x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 52

נושא: VIX - שיא היסטורי

Hybrid View

אהלן tby,niv,

אני בהחלט מסכים שהתעודה יורדת עקב קוטנגו, אך יש לשים לב מתי היא בקוטנגו ומתי לא.
    אין גם חשיבות מרובה לאחוז הזמן בו היא בקוטנגו, שכן כאשר היא ב-backwardation (ההפך מקוטנגו), לרוב ההפרש בין המחיר הגלום בחודש העוקב גבוה יותר.

אז מתי התעודה בקוטנגו? כאשר השוק מניח שההסתברות להמשך ירידות זניחה, ומכאן ה-VIX יכול רק לעלות.
    כותבי אופציות הקול מפצים את עצמם עם פרמיה גבוהה, וכמעט אף אחד לא מוכן לשלם עבור הפוטים סכום אמיתי.

מתי התעודה ב-Backwardation? במקרה ההפוך. כאשר ה-VIX גבוה, השער הגלום באופציות הרחוקות נמוך מהשער באותו הרגע, כך שהתעודה צפויה להשיא תשואה עודפת על המדד.

בפעם האחרונה שבדקתי (בקיץ האחרון), ה-tipping point (הנקודה שבה הגלום הרחוק שווה לשער הנוכחי) היא בVIX של 23.

למי שמתעניין בתעודת VIX בלונג שהיא מעט יותר שומרת על הערך, מומלץ להציץ ב-XVZ, ולנסות למצוא את הדיון שהיה כאן על התעודה.
    (לצערי, החיפוש אינו תומך במילים בעלות 3 אותיות, וכמו כן אני לא יכול למצוא את הודעותיי הישנות כי הן נמחקו במעבר).

מה שכן מצאתי, והוא מתאים למי שמעוניין לנצל את הקוטנגו (ומניח שבסביבת הדפסת הכספים הנוכחית ימשיך ה-VIX להיות נמוך) היא תעודת ה-XIV (שורט על VIX).
    תעודה זו נהנית מ-backwardation כאשר VXX סובלת מקונטגו ולהפך. הדיון בתעודה נמצא כאן:
    http://www.s-maof.com/Forum/threads/...A4%D7%97%D7%93

בברכה.
    supgog.

עוד "ארוע" היסטורי.

סוף סוף נודע כיצד למצוא את המידע על VIX בגוגל פייננס - indexcboe:vix

חודש מאי חלף ובמהלכו עלה ה - VIX ב- 12%

ומה עשה ה- VXX ? ירד ב - 3%........ קצב שנתי של 42%

מכיוון שבאוקטובר היתה תנודתיות לא קטנה, לא מפתיע כי נקבע שיא חדש במסחר באופציות על ה VIX -

736 אלף אופציות בממוצע ביום

שווקי המניות ממשיכים להפגין עוצמה לצד ירידת מדרגה בערכי VIX

שאלו אותי מספר אנשים לאן השוק יכול להגיע , והתשובה שלי היא - רחוק

על מנת לתת פרספקטיבה והסבר מנקודת מבט רחבה על מדדי המניות וה VIX ולאן כל זה עשוי לקחת אותנו - בבלוג
    בלוג: on-vix.blogspot.co.il

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות