x

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 29

נושא: תיקון/מיקסום רווח לאסטרטגיית 3/1/10

מחירים

לא נראה לכם שיש איזה שהוא דליי מהרגע ששחקן חושב על פעולה, מבצע, מקליד, אנחנו רואים.

אם זאת פעולה שהולכת "נגד" השוק תמיד יהיו לנו מחירים פחות טובים, מה לעשות?

אין מה לעשות, וזה חלק מהעניין.

Re: תיקון/מיקסום רווח לאסטרטגיית 3/1/10

אביגדור,

אין הרבה מה לעשות, ובוודאי אין טעם להרגיש שפספסת משהו או הפסדת פוטנציאל כלשהו. לשחקן יש יכולת תזמון מאד חריפה ומאד יתכן שהפרש של דקות ספורות בין ההודעה של שחקן לביצוע של חברי האתר יתבטא בעשרות שקלים או אף יותר.
    כבר קרה שחברים ביצאו אסטרטגיה של שחקן והתקבול נטו שלהם דווקא היה יותר גבוה, אולם מקרים אלו מועטים יותר וברוב המקרים המקסימום שניתן להשיג זה טיפ טיפה פחות טוב מהנתונים של שחקן.

בתכלס, גם כמה עשרות שקלים לא יהפכו את הקערה על פיה מכיוון שאם שחקן מכוון ליעד של 10% ואז יגיע ליעד ויתן סגירה, או יעשה תיקון אחד או שניים, סביר שגם אתה תוכל להתקרב לתשואה זו בתנאי שפעלת בהפרשי זמנים קטנים לעומת ההודעות.

ותהיה בטוח שאין מישהו בר דעת שיתנגד לתשואה שבועית, אפילו "רק" של 5% , גם אם היעד הרשמי הוא 10% וגם אם רק שחקן מסוגל לתזמן פעולות שייתנו בסוף 10% , ואילו האחרים יגיעו "רק" ל- 5/6/7% .

בברכה
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

התקדמות הפוזיציה וסטאטוס השוק.

שחקן מה דעתך על מניות התובלה הימית ועל מדד התובלה הימית שעולה כבר 11 ימים ברציפות?

גיל,
    בנושא הכספי, ההפרש מגיע לפעמים לאחוזים שלמים. במיוחד באסטרטגיות שיעד הרווח שלהן הוא בסביבות ה200 ש"ח.
    אבל מה שחשוב יותר מבחנתי הוא העקרון של האמת.
    לדעתי, שחקן עם כל יכולותיו המבריקות לא יכול לנבא את השוק בדקות הקרובות ויותר מכך, הוא טוען זאת כל הזמן!
    לכן, לדעתי הפתרון הוא פשוא לכתוב את מחירי הביקוש והיצע ולא עיסקה אחרונה. זה ישפר קצת את המצב.

ציטוט פורסם במקור על ידי אביגדור1
    גיל,
    בנושא הכספי, ההפרש מגיע לפעמים לאחוזים שלמים. במיוחד באסטרטגיות שיעד הרווח שלהן הוא בסביבות ה200 ש"ח.
    אמת, גם אני ציינתי זאת באומרי כי ישנם חברים שמקבלים 5-7% אל מול יעד וביצוע של שחקן שהם 10%. ונכון שככל שהיעד של 10% מתבטא בסכומים קטנים יותר בש"ח נומינלי - השפעת הפרשי קניה ומכירה גדולה יותר. זה ידוע וברור, לא רוצה להגיד "זה מה יש" אבל ככל שעובדים עם מערכות מידע ומסחר מתוחכמות ואיכותיות יותר, ניתן להקטין את "נזקי" הפרשי הקניה והמכירה.
    אבל מה שחשוב יותר מבחנתי הוא העקרון של האמת.
    המשפט לא כל כך מובן לי. האמת של מי ? שלך, של יוסי, אבי, יעל או ציפי? האמת שלי ? האמת של שחקן, האמת של Admin ?
    לדעתי, שחקן עם כל יכולותיו המבריקות לא יכול לנבא את השוק בדקות הקרובות - אף אחד לא יכול - לא בדקות הקרובות ולא בשעות ולא בימים, אילו היה כזה אדם - ביל גייטס היה עני מרוד לעומתו ובנוסף לכך סביר שכל שווקי ההון היו קורסים בגללו. ויותר מכך, הוא טוען זאת כל הזמן! - ציטוט קטן לחיזוק המשפט הזה לא היה מזיק !!
    לכן, לדעתי הפתרון הוא פשוא לכתוב את מחירי הביקוש והיצע ולא עיסקה אחרונה. זה ישפר קצת את המצב. איזה מצב זה ישפר ? מה זה כביכול יראה לנו , ששחקן לא מגיע ל- 10% אלא רק ל- 8% ? ואם שחקן דווקא כן מבצע באותם מחירים , אבל בדיוק אותם מחירים שהוא מציין, האם תוכל לאמת זאת או לשלול ? ציטוט עסקה אחרונה הוא מעין "בנצ'מרק" , זהו הבנצ'מרק של שחקן בדיוק באותה מידה שהאסםרטגיות שהוא מציג הן האסטרטגיות שלו. מה שהוא כותב זה מה יש, תרצה תקנה לא תרצה לא תקנה
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

- חברים, זו הפעם הראשונה מאז שממשל אובמה נכנס לבית הלבן לפני שנה, שהנשיא אובמה, מאשר שליחת נושאת מטוסים, וכוח משימה נוספים לאזור, אבל לא על זה באתי לדבר, כי בדרך כלל השוק לא מתיחס לזוטות האלה, ואני באתי לשאול: האם "הם" נרגעו ועברו למימוש ולסיפוקי ביקושים?

- כי אחרת איך לא נסביר את זה שמדד ת"א25 לא מצטרף למדדים האירופים? ואולי "הם" אך נחים ונרגעים אחרי הקניות המטורפות של אתמול?

- ימים יגידו, ואם כן, אז טוב שהתכסינו על put1140, אבל האם לא הזדרזנו עם put1180, אז בהצלחה לכולם, תודה

ציטוט פורסם במקור על ידי Sassi6
    - חברים, זו הפעם הראשונה מאז שממשל אובמה נכנס לבית הלבן לפני שנה, שהנשיא אובמה, מאשר שליחת נושאת מטוסים, וכוח משימה נוספים לאזור, אבל לא על זה באתי לדבר, כי בדרך כלל השוק לא מתיחס לזוטות האלה, ואני באתי לשאול: האם "הם" נרגעו ועברו למימוש ולסיפוקי ביקושים?

- כי אחרת איך לא נסביר את זה שמדד ת"א25 לא מצטרף למדדים האירופים? ואולי "הם" אך נחים ונרגעים אחרי הקניות המטורפות של אתמול?

- ימים יגידו, ואם כן, אז טוב שהתכסינו על put1140, אבל האם לא הזדרזנו עם put1180, אז בהצלחה לכולם, תודה
    אתמול כולם בכו למה שחקן הולך לפי הרגש ועכשיו אנו מתחרטים חוששני ששחקן קצת היה לחוץ מהבכיונים שלנו ולכן הוא פרסם מקסום.
    המסקנא ברורה..........

שחקן יקר! אני חברה מזה 3 חדשים בערך באתר . אני מושקעת בבורסה
    בהרבה כסף אבל לא מתעסקת עם אסטרטגיות סטרייקים פוטים וקולים. לא מבינה בזה. כמעט בכל מה שאתה כותב אתה מתייחס אך ורק לנושאים הנ"ל ואין שום התיחסות למניות רגילות, אופציות אגחי"ם וכדומה. הייתי שמחה מאד לשמוע גם על המלצות לגבי מניות ואופציות , תעודות סל והמדדים השונים.
    תודה על תשומת ליבך

דניה

שלום דניה.
    בסקירות השבועיות תחת פורום סקירות אני מתיחס מידי שבוע לכלל השוק כולל מאקרו,
    מניות ואג"ח. בנוסף, יש לך את פורום אג"ח שמקדיש את המקום הראוי לתחום הסולידי
    בו את יכולה למצוא תשובות לנושאים אלה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך