x

עמוד 16 מתוך 18 ראשוןראשון ... 61415161718 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 160 מתוך 178

נושא: אסטרטגיית יולי - דיון !

כל החודש השיפוצים היו במחירים הגיוניים.
    השיפוץ האחרון מראש התחיל בפער של 20 ש"ח ממחירי השוק. ישבתי ברמה של שנייה לשניה על האתר ברגע שהפוסט עלה המחיריםכבר מראש 20 ש"ח לרעת המבצעים. לא ממש מסתדר עם לקחת מדרגת ביקוש שנייה...

תיקון?
    אין מחירים כפי המוצעים
    ההפרש 170 -160 ולא 190

ה P1190 מתפנצר מדקה לדקה... מה עושים? התקבול כרגע הוא רק 340 (לעומת תקבול 420 של שחקן - שלדעתי לא היה פייר כי היה רק לחלון זמן קטנטן)

בוקר טוב.
    מי שבצע עם ה SMS תפס את המחירים (אני רואה את המחירים של חברי ה PRO).
    ההודעה יצאה בעיכוב של 2 דקות ועדיין היה הפרש יותר ממה שציינת ניב (ושוב, לא ביצעת מייד).
    "פגענו" כבר ברווח של האסטרטגיה ב 80 ש"ח על אף שציינתם שהמחירים פעמים קודמות היו
    מדוייקים, וחלקכם תפסתם אף טובים יותר.
    נהפוך את ה 80 ל 100כדי שכולם יהיו מאוזנים רק בבקשה - מי שבונה על קבלת מייל שידע שיתכן
    הפרש לטובתו/רעתו וצריך לקחת את זה בחשבון.

בוצע בהפרש של 164 להפרש אחד ולא 190 כפי מחירי שחקן דהיינו 26 ש"ח למכירה/קניה
    היות ובצענו כפול הפרש 52 ש"ח ליחידה.

תודה לשחקן על הליווי

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף צפה בהודעה
    בוקר טוב.
    מי שבצע עם ה SMS תפס את המחירים (אני רואה את המחירים של חברי ה PRO).
    ההודעה יצאה בעיכוב של 2 דקות ועדיין היה הפרש יותר ממה שציינת ניב (ושוב, לא ביצעת מייד).
    "פגענו" כבר ברווח של האסטרטגיה ב 80 ש"ח על אף שציינתם שהמחירים פעמים קודמות היו
    מדוייקים, וחלקכם תפסתם אף טובים יותר.
    נהפוך את ה 80 ל 100כדי שכולם יהיו מאוזנים רק בבקשה - מי שבונה על קבלת מייל שידע שיתכן
    הפרש לטובתו/רעתו וצריך לקחת את זה בחשבון.
    תודה =)
    P1190 - הצלחתי לתפוס מחצית ב 380, וכשהמשיך לרדת (עד עכשיו) אני ממתין.... האם לא להמתין? לכתוב ב 350?

ציטוט פורסם במקור על ידי nivh צפה בהודעה
    תודה =)
    P1190 - הצלחתי לתפוס מחצית ב 380, וכשהמשיך לרדת (עד עכשיו) אני ממתין.... האם לא להמתין? לכתוב ב 350?
    והנה בתמצית כל הסיפור.
    אנו 45 דקות אחרי מועד התיקון.
    מה זה להמתין? ניב אתה מבצע מייד ! אתה ממתין כי אתה יודע שיגיע? אתה יודע שהמדד ירד? בוודאי שלא ולכן
    אתה מבצע ללא המתנה ובבקשה לשים לב לדברים הקטנים הללו שמובילים להבדלים גדולים.
    אני פוגע ברווח האסטרטגיה ללא רחם בכל בקשה, וכשאנו אומרים שהמחירים מדוייקים האמינו לי שהם מדוייקים
    מה גם שאני אומר שוב - חברי ה PRO מפרסמים את המחירים שלהם כך שאם יש שינוי מהותי או תנועה חדה
    אנו מתקנים רטרואקטיבית עוד לפני הערה בעניין.
    מבטיח תמיד לתקן לממוצע רק בבקשה בגבולות הסביר לביצוע (עד 10 דקות לכל היותר נניח).

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף צפה בהודעה
    והנה בתמצית כל הסיפור.
    אנו 45 דקות אחרי מועד התיקון.
    מה זה להמתין? ניב אתה מבצע מייד ! אתה ממתין כי אתה יודע שיגיע? אתה יודע שהמדד ירד? בוודאי שלא ולכן
    אתה מבצע ללא המתנה ובבקשה לשים לב לדברים הקטנים הללו שמובילים להבדלים גדולים.
    אני פוגע ברווח האסטרטגיה ללא רחם בכל בקשה, וכשאנו אומרים שהמחירים מדוייקים האמינו לי שהם מדוייקים
    מה גם שאני אומר שוב - חברי ה PRO מפרסמים את המחירים שלהם כך שאם יש שינוי מהותי או תנועה חדה
    אנו מתקנים רטרואקטיבית עוד לפני הערה בעניין.
    שחקן, מאז הפקיעה הקודמת, שלא המתנתי ומרוב לחץ קניתי בהפרש עצום ולא הגיוני - אני מנסה לא לפעול במהירות בכל מחיר, ולנסות להפעיל שיקול מינימלי.
    אז אני מחלק את המנות ל-2: חצי אני מבצע מיד, כמעט בכל מחיר, ועם החצי השני אני ממתין מעט לראות לאן הרוחות נושבות. האם זאת טעות? זאת הסיבה היחידה החודש שאני איכשהו מצליח להגיע למחירים שלך, ובגלל זה התגובות הכאילו מאוחרות שלי - אני דווקא כן פועל מיידי.
    האם הפרש של 70 ש"ח הוא של מה בכך?

70 ש"ח זה לא עניין של מה בכך. זה מאוד קריטי והתייחס לזה במועד ההגעה לרווח.
    ההמתנה יכולה להיות לטובתך או לרעתך אך המטרה היא להישאר צמוד לרמת המחירים, התיקונים והסגירה באתר ולכן
    חשוב לבצע כמה שיותר מהר.
    אין, להוציא רגע לפקיעה, הפרשים עצומים. לכל היותר 20 ש"ח (במחירים בהם אנו עובדים) וזכור שההפרש בביצוע הוא
    החשוב ולא המחיר. כלומר, אם ביצעת 400-200 או 380-190, בראשון זה 200 ובשני זה 190 ולכן המחיר פחות חשוב מההפרש.

שחקן, מה יהיה עם ס.ת, היא ממשיכה לצלול. האם לדעתך נראה שינוי / עלייה בימים הקרובים ?
    ניזון מפירורים

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות