מציע רק שתקרו את הצאט ותעקבו שלא יהיו רעיונות כפולים.
Printable View
מציע רק שתקרו את הצאט ותעקבו שלא יהיו רעיונות כפולים.
- יש לי הצעה לפתוח מדור לריגול ולאיסוף מידע בסתר על "היד הנעלמה" של "עושי השוק" כדי שלא ניפול בפח הפקיעה שטמנו לנו בחשאי ובמסתרים
- השגת מידע על "האגרסיבים" בעלי הנזילות של מאות מיליונים, תתן לנו יתרון במלחמת הפקיעה, כי המידע משפיע רבות על מהלך קרב הפקיעה, כאשר אנחנו (=10000 משקיעים) שקופים לאויב המנסה לשים יד על השקעותינו, ולכן ריגול של הצד השני יעזור לנו להיערך בהתאם
- במלחמת הפקיעה "הם" שתלו אצלנו סוכנים כפולים, במטרה לגנוב מידע על גבולות הפקיעה, ואז "הם" החליפו פוזיציה בחשאי, והתכסו בשקט על הקולים שכתבו, וקנו בחשאי את כל הקולים שכתבנו, ומכרו לנו פוטים במחירים אסטרונומיים, ואח"כ הם הריצו את מניות המעו"ף לשער הפקיעה של 1093.82, אז בהצלחה לכולם, תודה
אם אתה סבור שהם שתלו אצלנו סוכנים כפולים אז מי אומר שבריגול הנגדי לא יהיה להם סוכנים :d
אילן, אתה גדול!!!!
אילן נקודה למחשבה :d
הצעה מס 1 והחשובה ביותר
ברגע ששחקן ניכנס לצאט ליצור אפשרות לידע את החברים שמעוניינים ליראות\לישמוע און ליין
אולי עי אסאמאס שימומן עי החברים שמעוניינים
אפשרות לכל הרשומים באתר ליצור כוח משמעותי כלפי כל גורם 10000 איש זה לא עניין של מה בכך
לימודי המשך לחברים שעשו קורס ראשון
שחקן שאפו על האתר המדהים
עוד דבר 1
העלתי בעבר אפשרות של ניהול שוקת על ידך
צורך הזזת 3-4 רגליים מקס?בחודש
בימקום שכל פעם מי שמנהל שוקת מעלה לראשי -מרוב שוקתות כבר לא יודעים מי נגד מי
אבי
דובר על זה בצא'ט על ידי שחקן ואמר שעובדים על זהציטוט:
פורסם במקור על ידי aavv
גם על זה דוברציטוט:
פורסם במקור על ידי aavv
דובר גם על זה ותלוי כמה נרשמים יהיה בפועלציטוט:
פורסם במקור על ידי aavv
על זה לא דובר :d :dציטוט:
פורסם במקור על ידי aavv
להוסיף בשורת הנושא ליד כל כותרת את התאריך בו הועלה הנושא. כרגע ניתן לראות רק אם יש תגובות חדשות ותאריך התגובה האחרון.
חוץ מזה הכל מושלם :roll:
לצערי עליזה עדיין אין לי צט בעבודה ולא מטמי העבודה ולא יכולתי להשתתף בדיון
הרעיון שלי פשוט- מכיוון שכולם רוצים כ"כ לתרום לאתר מכספם ושחקן לא מוכן-
אני מציע שבמקום לשלוח אותנו לישיר השקעות, מגדל וןכו'- כולנו נעבוד דרך החברה של שחקן- הוא ירוויח וכך גם אנו
חנן
הלוואי חנן, הלוואי :d
עליזה- כוונתי לא לעבוד בחברה שלו אלא שהחברה שלו תשמש כחברת הבורסה שדרכה נשקיע , כך שהעמלות ישולמו לו במקום לבנקים/ חברות השקעות
שחקן אמר לחשוב בגדול
חנן היי
החברה של שחקן לא עוסקת בתוכנות, אלא חברת השקעות וקרנות גידור.
החברה מתעסקת עם קופ"ג, פנסיה, ביטוח ועוד אבל בעיקר עם השקעות.
כעיקרון הרעיון שלך קוסם לי, ואם תהיה היענות יש מצב להגדיל ראש.
שלום לכולם,
קודם כל ברצוני לציין שאני מאד נהנה לשוטט באתר ולומד המון מכולכם בכלל ומסקירות שחקן בפרט.
למרות זאת ישנם כמה נקודות שהיו עושות את החיים קלים יותר:
1. כאחד שאין לו אפשרות להיות אונליין באתר "שחקן" במשך שעות העבודה אני מציע לתת אפשרות (גם אם כרוכה בעלות כספית) לקבל עידכונים כאשר ישנה הכרזה חשובה (מימוש/תיקון אסט' של שחקן לדוגמא) באמצעות e-mail והודעת SMS. בדרך זו נוכל כולנו לשפר את ביצוענו.
2. מכיוון שאני עדיין לא שוחה בחומר, הייתי שמח אם היתה באתר אפליקציית חישוב בטחונות וסימולציית אסטרטגיות.
3. הוספת כלי ניתוח והשקעה (מפת פוזיציות, יחס CP טבלת מחירי אופ') כדי שהאתר יהפוך ל- One Stop Shop
4. צ'אט פרטי עם אחד/קבוצה של חברים.
שלום לכולם,
1. לא יכולתי להשתתף היום במסיבה ומכאן הצעתי הדחופה ביותר והחשובה מאוד - למצוא דרך לא דרך - לפתוח צאט במקום העבודה (כי אחרת אתפטר...:))
אז הכי חשוב - נושא ראשון לטיפול בבקשה.
2. הקורס של יוסי מדהים ומרתק - אבל לאור ניהול השוקתות הרבות והדיונים האינסופיים - הצעה - לנהל שוקת משותפת חודשית, עם תיקונים ו/או ששחקן ימליץ על אסטרטגיה למתחילים (לא צריך 10% בשבוע, אפשר פחות:)). מאוד יסייע לחסרי ניסיון באופציות, ואין חכם כבעל ניסיון.
3. פורום אופציות + מנהל פורום (הרצאות, וידיאו, סקירות שבועיות, מפת פוזיציות, החלפת דיעות, סימולציות, ניהול אסט' משותפות, כלים לסימולציות, המלצה על תוכנות מסחר באופציות.....)
4. המלצה של שחקן לגבי חברת ניהול תיקים (ובוודאי שהחברה שלו עדיפה למרות שאינה מוגדרת כך ), אמינה, מקצועית ושקופה- ו/או להשתמש ביתרון לגודל שלנו לפנות לחברות שינהלו תיק עבורינו, ואולי שחקן יסייע בתיווך.
5. מנהל פורום המלצות למניות - מיכוון שהבנו ששחקן לא יכול לנהל זאת, שמישהוא אחר ינהל זאת, (עדיף מלא כלום).
תודה רבה וברכות
- חברים/ות מה דעתכם/ן על התסריט הבא? ..."שחקן" נכנס לצ'אט ==> 10,000 אסממסים נשלחים בו-זמנית לסלולרים ==> 10,000 נכנסים בו-זמנית לצ'אט ==> נשמע פיצוץ אדיר, והצ'אט קורס, אז מה עושים?
- עושים תורנות בין ברי המזל שזכו להקרנת הבכורה ==> "תורן הצ'אט" מעלה את פרוטוקול הצ'אט לפורום ==> לפני כן צריך "טיפול קוסמטי" של הוזזת תשובות "שחקן" לשאלות הרלוונטיות, כלומר "לבשל את הפרוטוקול" וככה נקבל את זה מבושל ולעוס במתכונת של "שאלה ותשובה" אז בהצלחה לכולם, תודה
רד תודה על הברכות :d
כיוון שלא היית "במסיבה" אנסה להתייחס לכל דבר ודבר
1. שחקן אמר שישתדל להתייחס לזה וקרוב לוודאי שננסה לבצע
את זה עבור המתחילים בשבוע הבא.
2. מנהל פורום אופציות, צריך למצוא את האדם המתאים, ולהביא בחשבון
עלויות וכד', אני עוקבת אחרי כמה מהחבר'ה באתר וכשאמצא את האחד
המתאים לעניין נדון צוות ההנהלה ובאישור שחקן יש מצב להתקדם
הלאה.
3. ניהול תיקים הוא לא דבר של מה בכך, קשה להמליץ על מנהלי תיקים אחרים שאנחנו לא מכירים,
כשאין לנו מושג לגבי ההישגים שלהם. בעיקרון שחקן מנהל גם תיקים, וקיבל המון בקשות לניהול תיקים אצלו, ועד לרגע זה סרב,
תאמיני לי שאני יושבת על העניין חזק ומנסה לשכנע אותו כל השנה
לנהל תיקים, שוב דברים כאלו תלויים בהיענות של קהל המשתמשים.
4. לכל שאר שאלותיך הכל ניתן, אבל הכל עולה כסף, ולכן זה יהיה רלוונטי
אם תהיינה הכנסות לאתר.
לשירותכם בכל שאלה ובקשה
בהצלחה :d
הרעיון שהועלה למעמלה של פרסום הצט עם שחקן לאחר "בישול" הוא מעולה ולא צריך לעלות כסף אלא רק רוח התנדבות שלא חסרה כאן. אני מאוד בעד
ריכוז המלצות מנהלי פורום
האם ניתן לייצר אינדקס ני"ע מומלצים ומאוזכרים. ניתן לבצע באופן מרחיב - כאשר
ישנה סקירה דוגמת אלו (המצויינות) של רם, מיובאות ממומחים מקובלים דוגמת צרניאק או איזכורים של שחקן כפי שמופיע מידי פעם בתגובות ובצ'אט.
לדעתי זו חלופב שימושית למנגנון החיפוש - שתוכל ליבנות היסטורית המלצות ברבות הימים.
תודה, אלון
אלון, רעיון נחמד
אם אמצא מישהו שמוכן לעשות את זה כאן
אין לי שום בעיה עם זה.
חבר'ה יש כאן כפפה להרים, המעוניים
ידברו איתי בפרטי ונעשה החלטות.
בהצלחה
היי גואל
תודה שהיזכרת לי שמי שהעלה לראשונה בראשי
את הנושא ה1+3 הייתי אני
ולנושא מס2 הארתי איך לנסות וליישם את האירגון,מי שהעלתה אותו לראשונה הייתה בחורה
בילעדיך הייתי שוכח!
תודה
תנסו...
אולי אפשר לצלם בוידיאו את קורס נגזרים שאתם מעבירים? ואח"כ לעלות את השיעורים לאתר?
ככה אנשים יוכלו ללמוד בבית בזמנם החופשי ללא תלות במיקום או זמן מסויים. היום בהרבה אוניברסיטאות יש אפשרות של "לימוד מרחוק" (Distance learning).
שחקן,
קראתי את הצ'ט אתמול ולדעתי ישנו רעיון אחד שלא מוצה עד הסוף.
אני מדבר על הקמת קרן גידור של חברי האתר (כמובן בניהולך - אם תסכים לכך).
רונן העלה את הרעיון להקים קרן כזו שכל אחד יפקיד 1000 ש"ח.
אתה אמרת שהעלויות של קרן כזו גדולות ויש טעם לעשות זאת רק מסכום של 30M.
על מנת להגיע לסכום של 30M, נדרשים כ-3K משתמשים שיפקידו כל אחד 10K בממוצע.
באתר ישנם למלעלה מ-10K משתמשים פעילים כך שמדובר בפחות משליש.
שחקן - האם ניתן לשקול שוב את הנושא הנ"ל? אולי לבדוק היתכנות דרך סקר באתר שישאל האם רוצים להצטרף ומה סכום ההשקעה (1K/10K/100K).
עמית.
היי לונה
אני לפי השירשור והתגובות כאן רואה
את הרצון העז של האנשים למשהו דרך שחקן
תעלה את בקשתך בבקשה בצורה נפרדת כדי
לראות ולבדוק את רמת ההתעניינות
ונראה מה לעשות
בהצלחה
עוד רעיון, אמנם קטן אבל פרקטי:
היום הרבה אנשים נכנסים לצ'אט וישר שואלים "מתי שחקן יהיה",
לפעמים התשובה לא ידועה, ולפעמים ידועה, אבל צריך לחזור עליה הרבה פעמים ביום.
אולי בכותרת הצ'אט יהיה כמה הודעות חשובות לדוגמא:
"שחקן יהיה היום בצהריים", ו/או "יש תיקון לאסט' xx.12.2009" וכו'?
כך אנשים ייכנסו לצ'אט וישר ייראו תשובות לשאלות נפוצות.
גומר הבעיה היא שלא יודעים בדיוק מתי יכנס
ולגבי תיקון של האסטרטגיה מייד מופיע בראשי
כשהוא מחליט לתקן בהכרזה גלובלית
עובדים על הרעיון של צליל והיבהוב כששחקן נכנס
מקווה שטכני יסיים מהר.
כמו כן ברגע שיוצאת הודעה של שחקן מייד מודיעים
בכל החדרים אחד מהמנהלים או אפילו מהחברים כאן
מי שרואה ראשון
מקווה שעזרתי
בהצלחה :d
- לונה, קראתי את דבריך, וגם לדעתי רצוי להקים קרן גידור של החברים, כאשר כל אחד יפקיד 10K ש"ח
- 10Kx10K=100M
- אז במה תשקיע קרן הגידור? אך ורק במניות של ת"א25 בלבד, וזה בגלל שאנחנו חייבים שיהיה גם לנו כוח של 100M, בדיוק כמו שיש "לאגרסיבים" אשר גנבו לנו את הפקיעה האחרונה
- זה אך ורק טבעי שיו"ר הדירקטוריון, או המנכ"ל, יהיה "השחקן", כי הוא מסוגל לנווט את טקטיקת מהלכי המלחמה, והוא יצליח לנצח את "האגרסיבים" בקרב הפקיעה, ויש לו את הסבלנות, ואורך הרוח, והתבונה לראות גם את מה שמעבר לאף, והוא לא ילחץ, ולא יאבד עשתונות, גם בזמן שהמטוטלת נוטה לצד של "האגרסיבים" בעלי התיאבון, וחסרי הבושה
- ומה תהיה עמדת הרשות לניירות ערך ביחס לקרן הגידור החדשה? הם אך ורק ישמחו ויברכו על הצטרפות גורם חדש לשוק ההון, הגורם הרציונלי, הגורם המאזן את השתוללות "האגרסיבים" המריצים את מניות הבנקים ות"א25
- אז מה ראינו היום? גם היום ראינו את מדד ת"א25 מעל למדדי אירופה, ולהלן השינויים היומיים:
ת"א 25 1.25%+
ת"א 100 1.23%+
קאק 40 0.08%+
דאקס 0.20%-
שטוקהולם 30 0.26%-
- ומה המצב באופן מצטבר לשבוע האחרון? ...אז ת"א25 פתחה פער של 3%+ מעל למדדי וול סטריט ואירופה
- כן, פרשת השבוע "וישלח", והיא פותחת במאבק בין יעקב התמים לעישיו האלים, ומעשה אבות סימן לבנים, אז מה הסימן אצלנו? המאבק בין "שחקן" הרציונלי לאגרסיבים האלימים, ואנחנו כולנו חיילים של "שחקן", אז בהצלחה לכולם, ושבת שלום, תודה
כדי לחסוך וליעל את צורת הלימוד שלנו מהאתר חשוב מאד לדעתי לנסות בצורה מסוימת לאסוף את כל החמר שאסור לשכוח : הצעות כלליות ,אירועים היסטוריים , עקרונות חשובים{החומר הלא דינאמי..} לתוך 'חדר' אחד שיחולק לנושאים : אג"ח , אופציות.. – ואולי כך : כאשר מנהל פורום מסוים כותב או רואה שנכתב עיקרון חשוב , הוא מנסח אותו בצורת כלל,מסביר את חשיבותו.. ומעתיק אותו גם לאותו ה'חדר' של כל הטיפים שיתמלא לאט לאט לספר המלצות ועקרונות גדול!!! זה כולל גם את המאמרים הפיננסיים ..- ניתן להוציא מהם עקרונות ולנסחם בקצרה ובבירור . זה עבודה , אבל זה יקל על כולנו ללמוד ולהבין טוב יותר ומהר יותר .
נקודת המוצא היא שהידע באתר מחולק ל-2 : ידע דינאמי ,משתנה – אסטרטגיות מתחלפות , המלצות למניות שמשתנות מפעם לפעם. לעומת סוג שני של מידע שלדעתי הוא החשוב יותר כי הוא לבסוף זה שיקדם אותנו להבנה אמיתית לעצמאיות מחשבתית וחוסר תלותיות : העקרונות הבלתי משתנים שעומדים מאחרי ההמלצות .. המחשבה מאחריהם שנובעת מנקודות מוצא מסוימות שחשוב מאד להבין להפנים ולזכור .
מה שאני באופן אישי הייתי עושה עד היום, זה : יוצר תיקיות במחשב לנושאים השונים : אופציות , מניות , אג"ח, קרנות נאמנות , תעודות סל , נדלן....... . ועוקב אחר הנכתב בפורומים השונים. כאשר אני מוצא עיקרון חשוב ,טיפ ,תוספת הבנה וכו..שחשוב לי לזכור – אני מעתיק לאותה התיקיה.. .
לשיקול דעתכם ....
ישר כח עצום ותודה רבה לכל העמלים יומם וליל לטיפול וקידום האתר !! ומזל טוב לך אתר נפלא
- במהלך סעודת השבת הקודמת, התרברבתי בתואר של "משתמש מכור", ומישהו זרק: "נו, אז מתי תלך לטיפול בהתמכרות? וזה היה הטריגר לתחרות האסוציאציות שלהם:
- מעשן מכור
- שתיין מכור
- מזריק מכור
- מהמר מכור
- מסומם מכור
- אלכוהוליסט מכור
- מכור למין
- מכור לקפה
- מכור לסמים
- מכור להרואין
- מכור לעבודה
- מכור לסיגריות
- מכור להימורים
- מכור לאלכוהול
- מכור לטיפה המרה
- אבל לפני שאלך לטיפול הגמילה, אז האם לא עדיף להחליף את שם התואר הזה? והאם לא כדאי למצוא משהו עם קונוטציה חיובית של חיבור לערכים? אז תזרקו כאן הצעות, ואי"ה אז אחת ההצעות תשכנע את המנהל שלנו להרים את הכפפה, אז שבת שלום, תודה, מאת "משתמש מכור"
רעיון פשוט
ניהול של תיק מניות וירטואלי ושקוף
יהיה תיק מניות שהמניות בו יבחרו על ידיי שחקן או מישהו אחר מטעם הפורום.
והוא יוצג על גבי הפורום.
המימשק של הפורומים קצת בעייתי. למשל בשירשור הזה אין לי אפשרות להגיב לתגובה ספציפית אלא רק לשירשור כולו. מבחינת מימשק עדיף משהו שיותר דומה לתפוז.
דבר נוסף- לאפשר קבלת תגובות להודעה בפורומים למסרים האישיים ולא רק למייל.
כמו כן, יש כרגע יותר מדי פורומים. יש כפילות וחפיפה לא מעטה בין מס' פורומים. עבור משתמשים חדשים זה מבלבל והם למשל כותבים שאלות לשחקן מעוף בפורום מניות ולא בפורום שאלות.
כדי לחסוך וליעל את צורת הלימוד שלנו מהאתר חשוב מאד לדעתי לנסות בצורה מסוימת לאסוף את כל החמר שאסור לשכוח : הצעות כלליות ,אירועים היסטוריים , עקרונות חשובים{החומר הלא דינאמי..} לתוך 'חדר' אחד שיחולק לנושאים : אג"ח , אופציות.. – ואולי כך : כאשר מנהל פורום מסוים כותב או רואה שנכתב עיקרון חשוב , הוא מנסח אותו בצורת כלל,מסביר את חשיבותו.. ומעתיק אותו גם לאותו ה'חדר' של כל הטיפים שיתמלא לאט לאט לספר המלצות ועקרונות גדול! !! זה כולל גם את המאמרים הפיננסיים ..- ניתן להוציא מהם עקרונות ולנסחם בקצרה ובבירור . זה עבודה , אבל זה יקל על כולנו ללמוד ולהבין טוב יותר ומהר יותר .
נקודת המוצא היא שהידע באתר מחולק ל-2 : ידע דינאמי ,משתנה – אסטרטגיות מתחלפות , המלצות למניות שמשתנות מפעם לפעם. לעומת סוג שני של מידע שלדעתי הוא החשוב יותר כי הוא לבסוף זה שיקדם אותנו להבנה אמיתית לעצמאיות מחשבתית וחוסר תלותיות : העקרונות הבלתי משתנים שעומדים מאחרי ההמלצות .. המחשבה מאחריהם שנובעת מנקודות מוצא מסוימות שחשוב מאד להבין להפנים ולזכור .
מה שאני באופן אישי הייתי עושה עד היום, זה : יוצר תיקיות במחשב לנושאים השונים : אופציות , מניות , אג"ח, קרנות נאמנות , תעודות סל , נדלן....... . ועוקב אחר הנכתב בפורומים השונים. כאשר אני מוצא עיקרון חשוב ,טיפ ,תוספת הבנה וכו..שחשוב לי לזכור – אני מעתיק לאותה התיקיה.. .
לשיקול דעתכם ....
ישר כח עצום ותודה רבה לכל העמלים יומם וליל לטיפול וקידום האתר !! ומזל טוב לך אתר נפלא
מצטער בטעות כתבתי פעמיים ............ 8-)
היי ,
אין מה להצטער , הדבר קורה לעיתים.
מחקתי את הודעתך הכפולה ולמיטב ידיעתי ישנה בידך אפשרות למחוק הודעות שאתה כתבת בסרגל בצד השמאלי של כל הודעה.
בברכה,
מורנו לירן
שלום לכולם,
העליתי כמה הצעות קודם לכן אבל דבר אחד ממש נראה לי דחוף ומתבקש לאור המספר המתרבה של מסיימי קורס אופציות וכן העוסקים בכך ללא קשר -
מה שנראה לי חיוני לאין שיעור זה מנהל פורום אג"ח שיהיה זמין ופעיל ומוכן לשאלות, כי התחום ממש לא פשוט וואף טומן בחובו "הפתעות" למי שאינו ממש בקיא.
הראייה לכך היא הדיון הממש פורה על ניהול השוקת (תראו כמה צפיות) , וכמובן שהדיון מרתק ומחכים, אבל לעיתים ישנן בעיות אקוטיות - ושחקן לא זמין לתגובות מיידיות (למשל ה"סתירה" באסטרטגיה של השבועיים האחרונים, התיקונים וכו....)
בקיצור - יש צורך בגורם מקצועי (אולי יוסי????????) שילווה אותנו בצעדינו הראשונים והמתקדמים בשוק זה.
תודה
למיטב ידיעתי יוסי זה שחקן. לא?ציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
יהיה נחמד להוסיף שירות rss לפורומים השונים באתר
:ugeek:
אפשר להגיב להודעה ספציפית. צריך להשתמש באפשרות הציטוט.ציטוט:
פורסם במקור על ידי רונן סול
הייתי מוסיף אפשרות לקבל מייל (אחרי שנרשמים לנושא) רק אם שחקן מעוף או ADMIN הוסיפו תגובה (פילטר פשוט - אפשר גם להסתבך ולבחור מתוך רשימת המשתמשים )