שלום שחקן המכרז שלכם יקר יותר אפילו מבנקים.
רשמתי את זה וזה לא מצא חן בעיני מי שהואשמחק את זה.
מה קורה פה,לא נראה בסדר בלשון המעטה.
Printable View
שלום שחקן המכרז שלכם יקר יותר אפילו מבנקים.
רשמתי את זה וזה לא מצא חן בעיני מי שהואשמחק את זה.
מה קורה פה,לא נראה בסדר בלשון המעטה.
משה,ציטוט:
פורסם במקור על ידי mosheb
לא יודע מה העמלה במכרז, אבל לפי מיטב ידיעתי ונסיוני :
2.5 ש"ח לאופציה דרך בנק נחשב נמוך בכל בנק מלבד איגוד. באיגוד זה סביר
2.0 -2.2 לאופציה בבית השקעות נחשב סביר.
עמלות טובות יותר באיגוד או בבית השקעות, ניתן להשיג באם היקפי הפעילות עולים (לפחות מעל 100 פעולות בחודש).
לגבי עמלות בבנקים אחרים, לא ממש יודע, אך ממה שאוזניי קלטו פה ושם, מדובר בשחיטה כשרה למהדרין.
בברכה
גיל אני משלם בבנלאומי 2 ש"ח לאופציה גם אם אעשה 10 אופציות כל החודש.ציטוט:
פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
משלם בנוסף 13 ש"ח ניהול חשבון,אין שום תשלומים מעבר לזה.
משה, המחיר לאופציות במכרז הוא 2.15 ולא 2.5 - מחיר סביר לחלוטין ללא תלות במספר פעולות בחודש.
מה שכן , יש דמי ניהול של 15 ש"ח בחודש בניגוד למה שכתוב בתנאי המכרז.
אביעד בשום מקום לא טענתי שבמכרז משלמים 2.5 ש"ח.ציטוט:
פורסם במקור על ידי aviade
הטענה פשוטה בבנקים מוכנים לעבוד עם עמלה של 2 ש"ח לאופציה,אז איפו ההטבה במכרז כאשר החברות רוצות 2.15 ש"ח לאופציה+מינימום פעולות.
היי משה,
עמלות מכרז העמלות הקיימות כבר מעל שנה דרך האתר הן מהזולות אף היום בשוק ההון וניתנות ללקוח הקצה החל מהאופציה הראשונה וללא כל תנאי.
במידה וקיבלת את המחיר הנ"ל בבנקהבינלאומי ( אנו מכירים את פועלו היטב ) סווגת כסוחר יום בהיקף נרחב ( מעל 1000 אופציות ויותר ) אך..... לא בחרת לציין עובדה זו בפני חברייך ובחרת להשתמש בביטוים כגון " לא צריך טובות" או "מכרז יקר מבנקים" , אף שאני מניח שאתה מודע לכך שרבים מחברייך אינם עומדים בתנאי הסף שהוצבו בפנייך בבנק בכדי לקבל עמלה זו ואינם סוחרים בהיקף נרחב כשלך , או שאולי הם יקבלו את אותם התנאים כשלך גם אם יסחרו באופציות בודדות ולא בקביעות ?????
בכל אופן בהצלחה ובתקווה שחברייך יעריכו מעט יותר את פועלו של צוות האתר עבור משתמשיו.
בברכה,
לירן מורנו
עו"ד מורנו בוקר טוב,ראשית גם אם תעשה 100 אופציות בחודש תקבל את התנאים שאני מקבל וציינתי זאת,ציטוט:
פורסם במקור על ידי מורנו לירן
רק לידיעתך הייתי בקשר עם החברות שאתם עובדים אתם,רוצים להחתים אותי על מינימום פעולות של 500 פעולות בחודש,
למעשה אני מבצע כ-1000 פעולות בחודש אולם זה לא רלבנתי .
לא אחתום על מינימום פעולות מהסיבה הפשוטה שאין לדעת מה יהיה לכן כעקרון לא חותם על מינימום פעולות,זה שאומרים לכם שאין מינימום פעולות הוא לא נכון לחלוטין.
היי משה,
לקוח שפועל עם 100 אופציות בחודש לא יקבל מחיר של 2 ש"ח לאופציהבבינלאומי וגם אם לא תחתום על כך אחרי חודש במידה וזה היקף הפעולות של הלקוח ,ההסדר הזה יופסק.
משה , אני מכיר אישית את מחלקת שוק ההון בבנקהבינלאומי מהבכירים יותר ופחות ואכן הם מבקשים לצרף סוחרים מן המניין כל העת אך פועלם מכוון לסוחרים בהיקף נרחב ולא בהיקף נמוך,
אם הדבר היה כפי שהינך מציג , אתר שחקן מעוף כבר מזמן היה מגבש הסכם מסוג זה לכלל משתמשיו.
בברכה,
לירן
עו"ד מורנו מה שכתבתי אלו עובדות אם תרצה טלפון לבדוק תבקש .ציטוט:
פורסם במקור על ידי מורנו לירן
גם בנק מרכנתילדיסקונט לוקח עבור אופציה 2 ש"ח בלבד+15 ש"ח ניהול חשבון.
לירן,
בלי להכנס לויכוח בינכם, אם עברה שנה וגם יש יותר ויותר בנקים שמוכנים להוריד מחירים. ייתכן והאתר צריך לבחון מכרז חדש.
בברכה,
אבנר
משה,ציטוט:
גיל אני משלם בבנלאומי 2 ש"ח לאופציה גם אם אעשה 10 אופציות כל החודש.
משלם בנוסף 13 ש"ח ניהול חשבון,אין שום תשלומים מעבר לזה.
תנאים מצויינים,
השאלה האם כל אחד יכול לקבל תנאים כאלו, האם יש קשר בין רמת העמלות שלך לבין שאר הפעילות שלך עם הבנק, וכמובן, מהי כמות האופציות הממוצעת שלך לחודש , בחישוב שנתי.
ודבר אחרון, מהם השירותים שאתה מקבל מתוכנת המסחר (טיקים, סטרימינג, וכו), האם ניתן להשוותה לאורדרנט או לא (טוב זה לא חוכמה גדולה) וכיצד היא עומדת מול טרייד 1.
בכל מקרה, ואיך שלא נביט על כך, התנאים שלך מעולים.
גיל כל אחד יכול לקבל את אותם תנאים,כמו-כן יש להם תוכנה מעולה פתוח שלהם.ציטוט:
משה אני מציע לך ניסוי,
כנס לסניף בנק שאין לך חשבון ותגיד להם שאתה מעוניין לפתוח חשבון מסחר בסכום של 50K ש"ח באופציות ונראה איזה תנאים תקבל
ולא פחות חשוב כמה זמן תבזבז עד שתקבל את התנאים
בלי לפרט באיזה בנק (לא ברוקר פרטי) יש אפשרות לקבל גם ב1.5לאופ'. מדובר על כ100-200 פעולות בחודש. הרעיון שעומד כאן פשוט. יש לי שותף, מיליונר כבד והוא זה שמכתיב תנאים לבנק. אמר לי, שבבוא היום נרד גם ל1שח. הכל תלוי בקשריך וברצון הבנק לרצות אותך
יום נעים לכולם
דוד אריאל
ירושלים
אם כך, ספר לנו על התוכנה במעט יותר הרחבה, מה החוזקות שלה.ציטוט:
ולגבי המסחר בבנק, האם גםבבינלאומי לוקחים 120% בטחונות (גם במקרים שבהם אין שום הגיון, לדוגמה מכירת אוכף מוגן שני סטרייקים, מקסימום תשלום בפקיעה 2000 ש"ח, אבל הבנקים לוקחים 2400 ש"ח בטחונות, לא הגיוני - אבל זה מה שאיגוד לוקח) ?
היי גיל. איגוד הורידו אותי ל 110% אחוז. רק משום שביקשתי. תנסה... אין סיבה שלא תקבל.
נדב אין לי חשבון בבנלאומי,החשבון שלי במרכנתיל.ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavp
החשבון בבנלאומי הוא לאופציות בלבד.
נוסף לכל יש מתווך בני לבין הבנק שמקבל חלק מהעמלה של 2 ש"ח.
גיל 110% בטחונות.
תוכנה מהירה ונוחה מאוד לעבודה,מתעדקנת כל 15 שניות.
כל הנתונים מולך בזמןאמת.
ציטוט:
110% בטחונות, זה כבר יותר טוב,
בכל מקרה כרגע אני רק בתחילת הדרך מול טרייד1 ואיגוד (פתחתי חשבונונות, אך טרם העברתי פעילות מכיוון שעדין נמצא בפוזיציות מורכבות בבית ההשקעות ואיני יכול להעביר אופציות כמו מניות מחשבון לחשבון), ברגע "שאנקה את השולחן" בישיר השקעות אוכל להעביר פעילות, ואז נראה מה שהם יכולים להציע לי לאחר שאתחיל לעבוד מולם.
אגב, תוכנה שמתעדכנת כל 15 שניות, זה עדיין דומה יותר לאורדרנט (20 שניות) מאשר למערכת טיקר עם סטרימינג.
הכול נכון אבל.
רציתי לקבל את המערכת שלהם והנה תשובות שקיבלתי.
א.מחירי מינימום 2.5 ואין על מה לדבר.
ב.מערכת חדשה רק תמורת התחייבות ל1000 פעולות בחודש.
כל מה שכתבתי הם עובדות מלפני כחודש.
לא נירא לי שמה שהוא השתנה.
אני משער שהיקף החשבון משפיע מאוד במשא ומתן על תנאים מול הבנק.
אוקי, שיכנעת אותי, על פניו נשמע לא רע לעבוד עםציטוט:
הבינלאומי (ללא ספק יותר טוב מהאורדרנט של בתי ההשקעות).
לגבי טרייד 1 , סביר שהתוכנה שלהבינלאומי אינה מגיעה לרמה של טרייד 1 , אבל מנגד, לא כל אחד צריך את היכולות של טרייד 1.
בהזדמנות, ואם תוכל, תעלה עבורנו מספר צילומי מסך של התוכנה שלהבינלאומי , ע"מ שנוכל להתרשם ממנה יותר מקרוב.
אני מניח שלא מדובר על מערכת דוכיפת של בינ"ל, שכן יש לה דרישות קדם (1000 אופציות בחודש לפחות). לא מכיר מישהו שהצליח להוריד אותם מזה (וגם אני ניסיתי).
שוקי כאשר תהיה רציני אתן לך טלפון שם תקבל את התנאים שלי בלי טובות של אף אחד,התוכנה היא לא דוכיפת,זאת תוכנה פתוח עצמי של הבנלאומי.ציטוט:
פורסם במקור על ידי שוקי
ציטוט:
WinRAR archive חדש.RAR - RAR archive, unpacked size 0 bytesציטוט:
הי משה,ציטוט:
לא יודע מה התכוונת לצרף, אבל נראה לי שלא יצא כלום.
גיל קבל צילום.
נחמד, יש עוד מסכים, תפריטים ?ציטוט:
באמת נחמד. נראה נקי ופשוט לעבודה. שווה בדיקה.
אני מכיר מישהו שהוריד אותם והתחייב ל 600.ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
עד כמה שאני יודע,
עבור 1000 אופציות בחודש מקבלים בבית השקעות (הראל לדוגמא) 2 ש"ח לאופציה וfmr אינטרנטי שמתרענן בקצב מהיר הרבה יותר מ 5 שניות.
הכל תלוי עד כמה אסרטיבים מולם לפני!!! פתיחת החשבון. (אני מניח שניתן לרדת מה-2ש"ח לסביבות 1.9 1.8 הכל תלוי ביכולת השיווק העצמי של כל אחד)
אני אישית גם כן מתקשה להבין מדוע אין במכרז העמלות הצעה אטרקטיבית שלא ניתן להשיג גם למי שסוחר במינימום של 1000 אופציות.
המכרז יכול להיות מורכב מכמה "מדרגות פעילות" שונות.