x

עמוד 21 מתוך 23 ראשוןראשון ... 111920212223 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 201 עד 210 מתוך 225

נושא: זרקור: אידיבי פיתוח י / אידיבי אחזקות ד

Hybrid View

סאני לא לוקחים את סקיילקס כי הערך שלה מוטל בספק. כפי שאתה אומר בגלל שלפיתוח יש ערך והניהול שלה הוא פשוט אין שום סיבה שבעלי האגח לא יקחו את פיתוח ויזרקו את נוחי.

אגח ט של פיתוח נותן אופציה רחוקה על הקבוצה עם אפשרות של מעל 100% זה לא עדיף?

מסכים איתך, גם אג"ח ט מעניין מאוד הכל שאלה של העדפת סיכון וסיכוי.
    אני חושב שמעבר לשיקולי ערך של סקיילקס, הסיבה שלא לוקחים לבן דב את החברה היא כי קשה מאוד עד בלתי אפשרי לקחת חברה, אפשר להגיע לפירוק אבל את זה אף אחד לא רוצה.

לא מסכים איתך. הרבה יותר קל לקחת חברה מאשר לפרק. חברה תפעולית לדוגמה בזק, פירוק שלה יצריך עבודה עצומה של מכירת תשתיות וכו׳ לעומת זאת לקיחת חברה פשוט תתבצע על ידי הנפקת מניות לנושים ודילול מוחלט של בי קומיוניקיישנס. החברה תמשיך לפעול והבעלים הוא אחר. להפך לעיתים בעלים ממונפים פוגעים בחברה ולקיחתה יוצרת ערך רב יותר מפירוקה. הדוגמה של בזק היא היפותטית לחלוטין אגב. שאלה אחת, האם אתה מדבר מפוזיציה ומנסה להגן על השקעתך או שאתה שוקל כניסה לפוזיציה? מניסיון כללי ובעיקר באגח זה ההשקעה בו כוללת המון שכנועים עצמיים של המחזיקים בכל מיני ניסים

כתבה מכלכליסט על מצבן של החברות הציבוריות של אלשטיין. בקיצור לא משהו http://www.calcalist.co.il/articles/...591344,00.html

חייבים להראות "יוזמה", "פעלתנות", "אפשרויות שנפתחות"

כי ללא זה - מה נותר?

להביא כסף מהבית - אין, משקיע - על הגדר, שעון החול אוזל - מה יגידו לנושים?

עכשיו "יש תהליך", יבקשו זמן "למיצויו" .....

מצד שני, פיצול נכסי שופרסל יועיל לדסק"ש.

דעתי נותרה שלטווח ארוך יש עדיפות למניות דיסקונט על פני יתר מכשירי החוב וההון בקבוצה
    נערך לאחרונה על ידי tby, 06.01.2013 בשעה 09:48

אני לא הצלחתי לרדת לסוף דעתך. אתה מציע שכור תמכור מניות של בנק ענק, שמחלק דיבינדים ובסך הכל כנראה יהיה רווחי וטוב בטווח הארוך בשביל לקנות אג"ח זבל של חברה חדלת פרעון?!
    איזה דירקטור יאשר מהלך כזה? הם יתבעו על ידי המוסדיים מייד. לכור יש 2 מיליארד ש"ח והשאלה היא האם זו ההשקעה הטובה ביותר או לפחות הגיונית בסכום כסף זה. לדעתי התשובה היא לחלוטין לא.
    יותר הגיוני מכירת כלל ביטוח לכור. פותר את בעיית פיתוח ומטה לחלוטין. אחזקות היא חידה בעיניי- אין לי רעיון אפילו לא יצירתי מלבד הזרמה מבחוץ.

ערב טוב,

עכשיו ראיתי-
    http://www.calcalist.co.il/markets/a...591426,00.html

מה אומרים?
    טוב? לא טוב?

tby - לא חושב שכולם יצאו מדעתם.. העסק די פשוט ורציונלי וכך גם מדיניות מחזיקי האג"ח סופסוף לדעתי :
    התרומה של נוחי והמנהלים לעסק עצמו שלילית ובזבזנית. אין אמון ואין סנטימנט כבר (=רציונליות סוף סוף).
    יצליח להביא סכום נאה מגנדן / קברי צדיקים / ... - יישמר שליטה. לא - פירוק קליל.

מה זה סכום נאה זו שאלה טובה. לדעתי 300M שקל יספיקו לקנות זמן, פחות מ 200M לא.
    ו- kelazar - הירידה של האגחים של פיתוח מכניסה אותם לאיזור מעניין. המשך צלילה מתחת ל - 50 (על י') ואפתח פוזיציה רצינית, באופן אישי.

מסכים איתך. יש לי כבר היום פוזיציה קטנה בפיתוח י, ובאמת שלא ברור לי לאיזה מימדי קטסטרופה צריך להגיע כדי לקבל פחות ממחצית הערך

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות