יסוד ראשוני להסבר- האופציות מתומחרות לפי הגלום ולא לפי היציג
Printable View
יסוד ראשוני להסבר- האופציות מתומחרות לפי הגלום ולא לפי היציג
itayaway צודק לחלוטין
תודה , עכשיו הבנתי.
אבי1, בוודאי שלא. הרי המדד הרגיל 25 נקבע בסביבות 1724. לאחר מכן המסחר באופ' ממשיך עד 1735. אז המדד הגלום (בבינלאומי למשל נקרא המדד החזוי) ממשיך להיסחר ונסגר ב1735. אז כל האופ' מכווננות למדד הזה האחרון שנסגר ב1735. אם יש פער של נקודה או שתיים הרי המסחר ביום שלמחר מתחיל מהמדד הרגיל. אם הוא נשאר כמות שהוא ולא מגיע לגלום הרי האופ' יתנהגו בהתאם ולכאורה יחזרו אחורה. מקווה שהסברי שיכנע אותך. יום נעים
ואני חשבתי שמדד הגלום נגזר ממחירי האופציות :d
נראה לכם שיהיה מקסום/קידום של הפוטים היום ?
לפי דעתי חייב לבוא
אנחנו עם דלתה מאוד שלילית ותתא אפס
המקסום האחרון שבוצע היה לנפני 4 ימים ונשחק ב 50 % כך שזה עומד בקריטריונים
אבל כוון שזה יום חמישי אני מקווה שאם יבוא יהיה מספיק מוקדם למי שלא רואה את זה מיידי
לדעתי אין תיקון היום
הפירורים לא מצדיקים
אם יש אז הרחקת הקולים,
אולי תוך כדי הכפלה.
שחקן חושב במקרו- השוק הישראלי לא מצדיק עליות
ישנה התלהבות מקומית שכאשר תפוג תבואנה ירידות ואולי אף כואבות.
לי למשל אין אורך רוח להמתין
לשחקן יש-
לדעתי אומר בינו לבין עצמו:
"מקסימום נגלגל לחודש הבא, הירידות תגענה באיזה שלב"
היות ואי אפשר לחזות מתי- לא הולכים נגד מגמת המקרו.
לטווח ארוך גישתו של שחקן הוכיחה את עצמה- אבל זה למקצוענים שבטוחים במקרו
אני לא משנה בלי הוראה של שחקן
אבי,
אני חושב שלא הבינו את השאלה שלך ולכן ענו לך על שאלה אחרת:
כמו שאתה בעצמך הסברת פעם באתר הזה (http://www.s-maof.com/Forum/threads/...9C%D7%95%D7%9D), המדד הגלום זהו המדד שמגולם במחירי האופציות שמסביב הכסף.
החבר'ה הנחמדים פה ענו לך על השאלה הקודמת - כשכתבת "לא הפוך?" נראה לי שחשבו שאתה שואל לגביי הסדר של המדדים.
ארז
קידום פוטים 11.7: http://www.zerosum.co.il/Users/4672/...ons/Show/36470
בוצע פחות או יותר במחירי שחקן
בוצע התיקון במחירי שחקן
העלתי אצל שחקן רעיון לתיקון מיקסום האסטרגיה
וגם בריחה מסכנה
מדוע לא לכתוב עוד יחידה פוט 1190
ולהתגלגל עם ה קול 1190 יחידה אחת
ל 2 יחידות קול 1210
ללא עלות ואפילו תקבול =עלות שלילית
יתן גם אופציה להתגלגל למעלה עם הפוטים עוד 2 סטרייקים 1 סטרייק בכל פעם (בתקווה שלא נזדקק)
תודה
תעברו לאופציות שבועיות ,עם הגנה באופציות חודשיות.... זה כסף קל ולא מסוכן...
שוב נכנסנו לסחרור וזאת למרות שהיינו ברווח של כ- 370 ש"ח ליחידה.
רצינו מהר והכל במקום לנסות להוריד סיכונים בשלב זה.
לרוב זה מצליח אבל כשזה לא מצליח אז התוצאות הופכות להיות בעלות סיכון גבוה.
יתכן שיבוא תיקון למטה היות ואנחנו כבר בשיא ב- S&P
אבל יתכן שלאחר ירידה מינורית של יום יומיים - תתכננה המשך עליות , ומה אז?
לשחקן
כך כתבת בתיקון האחרון ביום חמישי
"שחקני המעוף אמנם הניחו כי ברננקי יאכזב במעט את השוק, בעוד שבפועל התוצאה היתה הפוכה לחלוטין אך לא ניכרת תנועה או שינוי משמעותיים ועדיין הנטיה היא לכיוון 1200 ומטה."
האם זו עדין ההערכה?
אינני שחקן אך ברור לפי הקידומים שהשתנה לאזור ה1210, למרות שהרבה תלוי בסוריה ומצרים שהמצב נפיץ
לא להלחץ
במקרה הגרוע נתגלגל לאוגוסט
הרי יש לנו את ה 1230
שלום קאריה,
אפשר להרחיב את ההסבר על גילגול לאוגוסט? (סליחה על הבורות, אני "מתחיל")
הרעיון הוא שבמקום להשאיר בשוק את הכסף שהפסדת, על האופציות הכתובות ש"התנפחו", אתה קונה אותם וכותב אופציות במחירים דומים בחודש הבא. (שקיימות כבר עכשיו כמובן.)
וכך מה שלא קרה בחודש הזה אתה מקווה שיקרה בחודש הבא, ואז כשתבוא הירידה המיוחלת מחיר האופציה תחתך ותוכל לכסות את ההפסד ולהרוויח.
אלא שבד"כ אחרי הגלגול יותר קשה להרוויח בגלל שהמרווח בין האופציה הכתובה להגנה הוא יותר קטן כאשר הפקיעה היא עוד חודש מאשר בחודש הנוכחי שאתה סוגר יום-יומיים לפני פקיעה, כך שהכסף שאתה מקבל על הכתיבה הוא פחות.
תודה על ההסבר.
נקווה לירידות.
הצעה לתיקון- לתשומת לב שחקן
קניית 1 יחידות C1190
מכירת 2 יחידות C1210 (אפשרי אפילו ל1220 עם הגנות ב-1250)
קניית 1 יחידה C1230
אם רוצים עוד בטחון לקדם את הפוטים ל-1200
השחיקה המוגברת תעשה את שלה.
לדעתיי קידום פוט ל1210
בקול לא לגעת בשלב זה
אני לא צריך את ההגנה
שתשחק עד דק.
כל זמן שאני יורד מ1220
הסבר קצת יותר מפורט ,אם נצטרך להתגלגל לאגוסט
את הקול 1230 הקנוי נמכור (כי יש סכוי שימחק)נקנה בכסף שיקבל קול לאוגוסט שקל מול שקל
נשאר עם הקול הכתוב עד לשבוע הפקיעה ,שאז כבר לא עליו פרמיה
נכתוב אופצית קול לאוגוסט במחיר של עלות הקניה של הקול 1190
יתכן ובדרך יהיו ירידות ועלות סגירת הקול 1190 ביחד עם מכירת הקול הקנוי לאוגוסט ,יהיה פחות מהתקבול בתיק
תודה על הפירוט
זה נראה כמו פורום של מהמרים ,"אם לא הלך בסיבוב הזה נכנס בסיבוב נוםף.. אולי (ובטח) עכשיו הרולטה תביא לנו ת'כסף..." ,אני לא מתכון לפגוע או משהו כזה סתם נדמה לי שכבר 3 חודשים אתם מתכננים ירידות ו-3 חודשים אתם מתגלגלים לכם..... לא חבל... ,יש לי הצעה בשביל כולנו- בא נעשה אסטרטגיות מרוחקות יותר ,אותו אוכף קטום רק במרחקים גדולים יותר אומנם נרוויח פחות אבל ניהיה בטוחים יותר ....וכשיבוא המבול.. נכתוב אסטרטגיות בהתאם.. ,בתקווה להבנה ולהצלחה (אין לי שום כוונה לפגוע במשהו חלילה)
לא ירדתי לעומק הצחקוק איך במספר אחד מחקת תאוריה שבכלל לא הבנת.. ,אבל לא נורא כנראה שאת חכמה יותר מדי ולא היית צריכה לעוד הסברים נוספים.... ,אבל בכל זאת היתי רוצה לפרט טיפונת למה התכוונתי אולי ישתנה הצחוק למחשבה פעם נוספת ואז או שיבוא צחוק מתגלגל יותר (עו 2 3 חהחה חה ..) או שאולי תעשי קצת כסף וישמר הצחוק לאיזה סופשבוע שווה -ובכן ניקח לדוגמא את נתוני סוף היום ,מוכרים או' שבועית פוט 1220 התקבול הוא 480 וקונים או' פוט חודשית על 1240 ששוויה 2060 וכן בכיוון ההפוך (רק לצורך הענין חשוב להדגיש שאנחנו כבר באמצע הסידרה ,כך שיכולנו לישם את אותו רעיון רק בתחילת הסידרה קרי ביום רביעי שעבר ולרוויח פי כמה) היתי מפרט לך את התשואה הנובעת מפוזיציה כזאת אך נדמה לי שאין צורך מכיון שאת תחשבני בשניות בגודל החכמה שלך והבטחון העצמי.. אז בהצלחה:thumbs-up:
3 חודשים יש ירידות (פקיעות שליליות) ושלושה חודשים אתה כותב פעם אחר פעם שבועיים לפקיעה שאנו לא בכיוון,
ובסוף פקיעה בדיוק בטווח האופטימאלי ....
מקווה שגם הפעם הדברים יהיו זהים, ותמיד ימי ירידות אלימים מימי עליות ומוחקים באחת תשואה שבועית.
כמובן שלעיתים גם יהיה אחרת, וכמובן שעוד יהיו גם הפסדים אבל קצת סבלנות. מרחק של 2% בשבועיים הוא באמת
לא משהו דרמטי במיוחד.
אוכף קטום לא בהכרח בטוח יותר כי הוא גם מכניס מלכתחילה פחות, ולכן שיקול המרחק מורכב בהרבה וברמת הסטיה
הנוכחית אוכף קלאסי עדיף ברוב המקרים על קטום.
איך זה יכול להיות ש C1200 עולה 2400 ו C1190 עולה 3520 יש פה פער חופשי של 120 ש"ח לפקיעה. או שאני מפספס משהו
C1200 עולה 2600 (לעיתים בשל העדר סחירות יש מחירים מוזרים באופציות הרחוקות אך אי אפשר לסחור במחירים אלו)
C1190 עולה 3500
תודה לשחקן על התיקון
בוצע התיקון במחירי שחקן (לאחר שחיכיתי הרבה זמן ל-P1210 ב-370 )
אפילו 20 ש"ח טוב יותר כי את ה-P1140 לא שיפרתי ל-P1150 בתיקון הקודם (היה לי מספיק בטחונות)
לא מבין למה לא מזיזים את ה-C1190 ל-C1230 או 1220 ומכפילים.
אני מציע- לתשומת לב של שחקן
קניית יחידה של C1190
מכירת 3 יחידות C1230
קניית 2 יחידות C1250