קאריה קשה לי לעקוב אחריך.תוכל לפרט עם דוגמא?
אני אוהב אתגרים ובאם מגיע-תקבל כפיים וגם אחוזים
קאריה קשה לי לעקוב אחריך.תוכל לפרט עם דוגמא?
אני אוהב אתגרים ובאם מגיע-תקבל כפיים וגם אחוזים
אבנר:
אם התרחיש המרכזי בעיניך הוא מלחמה פתאומית ותוך ימים ספורים (עד סוף החודש), אז אתה צודק. אסור לך לבצע את אסט' השחקן המניחה תרחיש מרכזי שונה לגמרי. רק לא ברור לי למה אתה לא הולך עם התרחיש שלך עד הסוף, למשל לעשות שורט סינטטי שבו הרווח הוא מיידי ומנקודת המדד הראשונה ולא רק לאחר ירידה של 15%. חומר למחשבה.
לרואה ממטר
באם אני מבין אותך נכון אתה מציע לי למכור חוזה כלומר לקנות פוט ולמכור קול על אותו סטרייק.במקרה כזה על כל נקודה שהמדד הגלום עולה אני מפסיד 100 ש"ח לכל יחידת בצוע וזה כמובן דורש בטחונות ויוצר הפסד גדול באם השוק הולך נגדי כלומר עולה.
אני מעדיף לא להיות כתוב בתקופה הקרובה אלה לקנות את הג/וקים הקטנים ובכמויות גדולות ובגלל המינוף הרווח יכול להיות משמעותי.מקסימום זרקתי כמה מאות שקלים ואחזור על זה גם בספטמבר.
אבנר:
אני התייחסתי לאמרתך ש"המלחמה הרי תבוא. השאלה היא העיתוי". אם אתה משוכנע בכך, אז גם אם בינתיים, עד למלחמה, יהיו לך הפסדים, אלה יהיו מוגבלים ולתקופה קצרה כי ממילא השווקים לא משהו. בקשר לבטחונות, על קול כתוב ב-1100 יקחו ממך 11500 ש"ח שניתן להקטין אותם בחצי ע"י קניית קול רחוק, כדוגמת 1160 ב-35 ש"ח.
בכל מקרה, אני מתכוון רק לתרגיל מחשבתי מעניין כי, בדומה לחברים האחרים פה ולשיח הכלכלי בכלל, אין שום וודאות שתהיה מלחמה, וגם אם תהיה לא יודעים מתי וגם לא בטוח שתהיה פתאומית, בלי סימנים מקדימים, כפי שאחד החברים כאן כתב.
ימים יגידו (או עדיף שלא יגידו בכלל).
בהצלחה.
אבנר,
גישתך כל כך בוסרית ומסבירה מדוע 90-95% מהסוחרים במעו"ף מפסידים.
במעו"ף/אופציות העיתוי הוא קריטי. אני זוכר סוחר בפורום אחר שב-2008 התנבא שתהינה ירידות חדות וקנה פוטים קטנים ורבים. הוא בסוף הפסיד כי התטא איפסה את כל האופציות למרות שצדק בגדול בכיוון.
בחירת מכשיר ההשקעה ודרך השימוש בו היא קריטית להצלחה.
סביון היקר
אתה לא מכיר אותי וגישתך הצינית אינה במקום.אני בשוק האופציות משנת 1994 והאמן לי-אני לא רעב ללחם.
לגישתי,עדיף לא לכתוב בתקופה זו.אני אישית מוכן לתרום כמה מאות שקלים בחודש וביום הדין אני מאמין שהקטנים האלו יהיו גדולים.סתם זרקתי רעיון(שאני אישית מבצע בפועל),אתה לא חייב לקבל ולהסכים אבל למה לזלזל ולפגוע בחבר שכותב בפורום??
שיהיה לך בהצלחה ושבת שלום לכולם
שבת שלום (ורגוע) גם לך, אבנר.
אבנר שלום אהבתי את מה שאתה עושה אבל השאלה היא כמה כסף אתה מקציה לזה ובמשך כמה זמן אתה עושה את זה כבר
ברק שלום
התחלתי השבוע.אין עשן בלי אש ואני מהמר שאכן תהיה תקיפה(או שלנו או של הינקים).
אני מקציב 1000 שח לחודש.
קניתי 30 מרווחים בפוטים בעלות של 600 שח.
קניתי 20קולים בדולר 420 בעלות של 400 שח
כרגע אני מופסד על הנייר ויש שבועיים לפקיעה ואין לי עם זה בעיה.
אני אתמיד גם בחודשים הבאים באותה שיטה ובאותו תקציב חודשי עד ליום הדין.
יש לי רווחים צבורים נאים מהעבר כך שאני יכול להרשות לעצמי לתרום אלפייה בחודש.
באם אני צודק,ביום הראשון לבלגן אוכל לממש רווח נאה בהשקעה מינורית.
כל אחד והשיקולים שלו.יכול להיות שאני טועה .
שלום אבנר
שיטה ידועה, כחלק ממסחר כללי.
אם תתמיד יתכן שתרוויח,
במיוחד כאשר השוק מחכה ליום הדין מעוד כיוונים.
צריך החלטה של כמות השקעה ולהתמיד.
כמו שהבנתי שאכן כך אתה עושה.
אני מאחל לך שלא תצליח - בצחוק
אני מתכוון שאני מקווה שלא תתרחש מלחמה
ושלמרות זאת באפיקים אחרים תרוויח הרבה כסף.
שבת שלום.