x

עמוד 8 מתוך 18 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 71 עד 80 מתוך 178

נושא: אסטרטגיית יולי - דיון !

ציטוט פורסם במקור על ידי yossi1401 צפה בהודעה
    שלום קאריה,
    אפשר להרחיב את ההסבר על גילגול לאוגוסט? (סליחה על הבורות, אני "מתחיל")

הסבר קצת יותר מפורט ,אם נצטרך להתגלגל לאגוסט

את הקול 1230 הקנוי נמכור (כי יש סכוי שימחק)נקנה בכסף שיקבל קול לאוגוסט שקל מול שקל

נשאר עם הקול הכתוב עד לשבוע הפקיעה ,שאז כבר לא עליו פרמיה

נכתוב אופצית קול לאוגוסט במחיר של עלות הקניה של הקול 1190

יתכן ובדרך יהיו ירידות ועלות סגירת הקול 1190 ביחד עם מכירת הקול הקנוי לאוגוסט ,יהיה פחות מהתקבול בתיק

זה נראה כמו פורום של מהמרים ,"אם לא הלך בסיבוב הזה נכנס בסיבוב נוםף.. אולי (ובטח) עכשיו הרולטה תביא לנו ת'כסף..." ,אני לא מתכון לפגוע או משהו כזה סתם נדמה לי שכבר 3 חודשים אתם מתכננים ירידות ו-3 חודשים אתם מתגלגלים לכם..... לא חבל... ,יש לי הצעה בשביל כולנו- בא נעשה אסטרטגיות מרוחקות יותר ,אותו אוכף קטום רק במרחקים גדולים יותר אומנם נרוויח פחות אבל ניהיה בטוחים יותר ....וכשיבוא המבול.. נכתוב אסטרטגיות בהתאם.. ,בתקווה להבנה ולהצלחה (אין לי שום כוונה לפגוע במשהו חלילה)

ציטוט פורסם במקור על ידי קאריה צפה בהודעה
    עם פקיעה 1215 ????? חה חה
    לא ירדתי לעומק הצחקוק איך במספר אחד מחקת תאוריה שבכלל לא הבנת.. ,אבל לא נורא כנראה שאת חכמה יותר מדי ולא היית צריכה לעוד הסברים נוספים.... ,אבל בכל זאת היתי רוצה לפרט טיפונת למה התכוונתי אולי ישתנה הצחוק למחשבה פעם נוספת ואז או שיבוא צחוק מתגלגל יותר (עו 2 3 חהחה חה ..) או שאולי תעשי קצת כסף וישמר הצחוק לאיזה סופשבוע שווה -ובכן ניקח לדוגמא את נתוני סוף היום ,מוכרים או' שבועית פוט 1220 התקבול הוא 480 וקונים או' פוט חודשית על 1240 ששוויה 2060 וכן בכיוון ההפוך (רק לצורך הענין חשוב להדגיש שאנחנו כבר באמצע הסידרה ,כך שיכולנו לישם את אותו רעיון רק בתחילת הסידרה קרי ביום רביעי שעבר ולרוויח פי כמה) היתי מפרט לך את התשואה הנובעת מפוזיציה כזאת אך נדמה לי שאין צורך מכיון שאת תחשבני בשניות בגודל החכמה שלך והבטחון העצמי.. אז בהצלחה

ציטוט פורסם במקור על ידי itiel צפה בהודעה
    סתם נדמה לי שכבר 3 חודשים אתם מתכננים ירידות ו-3 חודשים אתם מתגלגלים לכם.....
    3 חודשים יש ירידות (פקיעות שליליות) ושלושה חודשים אתה כותב פעם אחר פעם שבועיים לפקיעה שאנו לא בכיוון,
    ובסוף פקיעה בדיוק בטווח האופטימאלי ....
    מקווה שגם הפעם הדברים יהיו זהים, ותמיד ימי ירידות אלימים מימי עליות ומוחקים באחת תשואה שבועית.
    כמובן שלעיתים גם יהיה אחרת, וכמובן שעוד יהיו גם הפסדים אבל קצת סבלנות. מרחק של 2% בשבועיים הוא באמת
    לא משהו דרמטי במיוחד.
    אוכף קטום לא בהכרח בטוח יותר כי הוא גם מכניס מלכתחילה פחות, ולכן שיקול המרחק מורכב בהרבה וברמת הסטיה
    הנוכחית אוכף קלאסי עדיף ברוב המקרים על קטום.

ציטוט פורסם במקור על ידי itiel צפה בהודעה
    -ובכן ניקח לדוגמא את נתוני סוף היום ,מוכרים או' שבועית פוט 1220 התקבול הוא 480 וקונים או' פוט חודשית על 1240 ששוויה 2060 וכן בכיוון ההפוך (רק לצורך הענין חשוב להדגיש שאנחנו כבר באמצע הסידרה ,כך שיכולנו לישם את אותו רעיון רק בתחילת הסידרה קרי ביום רביעי שעבר ולרוויח פי כמה) .. אז בהצלחה
    לא הבנתי איך אתה מכוסה לתנועה של יותר מ10 נקודות? אם האוכף בשבועיות יפקע במחיר גבוה יותר ממה שכתבת אותו, זה לא עוזר לך מה שקנית את פוט 240 וקול 200 כי הם מקזזים אחד את השני?

איך זה יכול להיות ש C1200 עולה 2400 ו C1190 עולה 3520 יש פה פער חופשי של 120 ש"ח לפקיעה. או שאני מפספס משהו

C1200 עולה 2600 (לעיתים בשל העדר סחירות יש מחירים מוזרים באופציות הרחוקות אך אי אפשר לסחור במחירים אלו)
    C1190 עולה 3500

תודה לשחקן על התיקון
    בוצע התיקון במחירי שחקן (לאחר שחיכיתי הרבה זמן ל-P1210 ב-370 )
    אפילו 20 ש"ח טוב יותר כי את ה-P1140 לא שיפרתי ל-P1150 בתיקון הקודם (היה לי מספיק בטחונות)

לא מבין למה לא מזיזים את ה-C1190 ל-C1230 או 1220 ומכפילים.

אני מציע- לתשומת לב של שחקן

קניית יחידה של C1190
    מכירת 3 יחידות C1230
    קניית 2 יחידות C1250

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות