מציע רק שתקרו את הצאט ותעקבו שלא יהיו רעיונות כפולים.
מציע רק שתקרו את הצאט ותעקבו שלא יהיו רעיונות כפולים.
- יש לי הצעה לפתוח מדור לריגול ולאיסוף מידע בסתר על "היד הנעלמה" של "עושי השוק" כדי שלא ניפול בפח הפקיעה שטמנו לנו בחשאי ובמסתרים
- השגת מידע על "האגרסיבים" בעלי הנזילות של מאות מיליונים, תתן לנו יתרון במלחמת הפקיעה, כי המידע משפיע רבות על מהלך קרב הפקיעה, כאשר אנחנו (=10000 משקיעים) שקופים לאויב המנסה לשים יד על השקעותינו, ולכן ריגול של הצד השני יעזור לנו להיערך בהתאם
- במלחמת הפקיעה "הם" שתלו אצלנו סוכנים כפולים, במטרה לגנוב מידע על גבולות הפקיעה, ואז "הם" החליפו פוזיציה בחשאי, והתכסו בשקט על הקולים שכתבו, וקנו בחשאי את כל הקולים שכתבנו, ומכרו לנו פוטים במחירים אסטרונומיים, ואח"כ הם הריצו את מניות המעו"ף לשער הפקיעה של 1093.82, אז בהצלחה לכולם, תודה
אם אתה סבור שהם שתלו אצלנו סוכנים כפולים אז מי אומר שבריגול הנגדי לא יהיה להם סוכנים![]()
אילן, אתה גדול!!!!
אילן נקודה למחשבה![]()
הצעה מס 1 והחשובה ביותר
ברגע ששחקן ניכנס לצאט ליצור אפשרות לידע את החברים שמעוניינים ליראות\לישמוע און ליין
אולי עי אסאמאס שימומן עי החברים שמעוניינים
אפשרות לכל הרשומים באתר ליצור כוח משמעותי כלפי כל גורם 10000 איש זה לא עניין של מה בכך
לימודי המשך לחברים שעשו קורס ראשון
שחקן שאפו על האתר המדהים
עוד דבר 1
העלתי בעבר אפשרות של ניהול שוקת על ידך
צורך הזזת 3-4 רגליים מקס?בחודש
בימקום שכל פעם מי שמנהל שוקת מעלה לראשי -מרוב שוקתות כבר לא יודעים מי נגד מי
אבי
דובר על זה בצא'ט על ידי שחקן ואמר שעובדים על זהפורסם במקור על ידי aavv
גם על זה דוברפורסם במקור על ידי aavv
דובר גם על זה ותלוי כמה נרשמים יהיה בפועלפורסם במקור על ידי aavv
על זה לא דוברפורסם במקור על ידי aavv
![]()
![]()
להוסיף בשורת הנושא ליד כל כותרת את התאריך בו הועלה הנושא. כרגע ניתן לראות רק אם יש תגובות חדשות ותאריך התגובה האחרון.
חוץ מזה הכל מושלם :roll:
לצערי עליזה עדיין אין לי צט בעבודה ולא מטמי העבודה ולא יכולתי להשתתף בדיון
הרעיון שלי פשוט- מכיוון שכולם רוצים כ"כ לתרום לאתר מכספם ושחקן לא מוכן-
אני מציע שבמקום לשלוח אותנו לישיר השקעות, מגדל וןכו'- כולנו נעבוד דרך החברה של שחקן- הוא ירוויח וכך גם אנו
חנן
הלוואי חנן, הלוואי![]()