x
  • בזמנים הזויים כאלה, אנחנו מגלים כמה באמת שווים הזהב ואחיו המדומה

    אמש, רגע לפני צאת השבת, הגיעה הודעת הפוש של חברות החדשות: "בנט טס בשבת לפגישה חשאית עם פוטין". השאלה הראשונה שהציפה את הרשתות החברתיות היתה אם זה באישור אמריקאי או יוזמה מקומית (האמריקאים ידעו ואישרו). כעת כולם מקווים שישראל הקטנה תביא את השלום והרגיעה לעימות בין אוקראינה לבין רוסיה. בנט הוא המנהיג המערבי הראשון שנפגש עם פוטין מאז שהאחרון פתח במלחמה עם האוקראינים.




    המלחמה טילטלה את השווקים, מאיימת על הסדר העולמי והעלתה את מחיר הנפט ל-115 דולר לחבית - מחיר שיכול לדרדר את העולם כולו למיתון. המהלך של פוטין יצר תחושת כאוס בשווקים; בימים הראשונים השווקים זינקו ואחר כך כשהתבהר שאנחנו במלחמת עולם כלכלית - העולם נגד רוסיה - הם ירדו. הירידות החלו לסמן מחדש את הגבולות של ההגנות הפיננסיות כמו הזהב או הזהב המדומה - הביטקוין.


    ■ מלחמה מייצרת גם הזדמנויות השקעה, למי שמוכן לסבול הפסדים בזמן הקצר. אבל, ופה בא אבל גדול, למה למהר? לא שווה לחכות ולראות מה בדיוק קורה? גם במחיר של הפסד רווח פוטנציאלי? כמו המקצוענים? תראו מה קרה לשני הבנקים הגדולים בארה"ב שניסו לנצל את המלחמה.



    עוד כותרות:


    1. אחד מכללי ההשקעות הבסיסיים הוא פיזור. לא רק בין מניות אלה גם בין שווקים - אחרת ניתן להיפגע מאוד כמו הרוסים. כרגע אפשר לפתוח בתפילת אשכבה לשוק ההון הרוסי


    2. בבורסה הפחיתו את פקודת המינימום למסחר מ-2,000 שקל ל-500 שקל. אבל לא השלימו את המהלך ולא פעלו להפחתת עמלת המינימום שמשלמים הסוחרים הקטנים בבנקים, מה שעלול לעקר את המהלך מתוכן


    3. לקראת שינוי הפיקוח הפיננסי בישראל - הנה כל הבעיות והפתרונות האפשריים


    4. הדרך החדשה של אוקראינה לגייס כסף - למכור NFT


    5. המלחמה רק מחדדת את קיומו של מונופול הספנות העולמי. אבל מי יטפל בהם?


    6. ואם לרגע בא לכם לחזור לשוק המקומי - הנה שלוש הערות על המשכנתא שלכם

    מקור המאמר: themsaker

    קישור למאמר המקורי
  • נתוני מסחר

  • מובילי צפיות ומעקב

    משתמש מספר עוקבים מספר צפיות
    תיקי מניות של חברי האתר
  • המניות הפופולאריות באתר

    דירוג שם מנייה מס' מנייה

    אין לך הרשאה

    אין לך הרשאה

  • תגובות אחרונות בתיקי המניות

מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות