תכלס ראוי היה שאתעלם. אבל כמה זבל יכל לשפוך אדם אחד בפורום אחד ברחבי האינטרנט, למה לא לדגול קצת בפיזור.
הנה אני אומר קבל עם ושחקן שההשקעה של שחקן, או מכל מקום לפחות ההמלצה להשקעה באגח ד' של אידיבי היא הימור די פרוע. כל זאת לדעתי כמובן. אני בטוח שהוא לא יסלק אותי מהפרום או ינקוט כלפי בשום צעד (לפחות לא בגלל המשפט הזה, עוד המקלדת נטויה).
אז אורי, מספיק עם רגשי הנחיתות. אז אתה חושב שלא אוהבים אותך כאן ולא מעריכים אותך ואת הבנת השוק שלך. וכולם מפחדים משחקן ורק משפילים אותך. יללאה אתה אמרת הגיע הזמן להתבגר. זה לא תחרות כאן מי תרם יותר לפורום ומי פחות.
אבל גם אם אתה צודק וכולם כאן טיפשים ועיוורים (אם זה מה שאתה חושב לדעתי אתה לא היחיד שחושב כך אבל אולי מסיבות אחרות) זה לא יעזור את תתוכח בתוקפנות כלפי כל העולם ואשתו.
מה לעשות שרוב החברים כאן לא נהנים מפוסטים שהתוכן היחיד שלהם הוא אני קניתי/מכרתי נייר X לפעמים תוך הוספת שיעור הרווח.
הנה נסיים בנימה חיובית:
הפורום הוא מערכת יחסים. אתה לא יכל לחייב את הצד השני להיות לפי רצונך. לחברים רבים יש דרישות וסגנונות שונים, חבל להיות מאלו שמנסים לכפות את סגנונם על השאר. מעבר לזה שזה מעצבן חלק מהאנשים זה גם לא עובד. אתה אמור לרצות לכתוב בפורום כדי לחלוק ולקבל מידע שמענין אותך. אם את חושב שאין כאן אנשים שהמידע שלך מענין אותם ומה שהם כותבים לא מענין אותך, טוב אז התשובה פשוטה לא? אם אתה רוצה לשמוע רק אנשים שמשקיעים (עם או בלי מרכאות) כמוך בדיוק בדיוק אז אתה תהיה כאן ממש לבד. אני מניח שהמטרה שלך היא כן שאנשים יקשיבו לדעותך וישוחחו עמך. בלי להגיד לך מה לעשות,באמת, אולי כדי שתחשוב על זה.
אני מניח שהיתי צריך להתעלם.
אה כן אני לא אלדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד