אבל אלו השקעות למשקיעים מתוחכמים יחסית שיודעים לקחת סיכון ולחכות בסבלנות. רוב המשקיעים עדיין משקיעים וחוסכים דרך הגופים המוסדיים וזה מזכיר לנו את הקונספציה של חברות התשתית.


    האם חברות התשתית ייהנו מבום אחרי המלחמה? כל המוסדיים חושבים שכן, אבל שימו לב שהחברות האלו מרוויחות בפעילות המקומית 2%-3% גולמי והתייקרות חומרי הבנייה והעבודה כבר מחסלת את הרווח כי לא הכל ניתן לגלגל ללקוח. מעבר לכך, העיכובים בגלל המלחמה, אפילו אם זה חודש-חודשיים שקולים ל-1%-2% לפחות של נזק. אז מאוד ייתכן שהמלחמה פוגעת בהם.


    ולגבי העתיד? כן, אומרים לכם שפרויקט התשתיות יגדלו. אבל למדינה אין מקורות מימון לתקציב הצבאי, ואחד המקומות שיפגעו יכול להיות התשתיות.

    מקור המאמר: ביזפורטל

    קישור למאמר המקורי
  • הודעות חשובות

  • נתוני מסחר

  • מובילי צפיות ומעקב

    משתמש מספר עוקבים מספר צפיות
    תיקי מניות של חברי האתר
  • המניות הפופולאריות באתר

    דירוג שם מנייה מס' מנייה

    אין לך הרשאה

    אין לך הרשאה

  • תגובות אחרונות בתיקי המניות

מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות