x

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 29

נושא: תיקון/מיקסום רווח לאסטרטגיית 3/1/10

תיקון/מיקסום רווח לאסטרטגיית 3/1/10

צהריים טובים.
    האסטרטגיה על גבול ההגנה העליון, ובשלב זה בשל אורכו של החודש לא נבצע שינוי חד מידי.
    מטרת השינוי הינה להאריך במעט את גבול ההגנה העליון, והוא אינו מוביל לשינוי הערכות היסוד.
    אנו נקדם רק רגל אחת מהאוכף ליצירת מצב X, לאחר שהניבה את מרבית הרווח.
    ההגיון מאחר המהלך שבמידה והמדד ירד הדבר אינו משנה מהותית אלא רק הזיז במעט את נקודת אמצע האסטרטגיה, ובמידה והמדד ידשדש התקבול עבור הדשדוש יהיה גבוה יותר.
    במקרה עליות מתונות לא נבצע שינוי במקרה עליות חדות - נשקול האם להמשיך להרחיב את ה X
    או שמא לשנות את הנחות היסוד וכיוון האסטרטגיה לחלוטין.

אם כן,
    נרכוש put 1140 - עלות 520.
    התקבול עפ"י הכותבים הראשונים הוא בסביבות 2020, ולכן הרווח ממהלך זה הינו 1500 ש"ח.

נכתוב במקומו put 1180 - תקבול 1720.

לאלו שכתבו באיחור סטרייק יש לבצע בסטרייק אחד מעלה. אין שוני בשלב זה בין האסטרטגיות
    כפקטור של זמן הביצוע.
    למעוניינים להקטין בטחונות, ניתן לרכוש אופציית Put רחוקה ולא רלוונטית שמחירה זניח בשל
    הסטיה הנמוכה.

המשך יום טוב.

Re: תיקון/מיקסום רווח לאסטרטגיית 3/1/10

תודה רבה שחקן,
    אני ביצעתי במדד 1148 והתקבול שלי היה 1960 ולא 2020.
    בנוסף, התקבול עכשיו על פוט 1180 הוא 1660
    (אמנם הצלחתי לקנות את הפוט 1140 ב500 ולא 520

איכשהוא, תמיד אבל תמיד המחירים שלי שונים ותמיד לרעתי.

תשווה תמיד את המחירים שלך למה שמעלים אחרי ששחקן מעלה את ההודעה. יש לא מעט מבצעים במחירים שונים, ויש שם מחירים יותר טובים ופחות טובים זה רק נדמה לך, כמו שהרבה מאמינים שאם הם נכנסים למניהזה מפיל אותה

א. בשוק יש "זצים" לכל כיוון. אפשר תמיד לחכות למחיר יותר טוב (בתמורה לסיכון כמובן שהמחיר רק ירד/יעלה תלוי בפוזיציה).
    ב. כששחקן פירסם המחיר צנח במהירות האור ל-1640-60 אבל אח"ע תיקן ל-1720.
    ג. אצלי משום מה אחרי שאני מחליטה למכור בהפסד, המנייה מזנקת :x אז החברים שלי "משלמים" לי שאצא מהמנייה ואז כולם מרוצים
    R

אדמין וred-r,
    אני ממש לא מבין את שניכם.
    זה ממש לא רק נדמה לי. זה קורה תמיד.
    ההסבר שהשוק נע בצורה חדה היה מתקבל אם בחלק מהפעמים הייתי מצליח יותר ובחלקם פחות. זה לא מה שקורה. כדי להדגיש את הבעייתיות פה: אף פעם לא הצלחתי לקבל מחיר טוב יותר ממה שמפורסם.

מה אתם מציעים לי לעשות אם אני רואה שהמחירים שאני יכול לקבל פחות טובים משמעותית משל שחקן? לחכות?
    זה הימור גרידא! אם השוק רק ימשיך לברוח?

אני עדיין לא מצאתי לזה הסבר..

זה בגלל המרווח בין המוכרים לקונים.
    נניח ששחקן מפרסם שהמחיר של אופציה מסויימת הוא 2000 ש"ח אזי זה המחיר של העסקה האחרונה שבוצעה. יכול להיות שאם אתה רוצה לקנות, בספר הפקודות יהיו מוכרים ב- 2100. אם אתה רוצה לקנות ב- 2000 תאלץ לחכות בתור ולהסתכן בכך שלא תצליח לבצע את העסקה במחיר הנ"ל. אם תרצה לקנות מייד תצטרך לשלם 2100.

מה שחשבוב זה נטו התקבול בתיקון , ע"פ שחקן צריך לקבל נטו 1200 ש"ח (1720-520)
    אני קיבלתי 1190 ש"ח , מצויין.
    תסתכלו על הנטו!!!

gsk,
    אם זה נכון, אז כשכותבים מחיר צריך לכתוב את המחיר שאנחנו יכולים להשיג. זה לא מענין בכלל מה היתה העסקה האחרונה.
    ואם זה כך, באופציות שמכרים צריכים לציין את מחיר הביקוש ובאופציות שקונים צריכים לציין את מחיר ההיצע.

זה נראה לי הרבה יותר אמין ונכון.

ציטוט פורסם במקור על ידי אביגדור1
    gsk,
    אם זה נכון, אז כשכותבים מחיר צריך לכתוב את המחיר שאנחנו יכולים להשיג.
    אי אפשר. זה משתנה מדקה לדקה ולעיתים משנייה לשנייה

באסה .ראיתי רק עכשיו את התיקון.הספקתי רק לקנות חזרה ב480 אבל לא הספקתי לכתוב 1180. האם לבצע מחר על אותו אופציה ששחקן הציע או לתקן במידה והשוק יעלה מחר?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות