חבל שחקן שאתה לא מתייחס לנקודות המועלות לסקירה שלך...
Printable View
חבל שחקן שאתה לא מתייחס לנקודות המועלות לסקירה שלך...
כל הכבוד שחקן, סקירות יוצאות מן הכלל
תודה למפרגנים.
Chikko - במידהוטאואר אכן תצא מהמדד הדבר ישפיע כמובן על המחזורים בה, אך לא בהכרח יפגע בה. לרוב מניה היוצאת מהמדד הראשי נפגעת אך מחזוריות נמוכה היא גם הזדמנות לזינוקים במידה והחברה תבצע מהלך בשל היצע נמוך של מוכרים. בנוגע לשמועות על הספליט, גם אני כמו כל השוק שמעתי על כך, אך כרגע זה בגדר שמועה בלבד.
יהודה – יש עוד מקום לגליל ובעדיפות לטוח ארוך משום שהצפי לאינפלציה נמוך להערכתי ממה שיהיה בפועל. התלבנוד 20 אינו צפוי להניב תשואה מזהירה ואולי אף לרדת בטווח הקצר אך עדין השקעה כדאית לטווח הארוך.
Ran – לאפריקה אין מבחינתי יעד כי שווי החברה הוא 0. אם תתעקש אענה שבשלב הראשון מחיר 50 ישקף שווי הרבה יותר ריאלי מהנוכחי.
Yoav- מודה לך מאוד על שכתבת. אני בטוח שתרמת לרבים !
Heh – ברוך הבא. אני משוכנע שתוכל ללמוד רבות מהאנשים באתר כמו גם לתרום רבות.
זאביק –
1. ויקס יורד ואמון הצרכנים עולה כי הבוררסה עולה. קודם הבורסה עולה ואז זה קורה ולא להיפך לכן חשיבות הנתון נתונה בספק.
2. על אילו תוצאות מופלאות אתה מדבר??? אשמח אם תציג בפניי תוצאה אחת שהצליחו לתרגם אותה לכספים.
3. נשמע יותר כמו משאת לב מאשר ניתוח אמיתי. לומר שכל החברות בת"א 25 להוציאאפריקה נסחרות בחצי משווין אומר בעצם שהמדד אמור לשבור שיא ומצב הכלכלה מעולם לא היה טוב יותר. אשמח להבין על סמך איזה מודל הגעת למסקנה זו.
4. המוסדיים היו מושקעים עם הרבה מאוד כסף גם כשהמדד ירד מ 1200 ל 600. זה לא תלוי בהם. אנחנו סה"כ צל חיוור של ארה"ב.
5. מכירת האגחים בישראל היא בשל התשואה שנפגעה באגח ארה"ב. אינה קשורה לחלוטין בכסף שהופנה למניות ואת זה אתה יכול לראות היטב במחזורים שדווקא קטנו בשבועיים האחרונים.
6. ישראמקו לא תיכנס למעוף. למהדלק קבוצה תשפר את תדמית המעוף? למעוף אין תדמית והוא לא בנאדם. הוא סה"כ נוסחא וזה לא משנה אם הוא מורכב ממניות נדלן בנקים או ביומד.
אני התיחסתי, אשמח אם גם אתה תתיחס לנקודות הללו
זה שאתה מבטל את מה שאמרתי לא אומר שאתה צודק.באותה צורה יכולתי אני לבטל את מה שאתה אמרת.
זאביק - על מה אתה מדבר?!
מה קשור מבטל בכלל לדברים שציינת? אתה ציינת נקודות ואני הסברתי את מה שאמרת
במלים אחרות:
1. לא אני טוען את זה, זה חוק בכלכלה. הרי ידוע ששוק ההון מקדים את הכלכלה הריאלית ולכן
קודם מגיעה העליה ורק לאחריה תחושת הבטחון ולא להיפך.
2. מה קשור מבטל? בקשתי דוגמא ולא ציינת. אני אעזור לך - אין.
3. אם כל החברות נסחרות בחצי משווין כפי שאתה טוען אז חדדתי והסברתי שאתה טוען שהמדד
צריך להיות גבוה מ 1500, כלומר המצב הוא טוב מאי-פעם. לא הבנתי מה קשור מבטל גם כאן?
4. עובדה. דווקא המוסדיים כיום עם אחוז חשיפה נמוך מבתקופת המשבר.
5. זה הקונצנזוס. אם אתה סבור אחרת תסביר.
6. לא קשור לבטל. אלו פני הדברים ואין כאן בכלל דעה שלי או משהו דומה.
אני מעולם לא בטלתי דעה באתר, ראשית כי זה לא אופיי, ושנית כי איני סבור שאני צודק תמיד ובכל דבר, ומעצם היותי בשר ודם אני מודע למגבלותיי.
אם אתה טוען אחרת מין הראוי שתנמק, וכשאתה מבקש התיחסות ומקבל, אין מקום כפי שעשית למשפט אמורפי שבינו ובין הכתוב אין דבר וחצי דבר.