Re: הצעות ורעיונות לשיפור, לשידרוג האתר תרשמו בשירשור כאן....
המימשק של הפורומים קצת בעייתי. למשל בשירשור הזה אין לי אפשרות להגיב לתגובה ספציפית אלא רק לשירשור כולו. מבחינת מימשק עדיף משהו שיותר דומה לתפוז.
דבר נוסף- לאפשר קבלת תגובות להודעה בפורומים למסרים האישיים ולא רק למייל.
כמו כן, יש כרגע יותר מדי פורומים. יש כפילות וחפיפה לא מעטה בין מס' פורומים. עבור משתמשים חדשים זה מבלבל והם למשל כותבים שאלות לשחקן מעוף בפורום מניות ולא בפורום שאלות.
כדי לחסוך וליעל את צורת הלימוד שלנו מהאתר חשוב מאד לדעתי לנסות בצורה מסוימת לאסוף את כל החמר שאסור לשכוח : הצעות כלליות ,אירועים היסטוריים , עקרונות חשובים{החומר הלא דינאמי..} לתוך 'חדר' אחד שיחולק לנושאים : אג"ח , אופציות.. – ואולי כך : כאשר מנהל פורום מסוים כותב או רואה שנכתב עיקרון חשוב , הוא מנסח אותו בצורת כלל,מסביר את חשיבותו.. ומעתיק אותו גם לאותו ה'חדר' של כל הטיפים שיתמלא לאט לאט לספר המלצות ועקרונות גדול! !! זה כולל גם את המאמרים הפיננסיים ..- ניתן להוציא מהם עקרונות ולנסחם בקצרה ובבירור . זה עבודה , אבל זה יקל על כולנו ללמוד ולהבין טוב יותר ומהר יותר .
נקודת המוצא היא שהידע באתר מחולק ל-2 : ידע דינאמי ,משתנה – אסטרטגיות מתחלפות , המלצות למניות שמשתנות מפעם לפעם. לעומת סוג שני של מידע שלדעתי הוא החשוב יותר כי הוא לבסוף זה שיקדם אותנו להבנה אמיתית לעצמאיות מחשבתית וחוסר תלותיות : העקרונות הבלתי משתנים שעומדים מאחרי ההמלצות .. המחשבה מאחריהם שנובעת מנקודות מוצא מסוימות שחשוב מאד להבין להפנים ולזכור .
מה שאני באופן אישי הייתי עושה עד היום, זה : יוצר תיקיות במחשב לנושאים השונים : אופציות , מניות , אג"ח, קרנות נאמנות , תעודות סל , נדלן....... . ועוקב אחר הנכתב בפורומים השונים. כאשר אני מוצא עיקרון חשוב ,טיפ ,תוספת הבנה וכו..שחשוב לי לזכור – אני מעתיק לאותה התיקיה.. .
לשיקול דעתכם ....
ישר כח עצום ותודה רבה לכל העמלים יומם וליל לטיפול וקידום האתר !! ומזל טוב לך אתר נפלא
מצטער בטעות כתבתי פעמיים ............ 8-)
היי ,
אין מה להצטער , הדבר קורה לעיתים.
מחקתי את הודעתך הכפולה ולמיטב ידיעתי ישנה בידך אפשרות למחוק הודעות שאתה כתבת בסרגל בצד השמאלי של כל הודעה.
בברכה,
מורנו לירן
שלום לכולם,
העליתי כמה הצעות קודם לכן אבל דבר אחד ממש נראה לי דחוף ומתבקש לאור המספר המתרבה של מסיימי קורס אופציות וכן העוסקים בכך ללא קשר -
מה שנראה לי חיוני לאין שיעור זה מנהל פורום אג"ח שיהיה זמין ופעיל ומוכן לשאלות, כי התחום ממש לא פשוט וואף טומן בחובו "הפתעות" למי שאינו ממש בקיא.
הראייה לכך היא הדיון הממש פורה על ניהול השוקת (תראו כמה צפיות) , וכמובן שהדיון מרתק ומחכים, אבל לעיתים ישנן בעיות אקוטיות - ושחקן לא זמין לתגובות מיידיות (למשל ה"סתירה" באסטרטגיה של השבועיים האחרונים, התיקונים וכו....)
בקיצור - יש צורך בגורם מקצועי (אולי יוסי????????) שילווה אותנו בצעדינו הראשונים והמתקדמים בשוק זה.
תודה
ציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
שלום לכולם,
בקיצור - יש צורך בגורם מקצועי (אולי יוסי????????) שילווה אותנו בצעדינו הראשונים והמתקדמים בשוק זה.
תודה
למיטב ידיעתי יוסי זה שחקן. לא?
יהיה נחמד להוסיף שירות rss לפורומים השונים באתר
ציטוט:
פורסם במקור על ידי רונן סול
למשל בשירשור הזה אין לי אפשרות להגיב לתגובה ספציפית אלא רק לשירשור כולו.
אפשר להגיב להודעה ספציפית. צריך להשתמש באפשרות הציטוט.
הייתי מוסיף אפשרות לקבל מייל (אחרי שנרשמים לנושא) רק אם שחקן מעוף או ADMIN הוסיפו תגובה (פילטר פשוט - אפשר גם להסתבך ולבחור מתוך רשימת המשתמשים )