נכון, שנינו מנסים למצוא פתרון לאותה הבעיה, גם הפתרון שלך נכון, אבל יש בו סכנת חשיפה (חשיפת העוקץ הנגדי) יותר גדולה מכיוון שצריך כל פעם לפתוח חשבון נוסף עד שהחשבון "הנכון" מתחסל.פורסם במקור על ידי wwoof
בדרך שלי, אני דווקא בונה על כך שלאחר אותם 20 פעולות ראשונות, אין יותר ביטוח הפסדים לאף חשבון, כלומר שאת 19 כפול 2 הפעולות הבאות אבצע במינימום גובה עסקה ומינימום זמן, את פעולה מס. 20 (כפול 2 חשבונות) אבצע שוב במינימום סכום אבל אמשוך אותה כמה זמן שצריך עד שתיגמר גם מחויבות "הזמן", ואז בפעולה מס 21 (וכאן כבר סיימתי את המחוייבויות שלי לזמן, למס. פעולות, ונשארתי רק עם המחוייבות לגודל עסקאות, שאותה מבצע בפעולה 21) אחד החשבונות מבצע פעולה במקסימום סכום במטרה להימחק, והחשבון האחר עושה פעולה זהה נגדית, כלומר בסופו של דבר מעביר כסף מכיס לכיס. זו גם הסיבה שכתבתי כי לא רק שחייבים להמשיך לעבוד עם שני החשבונות, אלא גם להפקיד עוד 12,500 $ בחשבון שהפסיד, ע"מ שאת הסבב השני של 1 + 20 הפעולות (ובעיקר את פעולה מס. 21 בסבב השני) ניתן יהיה לבצע בסכומים זהים ובפעולות נגדיות.
א ב ל - שוב מזהיר, גם אם הכל טוב ויפה "על הנייר" , במציאות איני מאמין שניתן לבצע כזו תוכנית מתחת לאף של חברת הפורקס, כי אלו ממזרים בני ממזרים, מרבית הסיכויים שיעלו על העניין לפני השלמת המהלך המכריע וישאירו אותנו קרחים משני הצדדים.
לכן עצתי היא, להבין מה עושים השועלים, ללמוד את דרכיהם, אבל המטרה אינה לשחק נגדם אלא לדעת ממי לשמור מרחק ולהבין גם מדוע.