x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 20

נושא: ראיתם שצדקתי לפני יומיים שאמרתי לפתוח בשורטים כנסו...

ראיתם שצדקתי לפני יומיים שאמרתי לפתוח בשורטים כנסו...

לפני יומיים שאלתי את שחקן האם כדי לפתוח בשורטים על המעוף לבסוף החלטתי שכן וקניתי תעודת סל הנקראת קסם שורט מעוף פי 3 יומי ותראו מה קורה ביומיים האחרונים יש ירידות לא קטנות לפי דעתי הירידות ימשיכו בחודש הקרוב ואז אני אמכור ובע"ה ירוויח קצת דמי כיס מה אתם אומרים הירידות ימשיכו???

Re: ראיתם שצדקתי לפני יומיים שאמרתי לפתוח בשורטים כנסו...

1190-80 באופק

כרגע ירידות במסחר נמוך. תיקון טכני ותו-לא.
    תחזיק בשורט ממונף "פי שלוש" וכנראה שלא תרוויח כלום...

למי שגם חושב כמוני ורוצה לקנות את התעודת סל אז השם הוא קסם שורט מעו"ף פי 3 יומי ומס' נייר הערך הוא 1105832 אבל אל תאשימו אותי במקרה של הפסד זו רק דעתי כרגע היא עומדת על 2.4% תשואה יומית ו-3.45% תשואה שבועית אז נקווה שיהיה צבע אדום

התשואה היומית מגיעה ל2.8% אולי אני אמכור תעזרו לי אני עוד ילד למרות שנראה לי שהירידות עוד ימשיכו אני פחדן אז מה אתם אומרים ?

מאור. קח עצה בחינם. המשחקים האלו בסיכומו של עניין לא ישתלמו לך. אם אין לך שיטה ברורה בה אתה יודע מתי להכנס ולצאת ובאיזה נזק לחתוך הפסד אז לא כדאי לך להתחיל עם זה.

ממליץ לך לרכוש השכלה בתחום ולא לעבוד בשיטת "מצליח".

אתה צודק שאין לי השכלה רבה בזה אבל אני מנתח טכני לפני שאני משקיע ולא סתם מהמר...

מאור

אתה כזה חמוד. אתה מזכיר לי את עצמי כשאני התחלתי.

זה מטריף אותך, זה מדליק אותך, יש לך יכולת, יש לך מזל של מתחילים, אתה מצליח לייצר כסף, אתה על גג העולם, ואז באופן מפתיע, יום אחד מתחיל הבלגן הגדול ואתה מרגיש נבגד מאי פעם.

אתה עכשיו לומד "בבית הספר של החבטות החזקות". אין ברירה, אתה חייב לעבור את שדה המוקשים הזה. אין דרך אחרת! לך על זה עד הסוף! תקשיב לעצמך ותעשה את כל הטעויות האפשריות.

רק תעשה לעצמך טובה אחת. אל תמחק את החשבון שלך. תעבוד עם סכומים קטנים שאתה יכול להתמודד איתם נפשית. עלייה של 1%+ במעוף ביום ראשון, וירידה של 5%- בשורט פי 3 (למרות שזה רק פי 3 ולא פי 5), עלולה לקבור את האגו שלך באדמה, כי שורט ממונף בשוק שוורי, זה השטן הכי גדול באחד העם ת"א. אתה כבר תראה לבד ..

בנאדם, בהצלחה!

תודה אחי אתה מעודד אותי

דברים כדורבנות wwoof, יישר כח!
    מאור, הדברים נאמרו למטרת עזרה. בעיקר הייתי עומד על נושא השורט הממונף בשוק שוורי.
    לראיה מה שנראה לך אתמול כהתחלת תיקון בשוק המניות גורם לך כעת להחזיק בשורט ממונף למשך כל סוף השבוע בעוד מעבר לים המסכים ירוקים ומדד הפחד יורד.
    בכדי להרוויח לאורך זמן יש להסתכל לא רק על הסיכוי אלא על היחס שמבטא סיכוי לעומת סיכון. היחס הזה הוא המפתח להשקעה נכונה. בשום דרך אחרת לא ניתן להרוויח לאורך זמן.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות