הי גיל
הנה פיתרון אפשרי לחידה.
1. כנראה שמדובר בחברה "עושה שוק", ושיש דסק מסחר שמפריד בין הפעולות שלך, לבין העברת הכספים האמיתית בין הקונים והמוכרים. המשמעות היא ששום עסקה שאתה מבצע לאבאמת מתבצעת בפועל אלא רק נרשמת אצלם במערכת. כן ככה זה גם עובד על אמת, בחברות שעושות שוק. כן, יש כאן ניגוד אינטרסים, כי החברה מרוויחה כשאתה מפסיד, אבל אין להאשים אותם בהפסדים שלך, הם לא אלה שגורמים להפסדים, אלא רק הסוחר.
(יש פעולות שהם עושים אם פתאום הרבה סוחרים מרוויחים כדי להתכסות, אבל לא אכנס לזה ..)
2. אם הפסדת, אז אין בעיה כי הפעולות לאבאמת בוצעו בפועל, אז אף אחד לא הפסיד באמת. הם רק מאפסים לך חזרה את החשבון, ומחייבים אותך בעמלות ונגמר הסיפור.
3. אם הרווחת הם לכאורה בבעיה. כי הפעולות לאבאמת בוצעו, אז מאיפה יגיע הכסף? אז הם נותנים לך 25% ומחייבים אותך לעשות דברים שבסבירות גבוהה יגרמו לך להפסיד. במיוחד אם מדובר בסוחר מתחיל. כי סוחר מתחיל שמצליח להרוויח על ההתחלה, ועוד מקבל 25%, הביטחון העצמי שלו מופרז ביותר, והוא יפסיד חזרה את כל כספו בסבירות של 99.99%. לעומת זאת סוחר מקצועי שכבר סוחר בשוק 3 שנים ומעלה, בכלל לא מתעסק עם משחקים קטנים כאלה בשביל להרוויח 25% על תנאי. כי סוחר מקצועי לא נכנס לטריידים כי "מכריחים" אותו בזמן מוגבל! סוחר מקצועי נכנס לטרייד רק אם יש איתות! ואם אין איתות כל השבוע? חוצמיזה, ייתכן שבאותיות הקטנות יש הגבלה על הסכום שמותר לסחור בו? (מספר הLOTs שמותר להכנס לפוזיציה?)
זה לא כל כך too good to be true. זה פשוט חסר סיכוי.
יש לי רעיון יותר טוב. תפתח חשבון דמו (בלונדון או בארה"ב למשל), בלי לתת טלפון ובלי התחייבות ובלי כלום, רק אימייל, תסחור שם חודשים, תפסיד כמה שאתה רוצה, $100000, ולא תצטרך אפילו לשלם את המרווח (העמלה). אז למי הם עושים טובה? הם פשוט רוצים את העמלות שלך, ואולי שתשאר אצלם. הרי 95% מהסוחרים מפסידים..
חפש בגוגל, תמצא מלא ברוקרים עם חשבונות דמו שאתה יכול לפתוח תוך 2 דקות + התקנה עוד 5 דקות. אני כבר עשיתי את זה עם 3 חברות .. חשבון דמו .. אף אחד לא מציק לי .. לא שילמתי סנט !