-
תיקון/מיקסום רווח לאסטרטגיית 3/1/10
צהריים טובים.
האסטרטגיה על גבול ההגנה העליון, ובשלב זה בשל אורכו של החודש לא נבצע שינוי
חד
מידי.
מטרת השינוי הינה להאריך במעט את גבול ההגנה העליון, והוא אינו מוביל לשינוי הערכות היסוד.
אנו נקדם רק רגל אחת מהאוכף ליצירת מצב X, לאחר שהניבה את מרבית הרווח.
ההגיון מאחר המהלך שבמידה והמדד ירד הדבר אינו משנה מהותית אלא רק הזיז במעט את נקודת אמצע האסטרטגיה, ובמידה והמדד ידשדש התקבול עבור הדשדוש יהיה גבוה יותר.
במקרה עליות מתונות לא נבצע שינוי במקרה עליות חדות - נשקול האם להמשיך להרחיב את ה X
או שמא לשנות את הנחות היסוד וכיוון האסטרטגיה לחלוטין.
אם כן,
נרכוש put 1140 - עלות 520.
התקבול עפ"י הכותבים הראשונים הוא בסביבות 2020, ולכן הרווח ממהלך זה הינו 1500 ש"ח.
נכתוב במקומו put 1180 - תקבול 1720.
לאלו שכתבו באיחור סטרייק יש לבצע בסטרייק אחד מעלה. אין שוני בשלב זה בין האסטרטגיות
כפקטור של זמן הביצוע.
למעוניינים להקטין בטחונות, ניתן לרכוש אופציית Put רחוקה ולא רלוונטית שמחירה זניח בשל
הסטיה הנמוכה.
המשך יום טוב.
-
Re: תיקון/מיקסום רווח לאסטרטגיית 3/1/10
תודה רבה שחקן,
אני ביצעתי במדד 1148 והתקבול שלי היה 1960 ולא 2020.
בנוסף, התקבול עכשיו על פוט 1180 הוא 1660
(אמנם הצלחתי לקנות את הפוט 1140 ב500 ולא 520
איכשהוא, תמיד אבל תמיד המחירים שלי שונים ותמיד לרעתי.
-
תשווה תמיד את המחירים שלך למה שמעלים אחרי ששחקן מעלה את ההודעה. יש לא מעט מבצעים במחירים שונים, ויש שם מחירים יותר טובים ופחות טובים זה רק נדמה לך, כמו שהרבה מאמינים שאם הם נכנסים למניהזה מפיל אותה :d
-
א. בשוק יש "זצים" לכל כיוון. אפשר תמיד לחכות למחיר יותר טוב (בתמורה לסיכון כמובן שהמחיר רק ירד/יעלה תלוי בפוזיציה).
ב. כששחקן פירסם המחיר צנח במהירות האור ל-1640-60 אבל אח"ע תיקן ל-1720.
ג. אצלי משום מה אחרי שאני מחליטה למכור בהפסד, המנייה מזנקת :x אז החברים שלי "משלמים" לי שאצא מהמנייה ואז כולם מרוצים :d
-
אדמין וred-r,
אני ממש לא מבין את שניכם.
זה ממש לא רק נדמה לי. זה קורה תמיד.
ההסבר שהשוק נע בצורה חדה היה מתקבל אם בחלק מהפעמים הייתי מצליח יותר ובחלקם פחות. זה לא מה שקורה. כדי להדגיש את הבעייתיות פה: אף פעם לא הצלחתי לקבל מחיר טוב יותר ממה שמפורסם.
מה אתם מציעים לי לעשות אם אני רואה שהמחירים שאני יכול לקבל פחות טובים משמעותית משל שחקן? לחכות?
זה הימור גרידא! אם השוק רק ימשיך לברוח?
אני עדיין לא מצאתי לזה הסבר..
-
זה בגלל המרווח בין המוכרים לקונים.
נניח ששחקן מפרסם שהמחיר של אופציה מסויימת הוא 2000 ש"ח אזי זה המחיר של העסקה האחרונה שבוצעה. יכול להיות שאם אתה רוצה לקנות, בספר הפקודות יהיו מוכרים ב- 2100. אם אתה רוצה לקנות ב- 2000 תאלץ לחכות בתור ולהסתכן בכך שלא תצליח לבצע את העסקה במחיר הנ"ל. אם תרצה לקנות מייד תצטרך לשלם 2100.
-
מה שחשבוב זה נטו התקבול בתיקון , ע"פ שחקן צריך לקבל נטו 1200 ש"ח (1720-520)
אני קיבלתי 1190 ש"ח , מצויין.
תסתכלו על הנטו!!!
-
gsk,
אם זה נכון, אז כשכותבים מחיר צריך לכתוב את המחיר שאנחנו יכולים להשיג. זה לא מענין בכלל מה היתה העסקה האחרונה.
ואם זה כך, באופציות שמכרים צריכים לציין את מחיר הביקוש ובאופציות שקונים צריכים לציין את מחיר ההיצע.
זה נראה לי הרבה יותר אמין ונכון.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אביגדור1
gsk,
אם זה נכון, אז כשכותבים מחיר צריך לכתוב את המחיר שאנחנו יכולים להשיג.
אי אפשר. זה משתנה מדקה לדקה ולעיתים משנייה לשנייה
-
באסה .ראיתי רק עכשיו את התיקון.הספקתי רק לקנות חזרה ב480 אבל לא הספקתי לכתוב 1180. האם לבצע מחר על אותו אופציה ששחקן הציע או לתקן במידה והשוק יעלה מחר?
-
מחירים
לא נראה לכם שיש איזה שהוא דליי מהרגע ששחקן חושב על פעולה, מבצע, מקליד, אנחנו רואים.
אם זאת פעולה שהולכת "נגד" השוק תמיד יהיו לנו מחירים פחות טובים, מה לעשות?
אין מה לעשות, וזה חלק מהעניין.
-
אביגדור,
אין הרבה מה לעשות, ובוודאי אין טעם להרגיש שפספסת משהו או הפסדת פוטנציאל כלשהו. לשחקן יש יכולת תזמון מאד חריפה ומאד יתכן שהפרש של דקות ספורות בין ההודעה של שחקן לביצוע של חברי האתר יתבטא בעשרות שקלים או אף יותר.
כבר קרה שחברים ביצאו אסטרטגיה של שחקן והתקבול נטו שלהם דווקא היה יותר גבוה, אולם מקרים אלו מועטים יותר וברוב המקרים המקסימום שניתן להשיג זה טיפ טיפה פחות טוב מהנתונים של שחקן.
בתכלס, גם כמה עשרות שקלים לא יהפכו את הקערה על פיה מכיוון שאם שחקן מכוון ליעד של 10% ואז יגיע ליעד ויתן סגירה, או יעשה תיקון אחד או שניים, סביר שגם אתה תוכל להתקרב לתשואה זו בתנאי שפעלת בהפרשי זמנים קטנים לעומת ההודעות.
ותהיה בטוח שאין מישהו בר דעת שיתנגד לתשואה שבועית, אפילו "רק" של 5% , גם אם היעד הרשמי הוא 10% וגם אם רק שחקן מסוגל לתזמן פעולות שייתנו בסוף 10% , ואילו האחרים יגיעו "רק" ל- 5/6/7% .
בברכה
התקדמות הפוזיציה וסטאטוס השוק.
-
שחקן מה דעתך על מניות התובלה הימית ועל מדד התובלה הימית שעולה כבר 11 ימים ברציפות?
-
גיל,
בנושא הכספי, ההפרש מגיע לפעמים לאחוזים שלמים. במיוחד באסטרטגיות שיעד הרווח שלהן הוא בסביבות ה200 ש"ח.
אבל מה שחשוב יותר מבחנתי הוא העקרון של
האמת.
לדעתי, שחקן עם כל יכולותיו המבריקות לא יכול לנבא את השוק בדקות הקרובות ויותר מכך, הוא טוען זאת כל הזמן!
לכן, לדעתי הפתרון הוא פשוא לכתוב את מחירי הביקוש והיצע ולא עיסקה אחרונה. זה ישפר קצת את המצב.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אביגדור1
גיל,
בנושא הכספי, ההפרש מגיע לפעמים לאחוזים שלמים. במיוחד באסטרטגיות שיעד הרווח שלהן הוא בסביבות ה200 ש"ח.
אמת, גם אני ציינתי זאת באומרי כי ישנם חברים שמקבלים 5-7% אל מול יעד וביצוע של שחקן שהם 10%. ונכון שככל שהיעד של 10% מתבטא בסכומים קטנים יותר בש"ח נומינלי - השפעת הפרשי קניה ומכירה גדולה יותר. זה ידוע וברור, לא רוצה להגיד "זה מה יש" אבל ככל שעובדים עם מערכות מידע ומסחר מתוחכמות ואיכותיות יותר, ניתן להקטין את "נזקי" הפרשי הקניה והמכירה.
אבל מה שחשוב יותר מבחנתי הוא העקרון של
האמת.
המשפט לא כל כך מובן לי.
האמת
של מי ? שלך, של יוסי, אבי, יעל או ציפי?
האמת
שלי ?
האמת
של שחקן,
האמת
של Admin ?
לדעתי, שחקן עם כל יכולותיו המבריקות לא יכול לנבא את השוק בדקות הקרובות - אף אחד לא יכול - לא בדקות הקרובות ולא בשעות ולא בימים, אילו היה כזה אדם - ביל גייטס היה עני מרוד לעומתו ובנוסף לכך סביר שכל שווקי ההון היו קורסים בגללו. ויותר מכך, הוא טוען זאת כל הזמן! - ציטוט קטן לחיזוק המשפט הזה לא היה מזיק !!
לכן, לדעתי הפתרון הוא פשוא לכתוב את מחירי הביקוש והיצע ולא עיסקה אחרונה. זה ישפר קצת את המצב. איזה מצב זה ישפר ? מה זה כביכול יראה לנו , ששחקן לא מגיע ל- 10% אלא רק ל- 8% ? ואם שחקן דווקא כן מבצע באותם מחירים , אבל בדיוק אותם מחירים שהוא מציין, האם תוכל לאמת זאת או לשלול ? ציטוט עסקה אחרונה הוא מעין "בנצ'מרק" , זהו הבנצ'מרק של שחקן בדיוק באותה מידה שהאסםרטגיות שהוא מציג הן האסטרטגיות שלו. מה שהוא כותב זה מה יש, תרצה תקנה לא תרצה לא תקנה
-
- חברים, זו הפעם הראשונה מאז שממשל אובמה נכנס לבית הלבן לפני שנה, שהנשיא אובמה, מאשר שליחת נושאת מטוסים, וכוח משימה נוספים לאזור, אבל לא על זה באתי לדבר, כי בדרך כלל השוק לא מתיחס לזוטות האלה, ואני באתי לשאול: האם "הם" נרגעו ועברו למימוש ולסיפוקי ביקושים?
- כי אחרת איך לא נסביר את זה שמדד ת"א25 לא מצטרף למדדים האירופים? ואולי "הם" אך נחים ונרגעים אחרי הקניות המטורפות של אתמול?
- ימים יגידו, ואם כן, אז טוב שהתכסינו על put1140, אבל האם לא הזדרזנו עם put1180, אז בהצלחה לכולם, תודה
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sassi6
- חברים, זו הפעם הראשונה מאז שממשל אובמה נכנס לבית הלבן לפני שנה, שהנשיא אובמה, מאשר שליחת נושאת מטוסים, וכוח משימה נוספים לאזור, אבל לא על זה באתי לדבר, כי בדרך כלל השוק לא מתיחס לזוטות האלה, ואני באתי לשאול: האם "הם" נרגעו ועברו למימוש ולסיפוקי ביקושים?
- כי אחרת איך לא נסביר את זה שמדד ת"א25 לא מצטרף למדדים האירופים? ואולי "הם" אך נחים ונרגעים אחרי הקניות המטורפות של אתמול?
- ימים יגידו, ואם כן, אז טוב שהתכסינו על put1140, אבל האם לא הזדרזנו עם put1180, אז בהצלחה לכולם, תודה
אתמול כולם בכו למה שחקן הולך לפי הרגש ועכשיו אנו מתחרטים חוששני ששחקן קצת היה לחוץ מהבכיונים שלנו ולכן הוא פרסם מקסום.
המסקנא ברורה..........
-
שחקן יקר! אני חברה מזה 3 חדשים בערך באתר . אני מושקעת בבורסה
בהרבה כסף אבל לא מתעסקת עם אסטרטגיות סטרייקים פוטים וקולים. לא מבינה בזה. כמעט בכל מה שאתה כותב אתה מתייחס אך ורק לנושאים הנ"ל ואין שום התיחסות למניות רגילות, אופציות אגחי"ם וכדומה. הייתי שמחה מאד לשמוע גם על המלצות לגבי מניות ואופציות , תעודות סל והמדדים השונים.
תודה על תשומת ליבך
דניה
-
שלום דניה.
בסקירות השבועיות תחת פורום סקירות אני מתיחס מידי שבוע לכלל השוק כולל מאקרו,
מניות ואג"ח. בנוסף, יש לך את פורום אג"ח שמקדיש את המקום הראוי לתחום הסולידי
בו את יכולה למצוא תשובות לנושאים אלה.
-
התקדמות הפוזיציה (במחירים שדיווח עליהם אחד מראשוני המבצעים) וסטאטוס השוק.
דגשים -
1. התיקון שבוצע אמש הרע מעט את מצבנו. ללא התיקון, ההפסד היה עומד על כ-1000 ש"ח. נכון לעכשיו ההפסד הינו מעט יותר מ-1200 ש"ח.
2. מחזורי מסחר ערים מאוד ב-C1200, C1220.
3. עליה מסויימת ביחס P/C, בעיקר באיזור הסטרייק.
-
איך זה שאצלי ההפסד הוא למעלה מ-2000 ש"ח :?: קניתי פחות או יותר במחירים שצוינו לאחר שהשחקן פירסם.
-
גם אצלי ההפסד עומד על כ 2300 שח.
-
רמיס ואביגדור1
אני הייתי מציע לכם לקחת מחשבון ולחשב אחד נגד אחד ותגיעו למסקנה שזה לא יכול להיות
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי רמיס
איך זה שאצלי ההפסד הוא למעלה מ-2000 ש"ח :?: קניתי פחות או יותר במחירים שצוינו לאחר שהשחקן פירסם.
אתה כולל בתחשיב גם את סגירת הפוט של האוכף?
-
אם היה לנו קצת אורך רוח בלי לדרוש מקסום ותיקון היינו היום ברווח כבר מהאסט'.
שחקן כתב::
למעוניינים להקטין בטחונות, ניתן לרכוש אופציית Put רחוקה ולא רלוונטית שמחירה זניח בשל
הסטיה הנמוכה.
לא הבנתי הרי צריך בטחונות בערך 6000 ש"ח עבור הקול ושינוי האסט בפוטים לא משפיע על הבטחונות וקניית פוט לא חוסכת כלום??
לשחקן פתרונים!!
-
המחירים שלי הם די זהים לאורחאן ועדיין המדד כרגע על 1153.ואני עדיין בהפסד של 1800.אני
באמת
שואל איך זה הגיוני??פיספסתי משהו? ביצעתי כמו אורחאן.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי קרנף
המחירים שלי הם די זהים לאורחאן ועדיין המדד כרגע על 1153.ואני עדיין בהפסד של 1800.אני
באמת
שואל איך זה הגיוני??פיספסתי משהו? ביצעתי כמו אורחאן.
תעלה את ההוראות שלך וננסה לסייע.
במאמר מוסגר, זה לא הביצוע שלי. באטסטרגיות הרחוקות (תחילת חודש) אני מעדיף להמתין יום-יומיים לפני ביצוע ואז להחליט מה לעשות. במקרה זה ביצעתי למחרת והתקבול שלי היה גבוה יותר. אחרים המתינו יותר, העלו בסטרייק והגיעו כבר לרווחיות המבוקשת.
-
אני עוקב בדבקות אחר האסטרטגיה של שחקן כלשונה, כולל 2 התיקונים וכרגע האסטרטגיה בהפסד של כ-530 ש"ח המהווים כ-13% הפסד.
אם אתה רחוק מזה מאוד אז כנראה החישוב שלך לא מדוייק או שביצעת זמן רב אחרי שחקן (האסטרטגיה או התיקונים).