שלום שחקן המכרז שלכם יקר יותר אפילו מבנקים.
רשמתי את זה וזה לא מצא חן בעיני מי שהואשמחק את זה.
מה קורה פה,לא נראה בסדר בלשון המעטה.
שלום שחקן המכרז שלכם יקר יותר אפילו מבנקים.
רשמתי את זה וזה לא מצא חן בעיני מי שהואשמחק את זה.
מה קורה פה,לא נראה בסדר בלשון המעטה.
הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.
האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.
.
משה,פורסם במקור על ידי mosheb
לא יודע מה העמלה במכרז, אבל לפי מיטב ידיעתי ונסיוני :
2.5 ש"ח לאופציה דרך בנק נחשב נמוך בכל בנק מלבד איגוד. באיגוד זה סביר
2.0 -2.2 לאופציה בבית השקעות נחשב סביר.
עמלות טובות יותר באיגוד או בבית השקעות, ניתן להשיג באם היקפי הפעילות עולים (לפחות מעל 100 פעולות בחודש).
לגבי עמלות בבנקים אחרים, לא ממש יודע, אך ממה שאוזניי קלטו פה ושם, מדובר בשחיטה כשרה למהדרין.
בברכה
אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם
גיל אני משלם בבנלאומי 2 ש"ח לאופציה גם אם אעשה 10 אופציות כל החודש.פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
משלם בנוסף 13 ש"ח ניהול חשבון,אין שום תשלומים מעבר לזה.
.
משה, המחיר לאופציות במכרז הוא 2.15 ולא 2.5 - מחיר סביר לחלוטין ללא תלות במספר פעולות בחודש.
מה שכן , יש דמי ניהול של 15 ש"ח בחודש בניגוד למה שכתוב בתנאי המכרז.
אביעד בשום מקום לא טענתי שבמכרז משלמים 2.5 ש"ח.פורסם במקור על ידי aviade
הטענה פשוטה בבנקים מוכנים לעבוד עם עמלה של 2 ש"ח לאופציה,אז איפו ההטבה במכרז כאשר החברות רוצות 2.15 ש"ח לאופציה+מינימום פעולות.
.
היי משה,
עמלות מכרז העמלות הקיימות כבר מעל שנה דרך האתר הן מהזולות אף היום בשוק ההון וניתנות ללקוח הקצה החל מהאופציה הראשונה וללא כל תנאי.
במידה וקיבלת את המחיר הנ"ל בבנקהבינלאומי ( אנו מכירים את פועלו היטב ) סווגת כסוחר יום בהיקף נרחב ( מעל 1000 אופציות ויותר ) אך..... לא בחרת לציין עובדה זו בפני חברייך ובחרת להשתמש בביטוים כגון " לא צריך טובות" או "מכרז יקר מבנקים" , אף שאני מניח שאתה מודע לכך שרבים מחברייך אינם עומדים בתנאי הסף שהוצבו בפנייך בבנק בכדי לקבל עמלה זו ואינם סוחרים בהיקף נרחב כשלך , או שאולי הם יקבלו את אותם התנאים כשלך גם אם יסחרו באופציות בודדות ולא בקביעות ?????
בכל אופן בהצלחה ובתקווה שחברייך יעריכו מעט יותר את פועלו של צוות האתר עבור משתמשיו.
בברכה,
לירן מורנו
המידע המוצג בפורום הנ"ל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו ואינו מהווה המלצה לנקיטת הליכים או להימנעות מהם. כל המסתמך על המידע בכל דרך שהיא עושה זאת על אחריותו בלבד ומסיר מעורך הדין וממנהלי האתר כל אחריות.
עו"ד מורנו בוקר טוב,ראשית גם אם תעשה 100 אופציות בחודש תקבל את התנאים שאני מקבל וציינתי זאת,פורסם במקור על ידי מורנו לירן
רק לידיעתך הייתי בקשר עם החברות שאתם עובדים אתם,רוצים להחתים אותי על מינימום פעולות של 500 פעולות בחודש,
למעשה אני מבצע כ-1000 פעולות בחודש אולם זה לא רלבנתי .
לא אחתום על מינימום פעולות מהסיבה הפשוטה שאין לדעת מה יהיה לכן כעקרון לא חותם על מינימום פעולות,זה שאומרים לכם שאין מינימום פעולות הוא לא נכון לחלוטין.
.
היי משה,
לקוח שפועל עם 100 אופציות בחודש לא יקבל מחיר של 2 ש"ח לאופציהבבינלאומי וגם אם לא תחתום על כך אחרי חודש במידה וזה היקף הפעולות של הלקוח ,ההסדר הזה יופסק.
משה , אני מכיר אישית את מחלקת שוק ההון בבנקהבינלאומי מהבכירים יותר ופחות ואכן הם מבקשים לצרף סוחרים מן המניין כל העת אך פועלם מכוון לסוחרים בהיקף נרחב ולא בהיקף נמוך,
אם הדבר היה כפי שהינך מציג , אתר שחקן מעוף כבר מזמן היה מגבש הסכם מסוג זה לכלל משתמשיו.
בברכה,
לירן
המידע המוצג בפורום הנ"ל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו ואינו מהווה המלצה לנקיטת הליכים או להימנעות מהם. כל המסתמך על המידע בכל דרך שהיא עושה זאת על אחריותו בלבד ומסיר מעורך הדין וממנהלי האתר כל אחריות.
עו"ד מורנו מה שכתבתי אלו עובדות אם תרצה טלפון לבדוק תבקש .פורסם במקור על ידי מורנו לירן
גם בנק מרכנתילדיסקונט לוקח עבור אופציה 2 ש"ח בלבד+15 ש"ח ניהול חשבון.
.
לירן,
בלי להכנס לויכוח בינכם, אם עברה שנה וגם יש יותר ויותר בנקים שמוכנים להוריד מחירים. ייתכן והאתר צריך לבחון מכרז חדש.
בברכה,
אבנר